Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פינת הקטנוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ריכוז הערות לפולגז, ללא סדר מסויים:

1. לגבי הידיעה "אופנועים חדשים בדרך למטרו": מזלג הפוך מוריד משקל בלתי מוקפץ? ממש לא בטוח. ימאהה עצמם, בתיאור ה-R6 החדש, מציינים את הורדת המשקל הבלתי מוקפץ כתוצאה מהדיסקים החדשים, שהם גדולים וקלים יותר, אבל לא מזכירים יתרון זה בתיאור המזלג החדש (הם כן מתייחסים ליתרונות אחרים: better all-round handling, stability and steering performance).

2. לומר ש-VDB שלט במירוצי הסופרמוטו בסיבוב האחרון זה קצת הסחפות, בהתחשב בכך שמישהו אחר ניצח בשניים משלושת המירוצים וגם הוביל בתחילת הסופרפיינל. בסיכום הנקודות היומי היה ל-VDB רק יתרון קטן על סיל ודלפין.

3. במסגרת מדור הקטנוניות-אקסטרא: את שמו של מייסד CCM מבטאים קלוז, לא קליוז; שמו הפרטי של VDB מבוטא תיירי, לא ת'יירי - אמנם כותבים את זה Th אבל זה שם צרפתי וזה לא מבוטא כמו באנגלית; וקני רוברטס כבר לא קורא לעצמו ג'וניור, למיטב ידיעתי.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אם אנחנו כבר קטנוניים, בגיליון החודש של אוטו נכתב שקולין מקריי אלוף הWRC שלוש פעמים. לפי הזכרון שלי ועוד כמה מקורות שבדקתי בהם כדי ליהיות בטוח, הוא לקח את האליפות פעם אחת ב1995.

תקן אותי אם אני טועה.

רני

• תוכן חדש...