Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למסירה גורי חתולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי ליד לוח מודעות. היתה שם מודעה עם תמונה של חתול מעורב יפהפה , נראה כבן חודשיים- שלושה וכתוב היה: למסירה גורי חתולים. טלפון0502171479 וגם0542874240. כל התלישים של המודעה היו במקום, אני תלשתי את הראשון.

למה תלשתי? הרי יש לי חתולים משלי.

תלשתי כי חמישה סנטימטר משם היתה מודעה אחרת: למכירה גורי גולדן רטריבר ב2500 משקלים. כתוב היה היכן נולדו, כיצד טופלו

ושסבא של סבא שלהם היה ממקימי הארץ. כל התלישים שם נלקחו, ביקוש גבוה.

צריך לדעת למי להיוולד.

יש כאלו שרוצים בהם במחיר גבוה, יש כאלו שלא שווים כלום, גם בחינם לא יקחו אותם.

נדמה לי שלעתים צריך קצת אפלייה מתקנת. פרסמתי את הטלפון כאן, אשמח אם תאמצו, תעבירו הלאה לחברים או תפרסמו בפייסבוק שאיני נמנה על חבריו. החתולים יכולים להימסר ברעננה או באזור המרכז, אני חושב.

אגב, למסירה גם שני חתולים בני חמישה חודשים ששרדו מתוך ארבעה וכן חתולה שחורה לבנה בת שנה, יפהפיה עם זנב שעיר מפואר. היא ביישנית ופחדנית [לא ממני] ומתקשה להסתדר בחוץ. בנוגע אליהם, ניתן לפנות אליי.

קחו או פרסמו הלאה. אם יש שאלות, אני כאן. בויקיפדיה כתוב שהצלת נפש עוזרת יותר מתפילה או צום.

פורסם

הגורים "שלי" בראשון. הגורים במודעה- ראיתי ברעננה כך שאני מניח שתיתכן מסירה ברעננה. אך יתכן גם מקום אחר במרכז.

אשמח אם ההודעה תוקפץ ותיחשף לעוד אנשים ובעיקר אם תעבירו הלאה למאמצים פוטנציאליים.[או תאמצו, כמובן]

תודה.

פורסם

מוזר, נראה היה לי שדריש הגיב

קראתי אתמול פעמיים ולא הבנתי מה אמר

החלטתי לנסות היום פעם שלישית אך זה נעלם

מוזר, אולי זה הילוצינציות.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...