Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החליפו לי צלחות חדשות ולא היה שום שינוי ,חזרתי למוסך לבדיקה נוספת והחליפו סט חדש אחר בטענה שהסט הקודם לא היה תקין.

אבל כן עדיין אותה בעיה ,אני יחזור שוב מחר למוסך,מה יכולה להיות הבעיה אני לא רוצה שיסבנו אותי מחר,בשיחה עם המוסך בטלפון הוא דיבר משהו על דראמים אחוריים לא יודע אם זה קשור אשמח לדעה מהמומחים.

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

לא הבנתי אותך, היו רעידות בבלימה ואז הוחלפו צלחות לראשונה?

או שהרעידות הופיעו לאחר החלפת צלחות?

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

שלום

אם נכנסת למוסך בגלל רעידות בבלימה ואז החליפו לראשונה את הצלחות , יתכן שלא הצלחות היו הגורם לרעידות.

לידיעה כללית: אם בזמן הלחיצה על דושת הבלם הרעידות מורגשות בעיקר בהגה , הגורם יהיה במערכת הבלמים

בגלגלים קידמיים. אם כל האוטו רועד הבעיה תהיה בדרך כלל בגלגלים אחוריים בגלל תופי בלימה אובליים.

פורסם

האם צלחות הבילום הוחלפו לצלחות איכותיות/מקוריות ?

והאם הוחלפו גם הרפידות ?

כי אם לא הוחלפו הרפידות גם זה יכול לגרום לרעידות עקב שחיקה לא אחידה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...