Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו ספייס 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אשמח להמלצות על רכבים חסכוניים אחרים עד הסכום 30K.

חשבתי על הספייס 2006 טיפטרוניק דינאמיק. אבל זה כבר רכב שלא מיוצר יותר

וזה מפחיד אותי בפני מכירה עתידית של הרכב? פוחד שלא יהיה ביקוש. או שאני טועה...?

לי יש גטס 2008, אני מעוניין למכור אותה ולהביא רכב חסכוני בדלק (אחרי שסבלתי המון מהדלק של הגטס)

מה דעתכם על ספייס 2006, מהבחינה של האם להביא אותו כשאנחנו בשנת 2013?

פורסם

יש לך בעיה עם ידני?

אם לא אז כבר עדיף לך על פיאט גרנדה פונטו משנת 2008-2009 (נכנס בתקציב שלך).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש לי בעיה עם ידני, לא סובל ידני.

מאוד רציתי את הגרנדה, אבל אמרו לי כאן בפורום להתרחק ממנה בגלל הגיר הרובוטי שלה. שזה גיר לא אמין. לבסוף התפשרתי על הספייס. אם מישהו חושב אחרת על הגרנדה שרק יגיד, כי אני מאוד התלהבתי מהאוטו

פורסם

אכן רוב האנשים טוענים שהגיר הרובוטי של הגרנדה גרוע ולא אמין. אין לי מה לומר עליו חוץ ממה שקראתי בפורום כיוון שנהגתי רק על הגרסה הידנית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם היית מתייעץ לא היית קונה את המטחנת דלק הזו.

ספייס 2006 היא אופציה מעולה וזה שהרכב לא מיוצר יותר,אז מה ? גם סיריון כבר לא מייצרים יותר.

חפש אחת שמורה ומטופלת כהלכה,היא תתן תמורה למחיר.רכב שלא טופל כראוי יאכיל אותך מרורים,שהגטס (פרט לדלק) לא כל כך מאכילה.

חשוב שיהיה ברדיאטור נוזל קירור מקורי בצבע אדום או כחול ולא מים,לבדוק מתי עשו טיימינג לאחרונה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי לחברי הפורום, אני צריך עזרה במציאת רכב זול. אני מודע לזה שצריך לשים מודעה לפי החוקים, פשוט אני כותב מהטלפון, ברגע שאוכל אערוך את זה.

לעניין, אני מעוניין לקנות רכב שיהיה קטן מנוע נפח 1400,

אמין מאוד מבחינת טיפולים.

וחסכוני מבחינת הדלק.

אני די נעול על פונטו ספייס 2006 דינמיק גיר רציף, אך לא בטוח באמינותו

וגם קשה למצוא אחד במצב טוב

זהו אוטו שזול לי מדי. הוא עולה בסביבות ה24 אלף. אני חושש שהוא לא יהיה לי מספיק אמין במחיר הזה או שאני טועה?

יש לכם המלצות לגבי עוד רכבים שעומד בתנאים שלי?

התקציב שלי 35 אלף שקל, מעוניין רק באוטומט, גיר רציף

תודה

• תוכן חדש...