Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה להחליפ את נוזל הATF ביונדאי לנטרה ואשמח להסבר מפורט כיצד לבצע את העבודה כמו שצריך.

אני יודע שכמובן יש בורג ריקון כמו לשמן מנוע אבל איך מוצאים את הכל לא רק את מה שבאגן?

פורסם
שלום לכולם אני רוצה להחליפ את נוזל הATF ביונדאי לנטרה ואשמח להסבר מפורט כיצד לבצע את העבודה כמו שצריך.

אני יודע שכמובן יש בורג ריקון כמו לשמן מנוע אבל איך מוצאים את הכל לא רק את מה שבאגן?

יש שתי אפשרויות.

1 לפתוח בורג ריקון ולרוקן שמן מאגן בלבד.

2 אפשרות 2 לנתק צינור קירור שמן גיר ממצנן מיים הצינור שיוצא נוזל לכיוון התיבה כלומר נוזל שעבר את קירור במצנן.

ולקחת מיכל של 5 ליטר או יותר ולהניע את המנוע כש אתה רואה שנוזל עומד להפסיק לזרום כלומר יש ירוידה בלחץ.מייד לדומם את המנוע.ולמלא את התיבה בנוזל חדש.,וככה תעשה כמה פעמים עד שנוזל יצא אדום נקי ממש מה צינור שניתקת.

מהשכן צריך פה הרבה נוזל תיבה .זה החיסרון היחידי.

פורסם
יש שתי אפשרויות.

1 לפתוח בורג ריקון ולרוקן שמן מאגן בלבד.

2 אפשרות 2 לנתק צינור קירור שמן גיר ממצנן מיים הצינור שיוצא נוזל לכיוון התיבה כלומר נוזל שעבר את קירור במצנן.

ולקחת מיכל של 5 ליטר או יותר ולהניע את המנוע כש אתה רואה שנוזל עומד להפסיק לזרום כלומר יש ירוידה בלחץ.מייד לדומם את המנוע.ולמלא את התיבה בנוזל חדש.,וככה תעשה כמה פעמים עד שנוזל יצא אדום נקי ממש מה צינור שניתקת.

מהשכן צריך פה הרבה נוזל תיבה .זה החיסרון היחידי.

האם לפי השיטה השנייה שרשמת לא יכול להיווצר נזק כל שהוא לתיבה בעיקבות חוסר שמן בגיר ועקב ירידת לחץ השמן שבו?

פורסם
האם לפי השיטה השנייה שרשמת לא יכול להיווצר נזק כל שהוא לתיבה בעיקבות חוסר שמן בגיר ועקב ירידת לחץ השמן שבו?

לא.בתנאי שמישהו מקיים את הוראות שלך לכיבוי מנוע.,כשנוזל מקטין את הלחץ בזמן זרימה

פורסם

איזה שנה הרכב? האם בוצע לרכב החלפת יזומה בכל כ 60K ק"מ?

אם רכב ישן, כדאי לבצע ריענון של השמן בכל שנתיים ע"י ריקון אגן השמן בלבד.

רכב חדש יחסית, כדאי לבצע החלפה מלאה בכל 60K ק"מ.

שי.

• תוכן חדש...