Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל פה את עזרת המומחים ובעלי הניסיון..

לאחר ניקוי של חיישן MAF בעזרת ספריי ניקוי מגעים ושפשוף עדין עם מקלון אוזניים.. הטורים במנוע (קיה ספורטאג' 2001 - מנוע FE של מאזדה) לא יציבים בסרק ובעיקר מיד לאחר הנעה. הגמגום הוא לרוב יציב, עולה ויורד מכמעט 0 ל1000 סל"ד בתדר קבוע.

לפני זה הטורים היו יציבים אבל גבוהים יחסית למנוע 900 סל"ד בערך בסרק. בעבר הרחוק היתה לי בעיה דומה אבל חלפה מעצמה..

אציין גם שבאותו הניקוי, ניקתי גם פילטר אוויר (פנימי K&N שמן).

את החיישן לא החלפתי מעולם, ולא החליפו לפני עד כמה שידוע לי.

תודה מראש!

פורסם

בד"כ הניקוי עוזר זמנית, לא טוב מקלון אוזניים כי הוא משאיר סיבים שמשאירים פיח לאחר שהחיישן מתחמם.

הטורים שלך יורדים ועולים? אולי מדובר בכלל על מנוע צעדים?

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

הגמגום התחיל כתוצאה מהניקוי של החיישן ( שהיה דיי מפוייח ) ולכן הבעיה היא כנראה בו, אלא אם כן אני מפספס איזשהו קשר ישיר בינו לבין מנוע צעדים, ומנוע צעדים אחראי על הטורים בסרק ואצלי הקפיצות בטורים מורגשים גם בנסיעה איטית.

פורסם

מה ההבדל בין ספריי יעודי לספריי ניקוי מגעים?

בכל מקרה אבדוק את יציאת המתח מהחיישן כדי לוודא שהחיישן הוא הבעיה.

אני מבין שיש תחליפים של בוש?

פורסם

גם בלנטיס שלי הייתה בעיית בחיישן אויר,חיפשתי ספריי ייעודי,ובכל חנויות החלפים לא שמעו על דבר כזה,כולם הציעו ספריי מגעים,לאחר התזה נדיבה חל שיפור אך הבעיה חזרה על עצמה לאחר זמן מה,החיישן הוחלף לאחר השגתי בפרוקיה ובשביל 100 ש"ח לקחתי את הסיכון,יחזיק כמה שיחזיק.

פורסם

אם זכור לי נכון בספורטאז בשנים האלה החיישן הזה באמת הולך וזה לא נפוץ. לפני שאתה רץ להחליף אותו תנקה את המצערת ואת מנוע הצעדים ותבצע איפוס ותראה אם העניין מיסתדר לך. אם לא אז ככל הניראה תצטרך חיישן אויר חדש.

פורסם

מה שלא מובן לי זה שהגמגום התחיל אחרי שניקתי את החיישן שהיה מפוייח! לפני הניקוי הטורים היו יציבים אך גבוהים קצת.

מה שמחזק לי את הבעיה של חיישן תקול, כמובן שאבדוק ואנסה עוד אפשרויות לפני שאני מחליף.

בכל מקרה תודה לכל מי שמנסה לעזור! התגובות בפורום מהירות וענייניות!

• תוכן חדש...