Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אז מה? מי יגיד לי לא לשים מצלמה שגם מקליטה קול בבית הפרטי שלי? מה כל פעם שיגיע אורח אני צריך ליידע אותו שיש מצלמות בבית והוא מוקלט? לא נשמע לי הגיוני.

דרך אגב זה לא נחשב האזנת סתר כל עוד לפחות צד אחד בשיחה מודע להאזנה, ובכללי לשון החוק מתייחסת לדו שיח כאשר אף אחד מהצדדים לא מודע להקלטה כהאזנת סתר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מותר לך לשים מצלמה ולהקליט קול בביתך הפרטי. אין גם שם בעיה שתקליט כל שיחה בה אתה או מישהו שנתן לך רשות משתתף בה.

אבל אם תקליט שיחה כאשר המטפלת משוחחת בטלפון עם מישהו כאשר אתה לא בבית אתה עלול להיות בבעיה. זה שזה הבית שלך לא נותן לך רשות לעשות כרצונך ככל שזה נוגע לאנשים אחרים.

פורסם

עלה לי רעיון להשתמש במצלמה שכבר יש לי ולהלחים לה סוללה עם mAh גבוה יותר ובכך להאריך את זמן ההקלטה.

http://www.ebay.com/itm/Thumb-Mini-DV-DVR-Hidden-Digital-Video-Recorder-Camera-Spy-Webcam-Camcorder-MD80-/271168663496?pt=US_Surveillance_Digital_Video_Recorders_Cards&hash=item3f22e96fc8

במצלמה שלי יש סוללה 3.7V עם 230mAh. והסוללה נגמרת אחרי כ-90 דקות. צירפתי תמונה מיו-טיוב של מישהו שפירק אותה ורואים שאפשר בקלות לנתק את שני החוטים מהסוללה המקורית ולהלחים סוללה נטענת אחרת.

באיביי יש המון סוללות נטענות 3.7V של כל מיני מסוקי צעצוע עם mAh גבוה יותר, למשל 1200mAh שלפי ההגיון שלי תחזיק פי 5 זמן, כלומר כ 8 שעות.

פה ניתן לראות דוגמא לסוללה: http://www.ebay.com/itm/3-7V-1200mAh-Li-polymer-Battery-rechangeable-with-protective-circuit-564050-/261239301242?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item3cd313647a

אני מבין שהסוללה תהיה חיצונית ולא תיכנס למצלמה.

המצלמה (עם הסוללה המקורית) נטענת ע"י כבל USB.

מה אתם אומרים, יכול להצליח?

Capture1.JPG

• תוכן חדש...