Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה mx6

gilmizrahi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום רב,

אני מתכנן לקנות את הרכב הנ"ל,התכנון הוא לבצע שיפוץ מקיף לרכב.

יש אחת למכירה בלוח מכירה בפורום, הרכב אחרי טיפול גדול ומצב קוסמטי סביר פלוס לגיל שלו,הבעיה ברכב שנשרף לו המחשב.

הרכב עבר 190k ק"מ ובעל הרכב דורש עליו 15k ש"ח.

אני יודע שהרכב חולק את אותם מכלולים עם פורד פרוב.

מה דעתכם?

בברכת שבת שלום!

בשיפוצים...

פורסם

לקנות רכב מיוחד ולשפץ זאת חוויה שגורמת לסיפוק רב כאשר מגעים לתוצאה הרצויה. לא כל אחד מסוגל להרים פרויקט כזה: להזמין חלפים מחו"ל, להיות מוכן השבית את הרכב במשך חודשים, צריך גם להבין לפחות באופן בסיסי על מכלולי הרכב ומכניקה ועוד.

דרוש מוסך עם יכולת לבצע פרוייקט וגם כסף לממן.

גיל, זה לא מתאים לכל אחד, אתה מסוגל להרים פרוייקט כזה?

החדשות הטובות הן שמזדה MX6 זו למעשה מזדה 626 קופה, זה אומר שלא תיהיה בעיה להשיג חלפים בחו"ל.

החדשות הרעות הן שיבוא אישי של חלפים דורש לא מעט ביורוקרטיה. אתה מסוגל לזה או לפחות יש לך מישהו שיכול לייבא את החלפים?

אם בכל זאת תצליח להרים את הפרוייקט המיוחד, אני בטוח שמאוד תהנה מרכב מיוחד ונדיר. זה כיף לנסוע על רכב נדיר: אתה נוסע בכביש ואנשים מסתכלים על רכב מוזר ולא מבינים מה זה. זה גם כיף לא לפגוש רכב כמו שלך על הכביש.

אבל זה לא כיף כאשר צריך חלקי פח וחלקי מכניקה.

ראיתי את המודעה בפורום, זה רכב מאוד מיוחד בארץ. רכב מיוחד מתאים לאנשים מיוחדים.

מענין באיזו גירסא המנוע: 201 סוסים או 164.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בעל הרכב דורש עליו 15k ש"ח.
קרא פה מה דעתי על הדרישה הזו. השוק מלא עבריינים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2542951#post2542951

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...