Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לכל פיסת מידע בדבר הישוב נירית. (סמוך ליער חורשים וצמוד לגדר המערכת)

הנושא עלה על הפרק במהלך חיפוש דירה באזור כפר סבא - נמצא כעשרה ק"מ מהמשרד. על פניו נראה אטרקטיבי בגלל מחירים נוחים ובעיקר עקב דירות חדשות ומסודרות, להבדיל מהמרתפים של העיר והמושבים הצמודים.

חשוב לי לדעת אם זה "ישוב קהילתי" כמו אלה שליד רמאללה, שצריך לנסוע אליהם באוטובוס משוריין ומוקפים במדבר, או שמא זה יותר קרוב לפורמט של כוכב יאיר או אורנית. באופן כללי, עד כמה כל עניין הסמיכות לשטחים מהווה בעיה ביומיום?

תודה.

פורסם

ביקרתי במקום כמה פעמים.

ממש לא רמאללה, המקום נמצא במרחק יריקה מכביש 6 ולא עובר דרך שום כפר עוין או משהו שקרוב לזה.

המקום אכן יושב צמוד לקו התפר אבל ככל הידוע לי הקו הינו הרמטי לחלוטין באיזור הזה.

אני לא יודע מה מצב הגניבות מהצד הישראלי והמשלוש שבאיזור אבל אני מניח שהוא אינו חף מבעיות. בכל מקרה אני לא יודע עד כמה זה צריך להטריד אותך, פשע ופריצות יש בכל מקום במדינה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המכשול היחידי הוא שער צהוב, שאם אין איש ביטחון בכניסה אני בטוח שישנו קוד המופעל על ידי הטלפון הסלולרי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין שום בעיה להיכנס ולצאת, ושום מחסום בדרך. השער ניתן לפתיחה ע"י כל מי שמספר הטלפון שלו מוכר במערכת (ז"א, תושבי המקום, כמו בהרבה ישובים).

הייתי בנירית הרבה פעמים, התרשמתי די לחיוב מהישוב. מטופח, ונראה שאנשים חיים שם טוב (כסף לא חסר). משיחות עם תושבים עולה שאין שם מכה מיוחדת של פריצות או גניבות, לא יותר מבכל מקום אחר.

חוץ מזה האיזור יפהפה ויש אחלה יער לטיולים.

אני ממליץ לך לקפוץ לעשות סיבוב שם, ועל הדרך גם בישובי הסביבה (חורשים, מתן, ירחיב). על פניו נראה כמו אופציה לא רעה בכלל בשבילך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

יש אריות, נמרים ודובים

הו לא!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

רק דובים ופרטיזנים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חברה טובה שלי משם וגם דודה, אחלה מקום לא מסוכן שם בכלל , אוכלוסיה מאד אמידה ואיכותית, אין לך גם בכלל מה לדאוג מבחינה ביטחונית, אישיות מאד בכירה במערכת הבטחון מתגורר בישוב!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

"אין מה לדאוג מבחינה בטחונית" זה אומר שאפשר לבטל את הביטוח המקיף על האוטו? :wink:

שאלה נוספת לתושבי האזור אם יש פה כאלה - מה הולך שם בכבישים בשעות הבוקר?

זכור לי שיעור נהיגה עם המשאית בסביבות 8 בבוקר בכביש המוביל לכוכב יאיר.

עד הישוב נסענו בסבבה, אבל משם לכיוון כפ"ס/כביש 6 זה ממש לא היה מחזה נעים.

פורסם

בשעות העומס כשיוצאים מנירית , יריחיב , חורשים - לכביש 531 לכיוון כפ"ס , רעננה , הוד השרון - אתה מצטרף לאלפי רכבים שמגיעים מכביש 6 ותקועים בפקק עד צומת מל"ל . כיום המשך כביש 531 בסלילה והוא יהיה מוכן לפי מה שכתוב לפחות באפריל 2016 .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לפני כשנה שקלתי לשכור דירה בנירית , ירחיב , מתן . אך היות ויש פקקים עצומים ברגע שעולים לכביש 531 לכיוון רעננה , כפ"ס , הוד השרון , החלטתי לרדת מהעניין אומנם האזור פסטורלי אך היה גורם לי לבזבוז מיותר של זמן על הכביש . העומס מתפזר להערכתי ב- 10 בבוקר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

שוחחתי עם מספר אנשים שגרים כעת או גרו בעבר בישובים הנ"ל, הם טוענים שהמצב באותו קטע של 531 אינו חמור כפי שחששתי ושבפועל הנסיעה למקום העבודה (צומת אלישמע) אמורה לקחת בגבולות העשרים דקות אפילו בבוקר. כמו כן נראה שכיום בונים שם איזשהו עיקוף שאמור להקל את הכניסה והיציאה לכביש המוביל אל הישובים, מה שאמור לקצר את זמן הנסיעה עוד יותר. מקווה שבקרוב אמצא את הזמן לבקר שם ולהתרשם בעצמי ממה שיש לאזור להציע.

עד אז, עדכון חשוב לגבי דובי הנמלים.

• תוכן חדש...