Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני מתכנן לקנות את האאוטלנדר 2013 החדשה 4X2, לאחר בדיקה קצרה מצאתי כי ביטוח מקיף נע בין 6500 ל 6400 שח לשנה לפי שתי חברות שבדקתי כאשר באחת מהן אני מבוטח כבר זמן רב ללא תביעות.

המחיר הנל הוא לאחר שיש לי איתורן כל שהוא ברכב.

משהוא מכיר סוכנות ביטוח שתתן תעריף שנתי נמוך יותר??

תודה מראש

פורסם

הגרנד-ויטרה שלי מבוטחת כבר ארבע שנים בביטוח ישיר, מהיום שעלתה על הכביש, תמורת 2500 בערך וללא איתוראן. זה כולל כל נהג מעל 24, עם העלאת ההשתתפות העצמית וויתור על רכב חליפי.

ספציפית לגבי מיצובישי, למרות שלא שאלת: בחנתי את הרכב לאחרונה והתאכזבתי מרמת הגימור והמחיר הגבוהה. הגימור מתאים לבערך עשור אחורה, וזה כולל את המושבים השטוחים והפשוטים מאחור, היעדר מיזוג מאחור והמנופים ופקדים שנלקחו ישר מסובארו של פעם. מבחינת מחיר - היבואן מתעלם לחלוטין מצניחת המטבע היפני, ומהעובדה שכל שנה יש מבצעי כאסח לארגון המורים, "חבר" ועוד, ודורש עכשיו מחיר מלא וגבוה. בקיצור, ויתרתי עליהם.

פורסם

לגבי ביטוח מסתבר שיש לכולמוביל ביטוח משלהם די משתלם לבטח את המיצובישי דרכם סהכ כולל רכב חלופי פיצוי מלא על אובדן או גניבה ביטוח על מערכת שמע כ 4100 שח

הכי זולים, אפרופו ביטוח ישיר הכי יקרים 6700 שח.

לגבי רמת הגימור של האאוטלנדר החדשה אני ממש לא מסכים אני ביצעתי הזמנה בזמן מבצע לא של חבר, כולל מערכת שמע מסך מגע ענקי 9אינץ, איתורן מצלמת רורס וחיישנים במחיר הרגיל.

המושבים האחורים נוחים ומפנקים בכלל באוטו מרווח עצום.

לגבי מבצעי חבר מורים וכולי מדובר על הנחה של עד 10k מן המחיר המקורי.

בכל מבצע שעושים שם מקבלים מוצרים שווי ערך לאותה הנחה.

לפי דעתי רכב שעומד בסטנדרטים מעולים כולל מבחני ריסוק.

• תוכן חדש...