Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 407 או פורד פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני יודע ששתי המכוניות האלה מקוטרגות שונה(הפוקוס משפחתית והפיג'ו משפחתית גדולה)

אבל בגלל שהן נמצאות באותו טווח מחירים רציתי לדעת מה יותר משתלם מבחינת צריכת דלק,אמינות,עלות אחזקה(במידה והנסועה השנתית שלי היא 15 אלף קילומטר,יחס תמורה למחיר וכו'

אני מדבר על מודל 2005-2007 בפג'ו ועל מודל 2006 עד 2007 בפורד

תודה רבה והמשך יום טוב

זיו

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

עלויות האחזקה של הרכבים דומים מאד,הפוקוס צמא מאד וזה שהוא בנפח 1.6 ממש לא אומר שהוא יאכל פחות.

עלויות חלקי החילוף דומים עד זהים.

ביטוח,הפיזו יותר זולה,לפוקוס קוד גניבה גבןה בהרבה.

הפיזו אכן מקבוצה גבוהה יותר וזה יתבטא באיכות גבוהה יותר,איכות הנסיעה גבוהה יותר,ואבזור רב יותר.

פורסם

עם פוקוס הייתי מגיע בבינעירוני ל 1/12.5-13

עם קסרה 2 ליטר (מנוע+גיר זהים ל407) הייתי מגיע ל 1/12. הפז'ו כבדה יותר לכן הצריכה תהיה גבוהה יותר.

שלא יהיה פה שום צל של ספק, ה 407 תתן תמורה הרבה יותר גבוה לכסף, אבל מבחינת האמינות יותר קל ליפול עם 407 מאשר עם פוקוס

פורסם
עם פוקוס הייתי מגיע בבינעירוני ל 1/12.5-13

עם קסרה 2 ליטר (מנוע+גיר זהים ל407) הייתי מגיע ל 1/12. הפז'ו כבדה יותר לכן הצריכה תהיה גבוהה יותר.

שלא יהיה פה שום צל של ספק, ה 407 תתן תמורה הרבה יותר גבוה לכסף, אבל מבחינת האמינות יותר קל ליפול עם 407 מאשר עם פוקוס

ה 407 רכב אמין מאד,במיוחד שהוא עובר טיפולים לפי הוראות החברה.

הפוקוס לא בדיוק לקסוס מבחינת האמינות,למרות שלדעתי הוא רכב טוב.

המנוע בקסרה והמנוע ב407 מנועים שונים לחלוטין,ולכן אי אפשר להשוות בכלל,

כמו גם יחסי העברה בגיר,מה שמשפיע בצורה בולטת על צריכת הדלק.

פורסם

כמי שהחזיק בבעלותו פיג'ו 407 שנת 2005 למשך 5 שנים ואני הייתי יד ראשונה, מציע לך לא לקנות את הרכב הזה.

במהלך 100,000 ק"מ החליפו ברכב חלקים רבים, היו כל מיני תקלות מחשב ואלקטרוניקה, אני בספק אם מוסכים שאינם מורשים מסוגלים לטפל ברכב הזה.

בקיצור, נכון שהרכב מפנק, אבל אתה עשוי להיכנס להרפתקה לא פשוטה.

דווקא היום ראיתי מכונית מדגם זה, לאחר שהרבה זמן אני לא רואה כאלה על הכבישים, ולא בכדי.

מוזר שדווקא דגמים ישנים יותר של פיג'ו 406 אני כן רואה על הכבישים.

לדעתי, הרכב היה מאובזר בהרבה אלקטרוניקה ומכאן הבעיות, למרות שלא יהיו לך ספיקות: הרכב מפנק, אבל יחד עם זאת, הגיר מסרס את עצמת המנוע, אני באופן אישי שנאתי את הגיר, בעיקר בשל היותו עם 4 הילוכים, בעוד שהרגשתי שהרכב משווע לפחות להילוך חמישי.

לטעון שרכב זה אמין- זה ממש קשקוש. לדעתי, במקרה זה השוק אומר את שלו ומצביע ברגליים.

תעשה כמיטב הבנתך

פורסם

הצעה שלי - חפש פוקוס 2.0 ליטר. אני מניח שההבדל במחיר מול ה-1.6 לא גבוה אם כי יש הרבה פחות כאלה למכירה. ה-1.6 רכב טוב ואמין מאוד (מניסיון אישי של כמה שנים) אך מעט עצל.

הפוקוס צורך 1/9 בעיר ו-1/12.5 מחוץ לעיר.

פורסם
כמי שהחזיק בבעלותו פיג'ו 407 שנת 2005 למשך 5 שנים ואני הייתי יד ראשונה, מציע לך לא לקנות את הרכב הזה.

במהלך 100,000 ק"מ החליפו ברכב חלקים רבים, היו כל מיני תקלות מחשב ואלקטרוניקה, אני בספק אם מוסכים שאינם מורשים מסוגלים לטפל ברכב הזה.

בקיצור, נכון שהרכב מפנק, אבל אתה עשוי להיכנס להרפתקה לא פשוטה.

דווקא היום ראיתי מכונית מדגם זה, לאחר שהרבה זמן אני לא רואה כאלה על הכבישים, ולא בכדי.

מוזר שדווקא דגמים ישנים יותר של פיג'ו 406 אני כן רואה על הכבישים.

לדעתי, הרכב היה מאובזר בהרבה אלקטרוניקה ומכאן הבעיות, למרות שלא יהיו לך ספיקות: הרכב מפנק, אבל יחד עם זאת, הגיר מסרס את עצמת המנוע, אני באופן אישי שנאתי את הגיר, בעיקר בשל היותו עם 4 הילוכים, בעוד שהרגשתי שהרכב משווע לפחות להילוך חמישי.

לטעון שרכב זה אמין- זה ממש קשקוש. לדעתי, במקרה זה השוק אומר את שלו ומצביע ברגליים.

תעשה כמיטב הבנתך

אני מכיר באופן אישי ארבעה אנשים עם 407 נפח 2000 ו2200,כולם מרוצים מאד מהרכב,זה שהיה או לא היה לך.. בעיות ברכב לא מעיד על אמינותו.

פורסם

כמה תעלה אחזקה רציפה של הרכבים האלה במידה ואני נוסע 15 אלף ק"מ בשנה?(כשאני אומר אחזקה רציפה אני מתכוון לאחזקה ללא תקלות בלתי צפויות כמו גיר או מנוע וכו")

פורסם

אני מחזיק במשך שנה 407 מנוע 2000, ונסעתי עליו 20,000 ק"מ בשנה האחרונה.

חוץ מטיפול גדול במורשה שהיה די יקר, וצריכת דלק מאוד מאוד גבוהה בתך העיר, הרכב משדר אמינות גבוהה.

זאת אומרת לא הייתה אפילו תקלה אחת.

הוא לא רואה את הפוקוס לא באבזור ולא בנוחות, אנשים שנכנסים אלי לאוטו לא רוצים לצאת.

בהצלחה.

פורסם

ויש עוד מתמודדת,סיטרואן C4,אגב..הייתי בלובינסקי טרייד והם הציעו לי 407 (יד ראשונה פרטית) שנת 2006 עם אחריות יבואן לשנה ב28.5 אלף,

מה דעתכם?האם אני יכול להוציא מהם עוד הנחה במחיר או אולי טיפולים\ביטוחים?

פורסם
ויש עוד מתמודדת,סיטרואן C4,אגב..הייתי בלובינסקי טרייד והם הציעו לי 407 (יד ראשונה פרטית) שנת 2006 עם אחריות יבואן לשנה ב28.5 אלף,

מה דעתכם?האם אני יכול להוציא מהם עוד הנחה במחיר או אולי טיפולים\ביטוחים?

אם גם סיטרואן בתמונה אז חפש לך C5 2007/2008. רכב מפנק מאוד ומשוכלל מאוד שגם הוא, בדומה לפגו אם טופל נכון יעשה עבודה מעולה. הרבה תגובות טובות כאן בפורום על הרכב הזה.

רכשתי לאבי מלובינסקי לפני כ4 חודשים C5 כזאת 2008. רכב עם 119,000 ק"מ ואחריות לחצי שנה (בפחות ממה שרשמת)

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

לא אוהב את הסיטרואן חיצונית,מה הצריכת דלק של 407 בעיר(ירושלים) ובבין עירוני?וטיפולים שוטפים במוסך לא מורשה

• תוכן חדש...