Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לנסוע לפראג לכ5 ימים. ברשותי מט"ח, 80% בדולרים והשאר ביורו. איפה ומה כדאי להחליף?

הבנתי שניתן לשלם בקרונות בפראג ואין להם בעיה לקבל גם יורו.

אשמח לעצות.

פורסם

כנראה שהכי טוב לקנות קורונת בארץ. חבל על הפסד של המרות כפולות (הרי כבר שילמת עמלות המרה כשרכשת את המט"ח שבידך), ועד כמה שאני יודע עמלות ההמרה בארץ הן מהנמוכות ביותר שקיימות.

בנסיעות מהסוג הזה אני בד"כ קונה את המטבע המקומי בנתב"ג (יש בנה"פ ויש חלפן, לכל אחד סניף אחרי הצ'ק אין וסניף בדיוטי) בחסר קטן יחסית לצפי השימוש, ואם יש צורך - מושך בכספומט ובולע את עמלת ההמרה של ויזה\יורוקרד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משלמים בקרונות, אם תיהיה מעוניין לשלם שם ביורו (שלא בכל מקום מקבלים) יתנו לך שער לא להיט בעליל.

להמיר ניתן להמיר שם בכל ציינג' שנמצא בכל פינה, אף אחד כמעט כבר לא גובה שם עמלה, אבל השערים משתנים ביחס ישיר למרחק ממרכז העיר, הייתי לפני שבועיים ושער "טוב" היה באיזור ה25.2 קרונות ליורו. ניתן כמו להמיר גם דולרים.

פורסם

הבנתי שניתן לשלם בקרונות בפראג ואין להם בעיה לקבל גם יורו.

אשמח לעצות.

דווקא באיקאה בפראג לא רצו לקבל ממני יורו - הזוי אבל קרה :evil:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...