Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה שהצבע נמרח לך הייתי מנסה (בעדינות) להוריד עם פוליש עדין ומטלית מיקרופייבר.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הונדה, הכותרת המקורית שלך היתה "שאלה לגבי טאסות", והיא מאוד לא אינפורמטיבית. לא ברור ממנה מה נושא ההודעה- האם אתה רוצה לקנות טאסות? לצבוע טאסות? להראות איך צבעת טאסות? להתלבט בין סוגים של טאסות? לדון במה עדיף- טאסה או מגנזיום?

בקיצור- תלמד מהשינוי שעשו לך ותהיה מדוייק יותר להבא (והימנע מלקרוא לחברים בפורום "אחי", אלא אם יש לכם לפחות הורה אחד משותף).

ולגבי השאלה המקורית: במקום כל הטרחה של קניית הצבע והצביעה, ובהתחשב בעובדה שהטאסות עולות 100 שקל, אני הייתי קונה פשוט 2 סטים, ומוותרת לגמרי על האזיקונים.

הסיכוי שיגנבו לך טאסות הוא אפסי, גם כי הן לא מקוריות, וגם כי מאוד קל לזהות את אלה שקנית ספציפית על רכב אחר אם יהיה בסביבתך. בנוסף לעובדה שלדעתי היום לא ממש טורחים לגנוב טאסות... לשים אזיקונים זה בעיקר כדי להחזיק את הטאסה אם במקרה היא "עפה" לך בגלל מכה או שבר. גם מונע אובדן של טאסה אם היא השתחררה מאיזושהי סיבה, וגם מונע סכנה בכביש (טאסה מתגלגלת באמצע הכביש עלולה להלחיץ את הנהג שמאחוריך או מצדדיך ולגרום לו לסטות). אם האפשרות השניה לא מטרידה אותך במיוחד, אז סט ספייר למילוי מקום של טאסה שתישבר או תישרט או תעוף ממקומה יעשה את העבודה במינימום כאב ראש.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
הונדה, הכותרת המקורית שלך היתה "שאלה לגבי טאסות", והיא מאוד לא אינפורמטיבית. לא ברור ממנה מה נושא ההודעה- האם אתה רוצה לקנות טאסות? לצבוע טאסות? להראות איך צבעת טאסות? להתלבט בין סוגים של טאסות? לדון במה עדיף- טאסה או מגנזיום?

בקיצור- תלמד מהשינוי שעשו לך ותהיה מדוייק יותר להבא (והימנע מלקרוא לחברים בפורום "אחי", אלא אם יש לכם לפחות הורה אחד משותף).

ולגבי השאלה המקורית: במקום כל הטרחה של קניית הצבע והצביעה, ובהתחשב בעובדה שהטאסות עולות 100 שקל, אני הייתי קונה פשוט 2 סטים, ומוותרת לגמרי על האזיקונים.

הסיכוי שיגנבו לך טאסות הוא אפסי, גם כי הן לא מקוריות, וגם כי מאוד קל לזהות את אלה שקנית ספציפית על רכב אחר אם יהיה בסביבתך. בנוסף לעובדה שלדעתי היום לא ממש טורחים לגנוב טאסות... לשים אזיקונים זה בעיקר כדי להחזיק את הטאסה אם במקרה היא "עפה" לך בגלל מכה או שבר. גם מונע אובדן של טאסה אם היא השתחררה מאיזושהי סיבה, וגם מונע סכנה בכביש (טאסה מתגלגלת באמצע הכביש עלולה להלחיץ את הנהג שמאחוריך או מצדדיך ולגרום לו לסטות). אם האפשרות השניה לא מטרידה אותך במיוחד, אז סט ספייר למילוי מקום של טאסה שתישבר או תישרט או תעוף ממקומה יעשה את העבודה במינימום כאב ראש.

הכותרת הייתה כזאת כי השאלה שלי הייתה קצת מוזרה, אז סיכמתי אותה בלתת כותרת בעניין על טסות, אבל זה לא העניין פה, הקטע הוא שהביאו לי כותרת ממש לא קשורה ולא מתאימה בכלל למה שרציתי לשאול, אז זאת כבר הטעיה אם כבר.

לפי דעתי חבל סתם על עוד סט, ובטח שחבל על עוד 100 שקל, הטסות לפעמים יוצאות מהמקום, בגלל שהם לא מקרויות הם לא יושבות הכי טוב.

אני זוכר פעם רציתי לקנות טסות 14 במידה כמו של הג'אנט ברזל שלי (14) והטסות לא התאימו כי הצורה שלהם הייתה כזאת שלא מתאימה לגאנט ברזל עצמו.

אני אפילו הוספתי אזיקון לטסה אחת, היא כל הזמן הייתה קופצת החוצה גם שהיו לה שני אזיקונים.

לפי דעתי הרעיון של הצביע יצא נחמד, הבעיה שהצבע כניראה ירד בקרוב ואז לא עשיתי עם זה כלום. אם הייתי יכול לשים אותם בלי אזיקונים זה היה הכי טוב והכי יפה אבל חבל שהם סתם יעופו.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
איפה שהצבע נמרח לך הייתי מנסה (בעדינות) להוריד עם פוליש עדין ומטלית מיקרופייבר.

צודק לא חשבתי על זה, אבל הבאתי טינר כי צבעתי קצת את הגלגלים בטעות אז כבר השתמשתי בטינר כדי להוריד קצת את הצבע המרוח על הטסה ואז ראיתי שזה רק יכול להזיק אז עזבתי את זה.

ניראה ממש כאילו שטפתי את הרכב, אבל לא.

רק ניגבתי אותו עם מטלית יבשה, ואחריזה עברתי עליו עם שפריצר שבתוכו וואקס מדולל עם מים ומטלית, והאוטו כמו חדש.

לפני זה הוא היה ממש מלוכלך, ולא רציתי לקחת לשטיפה בגלל שלא ירד הצבע של האזיקונים.

17uj.jpg

פורסם
שמע הגעתי לחנות הזאת במקרה, היום הלכתי לשוק רמלה לוד שנמצא במתחם ביג רגבה בין עכו לנהריה, באותו מתחם נתקלתי בחנות הזאת.

יש שם המון דברים של תוספות לרכב, טסות שבחיים לא ראיתי באף מקום, חבל רק שלא היו עם ניקל.

יש שם גאנטים גם, יש פנסים שקופים למכוניות, ראיתי שם גרילים, טמבונים מיוחדים, לא יודע מזה החנות הזאת פתאום נתקלתי בה

שאלתי אם יש להם אתר באינטרנט אמרו לי שלא. (חבל) לא זוכר את שם החנות אבל זה ממוקם קרוב למקדונלס שם במתחם ביג רגבה

לא בטוח שאתה מהאזור אבל אם כן אז שווה לעשות ביקור בחנות הזאת, חנות מעניינת.

הטסות עלו לי 100 ש''ח.[/QUOT

הלוואי והייתי הלוואי עשית לי ממש חשק :cry:

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם
איך שרשור של טסות הופך ל3 עמודים ?

כי אף אחד עוד לא הסביר לי איך לקבע את הטסות לגלגל כמו שצריך

פורסם
כי אף אחד עוד לא הסביר לי איך לקבע את הטסות לגלגל כמו שצריך

עם ברגים, כמו שהמנהדס הכתיב. :lol:

רק חבל שטאסות מקוריות עולות מחירי שחיטה. :-(

פורסם
עם ברגים, כמו שהמנהדס הכתיב. :lol:

רק חבל שטאסות מקוריות עולות מחירי שחיטה. :-(

כן מאוד יקר, במחיר לא רחוק מהם אתה מביא גאנטים, אני לא מבין למה לא עשו אבל טסות עם חיבור כמו של המקריות.

שיהיה אפשר לחבר אותם עם ברגים ואז זה היה פי אלף יותר שווה מהמקוריות שהם גם ככה לא משהו.

כאילו מה אף אחד לא חשב על זה או מה? זה רעיון נדיר ואין בכלל בעיה לעשות את זה.

פורסם

חברים אתם רציניים?!

שתי אזיקונים לטסה ולגמור את הסיפור.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

רק תראו איזה הטעיה עשו פה עם הכותרת הזאת שבכלל אני לא כתבתי אותה.

אם עוד לא הבנתם, זאת כותרת שאיזה מנהל החליט לכתוב לי אותה ולשנות את הכותרת המקורית שלי.

תקראו את כל הדיון אולי תבינו על מה אני מדבר.

הינה התוצאה, לא סתם התרגזתי על שינוי הכותרת ואחרכך עוד יוצאים עלי כאילו מה קרה, אז הינה זה מה שקןרה עכשיו.

• תוכן חדש...