Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יקירתינו ריאנה מגיעה להופעה בהונג קונג בספטמבר, שעה מהרגע שנפתחו הקופות למכירת הכרטיסים להופעה אזלו הכרטיסים (רובם הלכו לידי ספסרים).

הפקת ההופעה רואה כי טוב ומיד מודיעה על הוספת הופעה נוספת ביום למחרת ההופעה המקורית.

שוב נפתחות הקופות, שוב בחלוף שעה- אין כרטיסים.

אישתי ואנוכי מתבאסים עמוקות, עד שריאנה מגיעה להונג קונג (ליתר דיוק למקאו השכנה) לא נראה אותה?

סחבק לא מתייאש ומתחיל לחרוש אתרי אינטרנט בהצהרה שעדי 50% תוספת למחיר המקורי של הכרטיס אני משלם, העיקר שנתפנק בהופעה טובה.

3 וחצי שבועות של חיפוש יומיומי, 4-5 פעמים ביום נכנס לאתרים להתעדכן אם יש הודעות חדשות, מוצא בשבועיים הראשונים המון כרטיסים אבל המחירים מטורפים- החל מפי 2 לכרטיס וצפונה לכיוון פי 4 וככל שהזמן חולף יש פחות מודעות ומחירים גבוהים יותר.

שישי שעבר, מוצא הודעה חדשה של מישהי שמוכרת 2 כרטיסים ולא סתם- מבקשת רק את העלות שלהם!!!

מיד אני שולח לה הודעה ונושא תפילה חרישית כי מזה בא לי להפתיע את אישתי (ובכל זאת, יש סיפוק שאחרי 3 וחצי שבועות מצאתי כרטיסים ובמחיר פצצה ובדיוק לאיזור שרציתי באולם).

הכרטיסים זמינים, המוכרת הנחמדה מתגוררת מעט רחוק ולכן קובעת איתי ליום שלישי.

סופ"ש מתוח, הרי בטוח היא מקבלת מלא הודעות לגבי הכרטיסים ואנשים שמוכנים לשלם לא מעט מעל המחיר המקורי, למה שהיא באמת תשמור לי?

שני בערב שולח לה הודעה "היי ליסה, רק לוודא שאנחנו אכן נפגשים מחר לטובת הכרטיסים".

כעבור כמה דקות:

"היי עידן, בטח, נתראה ב-13:00 במקום שקבענו".

אני שמח אש, יש כרטיסים!!!!

(אבל למה מחיר מקורי כשכולם דופקים קופות?....אולי מזוייפים והיא רוצה לפתות?....ליתר דיוק אצלם אותה בעת הפגישה, מי יודע, אולי אצטרך את עזרת פייסבוק בהמשך...).

שלישי, נתקע בפגישה והבחורה מחכה לי שעה וחצי (טוב נו, אמנם איחרתי אבל לא עיכבתי אותה, היא היתה בארוחת צהריים עם אמא וסבתא שלה).

בונה מתח- שולח לאישתי הודעה "אם אין שינוי תקבלי חדשות משמחות עוד כמה דקות".

אני כל כך מרוצה מליסה שמחליט להמתיק קצת את העסקה, במקום 2160$ הונג קונגי (כ-1100) שקלים לזוג כרטיסים אני מכין ביד 2500$, נכנס למסעדה ופוגש אותה (איזו כוסית חמודה, נראת בת 20 ויש לה תינוקת יפהיפיה בת כמה חודשים), מוסרת לי הכרטיסים, מוסר לה את השטרות מקופלים ונפרדים לשלום.

לאחר דקה שולח לה הודעה, "אני יודע ששילמתי יותר, זה הכרת תודה על כך שלא ניסית לאנוס אותי כמו מוכרים אחרים ושהיית נחמדה מספיק לשמור לי אותם ולחכות לי".

היא מודה לי.

כבר אמרתי שאני מבסוט אש?

שולח לאישתי הודעה, בלי טקטס, רק תמונה של הכרטיסים.

(מחייך לעצמי ואומר היא בטח מזה שמחה, שיחקתי אותה).

מקבל תשובה, "ההופעה ב-13 לספטמבר?...".

עונה "כן".

מקבל תשובה "סחטיין שהצלחת להשיג את הכרטיסים אבל צר לי לבאס אותך- ה-13 בספטמבר זה ערב כיפור.....אין הופעה".

אני מתחיל ללכת אחורה במחשבות "יכול להיות הפילו אותי כשהייתי תינוק?", "האם אני צריך מכות חשמל?", "זה קשור לזה שהייתי עושה "קויה קויה קויה" כשהייתי הולך לישון כשהייתי תינוק?".

איזה דפקט, כמעט חודש רץ אחרי כרטיסים ולרגע לא עולה לי לראש שזה יוצא על יום כיפור!!

וזה ממש דבילי שאני לא עולה על זה כי אני יודע היטב מתי נופל יום כיפור- באמצע התערוכה הכי חשובה שאני מציג בה השנה.

תובנות ומסקנות:

1.תמיד לשים לב לפרטים הקטנים.

2.שימחתי והצחקתי את אישתי.

3.לא הולכים להופעה של ריאנה.

4.לפחות נדפוק קופה על הכרטיסים.

גם אתם יצאתם דפקטים?

שתפו, שלפחות אדע שאני לא המטומטם היחיד פה....

:lol::lol::lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור ידידי, זה לא שאני יושב ומתאבל, אני רק צוחק על זה שבאמת יצאתי פה חציל......

ריאנה זו Rihanna......

הכוסית הזאת שכול יומיים מפרסמת תמונות חדשות שלה בלבוש מינימלי עד לא קיים.

והיא גם שרה וזזה לא רע.

מעז יצא מתוק, ברגע שהבנתי שלא נותר לי אלא למכור אותם התחלתי לגלגל בראש שאת הכסף שאקבל ממכירת הכרטיסים אנצל למטרה נעלה וחשובה, נגיד להחלפת ג'אנטים......

:)

פורסם

זהו ידידי, שאת הכסף הזה (לו היה ברשותי), הייתי משקיע מראש ברכב, ולא בזמרת פלונית (נגמרו הזמרות הטובות כבר ?! :lol: . כמובן בהלצה... כ"א והעדפותיו).

alfa 156 2.5.

פורסם

סתם שאלה.

אתה שומר שבת?

שומר כשרות?

שומר את כל תרי"ג המצוות?

אם התשובה לאחת או יותר מהשאלות היא לא אז לא יקרה כלום אם תזיז את כיפור בכמה שעות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לי אישית היתה מסורת לימי כיפור כשהייתי גר בארץ, הייתי נוסע לבית אחי, גיסתי היתה מבעוד מועד קונה לנו את הפחזניות האהובות עלינו וסלטים למינהם כדי שנוכל להכין לעצמנו סנדוויצ'ים.

אממא,

אישתי בחורה מסורתית יותר ואני מכבד אותה מאוד ולכן אין מצב, מה גם שלמרות שאיני צם, אודה ואומר שלא אחוש עם עצמי בנוח ללכת להופעה דווקא ביום זה, לא רוצה ביום כיפור להראות בהופעה חייה רוקד ושותה בירות, לא לעניין (באותו אופן שאין לי בעיה לאכול בכיפור בתוך ה-4 קירות שלי, אבל אני לא ארד למטה לרחוב ואפתח שולחן).

בקיצור, לא נורא, לא נראה את ריאנה אבל זה באמת מתמרץ אותי לחבר לרכב רבעיית Vossen שאני מפנטז עליהם עוד לפני שידעתי שבכלל יהיה לי הרכב הזה....

:lol:

אגב חולגי, למען האמת שפרט לתחזוקה ברמה הכי גבוהה, אני משתדל שלא להתפזר על הרכב ב"פינוקים", זו מפלצת שלמרות שעם קילומטרז' מאוד נמוך, בסופו של דבר היא אוטוטו חוגגת 11 שנים על הכביש, תמיד יש בלב את ה"דאגה" שמה פתאום תדלק איזו נורת מנוע שיעלה לא מעט כסף לכבות...

לכן מעדיף לשמור את הכסף באמת לטובת תחזוקה ולא צעצועים (חוץ מכאלה שמוסיפים לסוס מת הזה קצת סוסים ומומנט...)

פורסם

ואחר כך אנחנו הכופרים עוד אומרים שאין אלוהים. ראית איך סידר לך ג'אנטים חדשים?

גם אני לא חוגג ביום הזה אבל ממש לא צם ואוכל רגיל בתוך הבית (לא מחמם ולא מבשל כי עדיין פה זה לא HK ופה יש אנשים שומרים שצריך להתחשב בהם) אבל כשיצא לי להיות בחו"ל ביום כיפור המשכתי בחיי רגיל לחלוטין. לא עושה הצגות בשביל אף אחד אבל מכבד את הסביבה ואם הסביבה חיה כרגיל אז גם אני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם הבנת הנקרא שלי לא חלודה

יש שתי הופעות אחת נופלת על יום כיפור

מפרסם

מעוניין להחליף כרטיסים מהופעה ביום X להופעה ביום Y

מה יש לך להפסיד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל הפוסט הזה שגוי.

מהרגע שהחלטת לקנות כרטיסים למופע של ריאנה יצאת חציל, בלי קשר לתאריך.

חסר בהונג קונג מועדוני חשפנות שאתה צריך ללכת להופעות חיות של ריאנה? :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם הבנת הנקרא שלי לא חלודה

יש שתי הופעות אחת נופלת על יום כיפור

מפרסם

מעוניין להחליף כרטיסים מהופעה ביום X להופעה ביום Y

מה יש לך להפסיד

אכן, יש הופעה ביום למחרת (מוצאי יום כיפור בעצם), הבעיה היא הצום אם איני טועה מסתיים כשעה לפני תחילת ההופעה, מעבר לזה, ההופעה כאמור אינה בהונג קונג אלא באי שכן ויקח נטו שעה וחצי להגיע לשם (ברוטו כשעתיים וקצת).

בקיצור, אין מצב, אבל לא נורא, לפחות יצא מזה קצת הומור עצמי.

פורסם

חסר בהונג קונג מועדוני חשפנות שאתה צריך ללכת להופעות חיות של ריאנה? :lol:

תתפלא, חסרים פה מועדוני חשפנות אבל הסר דאגה ידידי, לפני שבועיים אישתי ואנוכי הקדשנו ערב איכותי לטובת הפוסיקט, היה ערב משעשע ומגניב לגמרי.

:lol:

אגב נהג לילה,

למרות שאני גר בהונג קונג ולמרות העובדה שאיני מגדיר עצמי כדתי וכבר לפני כ-10-15 שנה קיבלתי החלטה עקרונית ליום כיפור שאני מפסיק לצום, עדיין אני לא אבשל ביום כיפור (גם אם אני לבדי בבית) ואסתפק באוכל קר מינימלי מתוך זה שאני עדיין מכבד את החג עצמו.

מעבר לזה, בהונג קונג יש קהילה מאוד מגובשת, אחוז לא קטן ממנה זה אנשים דתיים יותר (ברמות שונות), למרות שאני לא צם אני מכבד אחרים שכן ולכן אשתדל לא לעשות דברים שעלולים ליצור מבוכה כזאת או אחרת.

יכול להיות שתסכים איתי ויכול להיות שלא- זו בכל אופן ה"אמונה" שלי, לפני שאני יהודי- אני קודם כל בנאדם שמכבד את האחר (אין בכך להשתמע שאני חושב שאתה לא מכבד את האחר, למען הסר ספק).

פורסם
סתם שאלה.

אתה שומר שבת?

שומר כשרות?

שומר את כל תרי"ג המצוות?

אם התשובה לאחת או יותר מהשאלות היא לא אז לא יקרה כלום אם תזיז את כיפור בכמה שעות.

תגיד לי בבקשה שאתה מתלוצץ ?

תגיד מה זה נראה לך כיפור כבקשתך ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כדי לשמור את הדיון בפן ההומוריסטי הקליל, בואו נשתדל לרדת מעניין הדת\קיום ושמירת חגים וכו', זה סתם יהפוך לעוד דיון חילונים\דתייים ולא זו המטרה, זה באמת נפתח בהומור.

פורסם

מעז יצא מתוק, ברגע שהבנתי שלא נותר לי אלא למכור אותם התחלתי לגלגל בראש שאת הכסף שאקבל ממכירת הכרטיסים אנצל למטרה נעלה וחשובה, נגיד להחלפת ג'אנטים......

:)

שורה תחתונה, תעלה תמונה של הגאנטים החדשים עם אבטיח לצידם.

(במקרה דנן, גם תמונה של ריאנה שוטפת את האוטו כשהיא לבושה בצורה שלא משאירה מקום לדמיון, לגיטימית)

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:

• תוכן חדש...