Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן חיפוש חניה ראיתי רכב שיוצא מחניה מאחוריי ברחוב חד סיטרי והתחלתי לנסוע לאט רוורס ,היות והרחוב מאוד צר וחונים בו משני הצדדים,סובבתי את ראשי לאחור בזמן הנסיעה כדי לא להתקע במכוניות משני הצדדים או בהולכי רגל שחוצים את הכביש,בזמן תימרון ההגה,סובבתי מעט את ההגה ימינה כדי לא להתקע במכוניות והחלק הקדמי השמאלי של רכבי התחכך בחלקו האחורי הימני של רכב שעמד משמאלי,הרכב הנפגע עמד באופן מלא על מעבר חציה ביציאה מהרחוב כשחלקו האחורי ימני בולט לכביש שגם ככה מאוד צר,הפריע לרכבים לעבור והקשה על התנועה.

הנהגת ישבה באוטו כי חיכתה למישהו

נכון שאני פגעתי בה,אבל עצם העובדה שהיא העמידה את רכבה על מעבר חציה מלא והפריעה לתנועה מה שגרם לי להיות מרוכזת יותר במה שקורה מאחורי היות וגם הולכי הרגל שלא יכלו לעבור במעבר החציה עברו מאחורי.האם זו לא "רשלנות" משותפת?

בעקבות השפשוף - יש 2 שריטות לא רציניות.הפגוש האחורי בחלקו הימני יצא מעט,זה פגוש פלסטיק שנתפס עם שיניים.הוא לא נדפק או התעקם.והטסה של הגלגל האחורי נפלה.

רציתי לסגור את הסיפור ולהציע להם 500-700 ש"ח מחיר תיקון צבע וטסה,אבל הסוכן ביטוח שלה התקשר ואמר שהם דורשים ללא שמאי 320 ש"ח על הטסה,500 ש"ח תיקון צבע ו 700 ש"ח פגוש אחורי.

זה נראה לי מוגזם.

מה כדאי לעשות?

לא שווה לי להפעיל ביטוח בשביל זה ואני ראיתי את האוטו,זה ממש לא רציני מה שהיה שם.חייבים להחליף פגוש?אי אפשר להחזיר אותו למקום אם הוא לא ניזוק ורק השיניים יצאו מעט מהחריצים

מלבד זאת שאני חושבת שגם היא אשמה שעמדה היכן שעמדה.אם היא לא היתה עוברת על החוק,אני לא הייתי משפשפת אותה.אני לא מסירה אחריות,אבל נראה לי מוגזם לבקש 1500 ש"ח

פורסם

את נוסעת רברס בכביש חד סיטרי , את עוברת עבירה כמו הרכב השני שחונה על מעבר החצייה. התקזזתם.

האם הנזק לא מוגזם? קשה לדעת מהתיאור שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפני שבוע פגע מישהו ברכבה של חברתי, והשאיר מספר שריטות על הפגוש. לאחר 3 הצעות מחיר במוסכים שונים, המחיר הנמוך ביותר היה 1000 ש"ח. אלה המחירים.

את יכולה לחלוק על דעתם ולשלוח שמאי מטעמך, אבל לא בטוח שהנזק יהיה קטן יותר + תשלמי עלות שמאי.

פורסם

מה עושים?

א. כותבים כותרת לפי חוקי הפורום.

ב. מציינים את דגם ושנתון הרכב הנפגע. טסה של למבורגיני 2013 לא עולה כמו טסה של פיאט אונו 93 מאוטו דיפו.

ג. ככל הנראה משלמים ועוברים הלאה. הסכומים מאד הגיוניים (ודא"ג-700 ש' זה לא החלפת פגוש, אלא מכסה בקושי שכ"ט עבור תיקון הקיים).

בבית משפט לתביעות קטנות זה יעלה לך הרבה יותר.

כמו שכבר ציין סבא ישה- נסעת רוורס ברח' חד סטרי.

ובכלל- הפסיקה המקובלת היא שמי שנסע לאחור נושא באשמה.

מתקנות התעבורה:

45. נוהג רכב לא יסיעו אחורנית אלא אם יש צורך בכך, ובמידת הצורך, ולאחר שנקט באמצעים הדרושים בנסיבות הקיימות כדי למנוע –

(1) סיכון או פגיעה;

(2) הטרדה או הפרעה

סעי בזהירות

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

תודה על התגובה

היה צורך בנסיעת רוורס,כשרואים חניה מתפנה בערב,בעיקר בת"א. :?

25 שנה יש לי רישיון ומעולם לא פגעתי,שפשפתי רכב וכו...

השאלה שלי האם עצם זה שהיא עברה גם עברה לא נקרא "אשמה תורמת"

אני לא מתנערת מאחריות,רק חושבת שיש לה חלק בדבר.אם היא לא היתה עושה עברה,אני לא הייתי משפשפת לה את האוטו.הרי לא עשיתי את זה בכוונת תחילה :|

פורסם

האחריות לדעתי היא שלך.

הרי לא עשיתי את זה בכוונת תחילה :|

ברור שלא התכוונת, אבל את פגעת בה, וגרמת לה נזק.

זה שהיא חנתה על מעבר חציה לא משנה, ואם היית פוגעת בהולך רגל שעומד שם?

אם תגיעי לשופט אולי הוא יתייחס לרשלנות התורמת שלה. אני בספק. (אבל אינני שופט).

אם את מכירה מוסך שיוכל לתת לך הצעת מחיר, גשי איתה, ועם הרכב שיתן לך.

אם ההצעה שהמוסך שאת בחרת - גבוהה מהשתתפות עצמית - הפעילי את הביטוח שלך.

להבא כתבי כותרת עניינית, וכפי שכבר ציינו, עדכני אם יש לה פרארי או פיאט אונו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רק שופט יכול להחליט במדויק, וגם זה תלוי באיזה צד הוא קם באותו בוקר.

נניח והגעת למשפט לתביעות קטנות, במקרה הטוב ביותר שאת יכולה לייחל לו השופט יקבע אשמה משותפת של 50% לכל צד, סה"כ כ-750 שקל.

מכאן יש קשת של אחוזים מ-50% אשמה משותפת לכל צד ועד 100% אשמה שלך (כמו שצוטט מתקנות התעבורה את נסעת ברוורס).

אם יקבע השופט אשמה בלעדית שלך, את תשלמי גם את ה-1500 שקל, גם שמאות עוד כמה מאות, גם הוצאות משפט עוד כמה מאות.

הרווח הפוטנציאלי שלך הוא באיזור 750 שקל, ההפסד הפוטנציאלי יכול להגיע גם למעל לאלף שקלים, ותוסיפי על זה הפסד יום עבודה שלך, תשקלי אם זה משתלם לך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

במקרה הזה ההשתתפות התורמת היא 0

מה זה משנה אם היא הייתה חונה לא על מעבר חציה.

אם צילמת את המצב בו כדבריך בלט חלק מהרכב שבו פגעת קצת החוצה אולי משהו כמו 20-30% אם לא חזרי לשורה הראשונה.

מכיר את מצוקת החניה של תל אביב , לכן לא מטיף לך על ביצוע הרברס.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...