Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויק או מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נורא מתלבט בין ההונדה סיויק למאזדה,

התקציב שלי הוא 50 אלף, ברור לי שההונדה יותר טובה אבל השאלה האם כדי להתאמץ ולהביא אותה או פשוט ללכת על המאזדה 3?

אשמח לשמוע גם המלצות אחרות.

תודה רבה.

פורסם
שלום,

אני נורא מתלבט בין ההונדה סיויק למאזדה,

התקציב שלי הוא 50 אלף, ברור לי שההונדה יותר טובה אבל השאלה האם כדי להתאמץ ולהביא אותה או פשוט ללכת על המאזדה 3?

אשמח לשמוע גם המלצות אחרות.

תודה רבה.

באיזה שנתונים מדובר? ואיזה מאזדה? מנוע 1.6? 2.0?

הונדה צורה אחת לפני החדשה, שנתונים 2006-2011

קשה למצוא אפילו 2006 במחיר כזה במצב טוב, ואם אתה הולך על דגם ES אז התקציב לא מספיק

פורסם

עוד קצת מאמץ ויש לך קיה פורטה 2009-2010.

יותר טובה מהמזדה ולא פחות טובה מההונדה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מאזדה 3 שנתון 2008

והונדה שנתון 2007

מדובר על אבזור בסיסי, מנוע 1.6

קשה למצוא הונדה בתקציב כזה בשנה כזאת במצב טוב, אם מצאת, נפלת על מציאה.

אם מוכן להתפשר על קילומטרז' או ידיים, או אפילו צבע, אז אפשרי.

ההונדה עדיפה על המזאדה, בביצועים, בדלק, וגם במחינת המכירות, מאזדה 1.6 קשה מאוד למכור,

ההונדה תהיה לך יקרה לך באחזקה אבל לא בשמיים.

אני הייתי ממליץ לך על ההונדה מבין השתיים.

פורסם

וואו הויכוח הישן נורא חבל שלא קראתה מעט שרשורים קודמים לפני שפתחתה את השרשור הזה.

בכל אופן ההבדל בין שני הגרסאות לא גדול השאלה למה אתה יותר מתחבר. לרוב הקהל הישראלי באה טוב יותר ההונדה מה שמעלה גם במעט את מחיריה בעלויות התחזוק השוטף ועלויות הביטוח לעומת המאזדה שבאה במחירים נמוכים במעט יותר אבל מכסה זאת כמעט בעלויות הדלק שהיא צורכת. ובכל אופן שני הרכבים קשים למציאה בשוק כיום כלומר רכבים במצב טוב.

היתי ממליץ לך אישית על פורד פוקוס שנתונים 08-09 ואולי ניסן אלמרה שנתון 06 אם הספק מנוע 1800 סמ"ק. תעשה טיפה חיפוש ואם יש שאלות תשאל כולנו נענה בשמחה.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם
קשה למצוא הונדה בתקציב כזה בשנה כזאת במצב טוב, אם מצאת, נפלת על מציאה.

אם מוכן להתפשר על קילומטרז' או ידיים, או אפילו צבע, אז אפשרי.

ההונדה עדיפה על המזאדה, בביצועים, בדלק, וגם במחינת המכירות, מאזדה 1.6 קשה מאוד למכור,

ההונדה תהיה לך יקרה לך באחזקה אבל לא בשמיים.

אני הייתי ממליץ לך על ההונדה מבין השתיים.

היי,

למה קשה למכור מאזדה 1.6?

פורסם
היי,

למה קשה למכור מאזדה 1.6?

כי יש כאלו בערמות למכירה: פרטיות,השכרה,ליסינג,שוכרים סוג ז' ועוד...

יש כל כך הרבה מזדה 3 1.6 במחירי ריצפה ובתנאי מימון,זה גורם לכך שאדם פרטי יתקשה למכור את שלו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שמע נראה לי אני יבדוק יותר תעניין של הקיה.

אחרי בדיקה באינטרנט וביקורות נראה שבאמת היא מציעה אבזור טוב ומפנקת.

תודה :)

פורסם
שמע נראה לי אני יבדוק יותר תעניין של הקיה.

אחרי בדיקה באינטרנט וביקורות נראה שבאמת היא מציעה אבזור טוב ומפנקת.

תודה :)

שמח בשבילך,היא גם זריזה משמעותית מהמזדה וצריכת הדלק שלה טובה ועומדת על ממוצע 1/12 (60% עירוני 40% בין-עירוני).

פורסם

מה המחירון של פורטה עכשיו באמת נהגתי פעם על מודל 2012 חדשה מהניילונים לא חויתי סיפוק מהנה כזה הרבה זמן.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם
מה המחירון של פורטה עכשיו באמת נהגתי פעם על מודל 2012 חדשה מהניילונים לא חויתי סיפוק מהנה כזה הרבה זמן.

2012 זהה ל2009/10/11 והמחירון עומד על 65 בערך ל 2009/10...

אפשר להשיג גם 2009 ב 50 אלף (יוצאת השכרה/ליסינג).

פורסם

עוד קצת מאמץ ויש לך קיה פורטה 2009-2010.

יותר טובה מהמזדה ולא פחות טובה מההונדה.

הקיה פורטה טובה, אבל ממש לא יותר טובה מהמאזדה, או ההונדה. ממליץ שתקרא קצת מבחני דרכים שבוצעו.

פורסם
2012 זהה ל2009/10/11 והמחירון עומד על 65 בערך ל 2009/10...

אפשר להשיג גם 2009 ב 50 אלף (יוצאת השכרה/ליסינג).

לא בדיוק בסוף שנת 2011 עברה מתיחת פנים שעיקרה היה החלפת תיבת 4 ההילוכים ב6 הילוכים

• תוכן חדש...