Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אם לא אז בבקשה אם אפשר להעביר את זה.

לא מזמן רכשתי בידורית ניידת של pure acoustic, והבאס שם הוא לא הכי משהו, חשבתי להכין בידורית ניידת שבנוייה רק לסאב.

ראיתי את נתוני הסוללה בבידורית שקניתי ורציתי לשאול את דעתכם בנושא.

הנתונים של הסוללה הוא 12v 4.5a הסאב שיש לי הוא יכולה להוציא בפועל משהו כמו 35-50W אני לא יודע במדויק.

קניתי מגבר של 12V שמתאים לסאבים והכול מאיביי .

ועכשיו חסר לי רק סוללה של 12V מכיוון שסאב צורך יותר זרם אז חשבתי שצריך סוללה עם יותר אמפרים ורציתי לשאול את דעתכם בנושא לגבי הסוללה הזאת: http://www.ebay.com/itm/12V-6800mAh-...ht_9983wt_1020דרך אגב הבידורית שברשותי יכולה לעבוש 8 שעות והוופר שלה הוא 8 אינץ.

פורסם

בניתי לפני יותר משנה בידורית דומה. הרכבתי על ארגז תחמושת 2 קומפוננטים, 2 רמקולים, רדיו דיסק סיני פשוט וסוללה נטענת lead acid של 20 ah.

התוצאה הייתה נחמדה מאוד. החזיק שימוש של כמה שעות בין הטעינות. הוספתי לדים לקישוט לפי הצליל וגאדזטים שונים מסביב...

חשבתי לשדרג לפרוייקט חדש אבל חישוב של צריכת חשמל של מגבר וסאב הגיעה לתוצאה אדירה גם עם סוללה גדולה בהרבה. אשמח לעזור לך בתכנון, השקעתי שעות בסקיצות שלא יצאו לפועל.

בהצלחה :)

פורסם

הכל תלוי במגבר. בגדול החישוב פשוט:

הספק = מתח X זרם

לדוגמא:

מגבר 1000W, מתח 12V, סוללה 35AH.

1000/12 = 83.33

35/83.33 = 0.42

0.42*60 = 25

המערכת צורכת 83.33 אמפר.

לכן סוללה של 35 אמפר שעה תספיק למערכת לעבודה של 25 דקות.

פורסם

פיור אקוסטיק. זה מוצר מדבקה סיני גרוע. של יבואן ישראלי.

ובידורית זה רמקול עם מגבר קטן (סביב ה50W-75W).

בדרך כלל זה זה וופר 6 או 8. עם טיווטר גרוע.

זה מיועד לרוב להרצאות / מוזיקת רקע בחוץ. זה לא מתאים לחפלות / קריוקי עם מזרחית. או מוזיקה שכוללת הרבה בס.

ולהתאים לזה סאב. זה לא דבר אפשרי.

מ2 סיבות. מגבר לסאב זה דבר שדורש הרבה כוח (אמפרים) וסאב דורש תיבה גדולה (יחסית)

סאב 10" בתיבה עם מגבר מינימלי(100W) לשעה מוזיקה, זה מצבר של 45 אמפר שעה לפחות.

אגב אתה יכול פשוט לקנות סאב אקטיבי של בית (בין כמה מאות שקלים לאלפים בודדים. לדגם סביר)

או ללכת ישר על מוצר מקצועי. אני יכול להמליץ מנסיון על סאב אקטיבי של חברת B3 או BETA TREE

דגם B118A. הייתי מחפש משומש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...