Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בפלמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

בכוונתי לשכור רכב בפלמה (ספרד) בסוכות. בדקתי מספר חברות וגם באתרים באינטרנט. מה שחשוב לי שהכיסוי הביטוחי יכלול הכל

(כולל שמשות, מראות, צמיגים וכו') וכמובן שהמחיר יהיה טוב. האם מישהו יכול להמליץ מנסיונו ?

תודה !

פורסם

אהלן, במקרה לפני שבועיים הייתי בפלמה, יותר נכון הייתי במגלוף שזאת עיירת המסיבות אבל בתוך כל השבוע מסיבות לקחתי הפסקה של יומיים ועשיתי טיולים לפלמה ולניין ביץ'.

בכל מקרה אני שכרתי פורד פוקוס ידנית עם ביטוח וזה עלה לי 180 יורו.

עלות הדלק בפלמה היא פלוס מינוס כמו בארץ.

תהנה :)

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

תודה !

גם נקודת הבסיס שלי תהיה מגלוף.

אשמח אם תוכל לשתף בעוד מידע.

האם שכרת רכב מהארץ או מקומי והאם רק ליומיים או לכל התקופה (שבוע) ? האם הביטוח כלל גם ביטול השתתפות עצמית, שמשות,

צמיגים וכו' ?

האם זאת היתה חבילה טיסה + מלון כולל העברות ?

באיזה מלון התאכסנת ?

האם יש לך המלצות מיוחדות לגבי מיורקה ?

הרבה תודה ושנה טובה !

פורסם
תודה !

גם נקודת הבסיס שלי תהיה מגלוף.

אשמח אם תוכל לשתף בעוד מידע.

האם שכרת רכב מהארץ או מקומי והאם רק ליומיים או לכל התקופה (שבוע) ? האם הביטוח כלל גם ביטול השתתפות עצמית, שמשות,

צמיגים וכו' ?

האם זאת היתה חבילה טיסה + מלון כולל העברות ?

באיזה מלון התאכסנת ?

האם יש לך המלצות מיוחדות לגבי מיורקה ?

הרבה תודה ושנה טובה !

קודם כל מגלוף זה איזור מטורף של מסיבות , ממש אחות התאומה של איביזה.

ביום האיזור נראה כמו עיירת מתים, רוב האוכלוסייה בים או בבריכה אבל בלילה.... הסיפור הוא שונה , המקום מוצףף באנשים, פשוט לא להאמין שזה אותו איזור, הבדל שמיים וארץ בין הלילה ליום.

פשוט תרבות מסיבות מטורפפת יש שם.

בכל מקרה אתה טס כבר לקראת סוף העונה אז הכמות אוכלוסיה יורדת בהתאם.

אחד מהמועדונים השולטים שם זה BCM שזה מועדון אחד ענק יש שם כל יום מסיבה אבל הימים החזקים של המועדון הזה הם ימי רביעי,שישי ושני...סתם שתדע כל מסיבה במועדון הזה היא בסביבות ה-5000 איש !!

עלות הכניסה מתחילה ב-35 יורו ויכול להגיע גם ל-70 תלוי באומן שמגיע (לצורך העניין אם אפרוג'ק מופיע, שהיום הקבוע שלו זה יום שני אז העלות זה 50 יורו), אה ושכחתי לציין אלכוהול ושתייה חינם וחופשי תשתה כמה בא לך בתוך המסיבה ! !

המועדון השני זה MCP שזה בהתאם לא מועדון אחד אלא 5-6 מועדונים בכרטיס אחד (עלות 25 יורו) זה כולל את האייקון בר, בומרנג, MCP, עוד כמה מועדונים ומועדון חשפנות אחד, בעיקרון רק הבומרנג(6 יורו כניסה) וה-MCP (לא ידוע לי כמה) עולים כסף שאר המועדונים הם בחינם ללא קשר אם קנית כרטיס או לא.

גם פה השתייה חופשי !

המועדון השלישי זה בעצם לא מועדון זה דאנס ברים ופאבים יותר נכון רחוב מפוצץ בדאנס ברים ופאבים שכולם בחינם, אז קח בחשבון שלילה אחד אתה יכול לבזבז על סיבוב ברים ודאנס ברים והם צמודים אחד לשני.

בקיצור סצינת המסיבות שם זה דבר שלא תישכח בחיים, הרבה בחורות ויפות, חלקן אפילו לא יודעות שהן יפות ומראות ברחוב חופשי את החזה שלהן ומישם הכל תלוי בך :wink:

גילאי האוכלוסיה האירופאית שם היא 20-23, אני בן 25 הרגשתי קצת מבוגר במיוחד שרוב הישראלים שנוסעים לשם הם בגילאי 18-19.

פלמה זה יעד חדש לקהל הישראלי אז יש טיסה פעם בשבוע זה אומר שאין הרבה ישראלים (מצד אחד זה ממש טוב), האוכלוסיה שם עדין לא יודעת איך לעכל את הקהל הישראלי .

אתה תתקל בהרבה סצינות ומצבים של בריטים שיכורים שעושים דברים הזויים ברחוב, אל תצלם !

אני הזמנתי דיל דרך השטיח המעופף, שזה כולל טיסה,העברות ומלון (חדרים יותר גרוע מאכסנייה אבל הנוף משו משגע, קו ראשון לים, על הים ! ), קוראים למלון טרנובה ויש את פלמנובה.

יש עוד חברה שקוראים לה flyclub שיש לה גם דילים לפלמה שכוללים טיסה ומלון שנקרא מיורקה רוקס.

3 המלונות נמצאים במרחק הליכה מאיזור המסיבות.

שכרתי רכב רק לתקופה של יומיים, שאר הימים שם הייתי ביום ובלילה במסיבות, יש שם הרבה מסיבות בריכה, מסיבות צבע,מסיבות קצף, מסיבות פופקורן ועוד מלא...פשוט חלום !

כמו שאמרתי לך שכירות עבור יומיים (מדובר על פורד פוקוס ידנית ) שזה כולל גי פי אס זה 180 יורו כולל ביטוח (כולל שמשות, לגבי צמיגים והשתתפות עצמית לא ידוע לי כי לא אני עשיתי את ההזמנה אלא חבר).

את הדיל עבור הרכב סגרתי שם ולא בארץ.

בעיקרון יש הרבה מקומות לנסוע עם הרכב, יש את החוף התשיעי שזה נסיעה של שעה וחצי, יש את העיר העתיקה בפלמה, יש את הקניון שניקרא porto pi ויש עוד איזה קניון ענק עם חברות בינלאומיות במחירי ריצפה (שזה עודפים) אבל לא זוכר איך קוראים למלון.

דבר חשוב ששכחתי לציין זה שהעלויות אלכוהול שם פשוט מצחיקות, בקבוק פינלנדיה 700 מ"ל עולה 9 יורו ! !

ליטר פינלנדיה 11 יורו.

בקבוק גרייגוס ליטר עולה 28 יורו, האלכוהול שם זול בטירוף.

תהנה :)

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...