Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב גולף GTI, עבר 85K, תאריך עליה לכביש 12/09 (משמע תיבת ההילוכים עדיין באחריות).

כשידית ההילוכים על מצב D ואני עוזב את דוושת הבלמים (מבלי ללחוץ על דוושת הגז) יש רעידות קטנות, הרעידות נעלמות רק כשלוחצים על דוושת הגז ומתחילים בנסיעה. סביר להניח שזו בעיה בתיבת ההילוכים לא?

דבר נוסף, מחר על הבוקר אני מתכוון לקחת את הרכב למוסך מורשה בפתח תקווה, יש המלצה למוסך מורשה ספציפי או שכולם יודעים לטפל בבעיות ב-DSG בהנחה והבעיה באה משם?

פורסם

קראתי כתבה ב-YNET שיש אחריות למשך 5 שנים לתיבות DSG שיוצרו לפני מאי 2011 ״בואנית הרכב צ'מפיון מזמינה למוסכים 30 אלף מכוניות מתוצרת קונצרן פולקסווגן, המצוידות בתיבת ההילוכים האוטומטית DSG.״

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4409483,00.html

תקן אותי אם אני טועה, אבל לא מדובר גם על DSG6?

***עריכה***

Damn, לא קראתי עד הסוף... אז מסתבר שאין לי אחריות על הגיר.

יש מוסך מורשה בפתח תקווה שיודע לטפל טוב בבעיות כאלו? או שעדיף ללכת כבר לרון?

***עריכה שניה***

משום מה עכשיו הבעיה הסתדרה כאילו לא הייתה מעולם, אתמול בפעם הראשונה שמתי לב לזה. יכול להיות שמדובר בבעיה אחרת?

פורסם

ניגשתי למוסך מורשה "ספטון" בפתח תקווה ועשיתי נסיעת מבחן עם מישהו משם (בוחן או משהו כזה, לא הבנתי בדיוק מה התפקיד שלו) שנהג ברכב במטרה לאתר תקלה בגיר ולאחר נסיעה של עשר דקות בערך הבוחן שנסע איתי אמר שהוא לא שם לב למשהו לא תקין בגיר ושלח אותי לבדיקה ממוחשבת. הרכב חובר למחשב ולא נמצאה שום תקלה... יכול להיות שאני פרנואיד ושאין כלום? כי ממה שהבנתי DSG6 אמור להיות אמין יותר מ-7.

פורסם

הגיר שלך DSG6 בעל קלאץ' רטוב אמין הרבה יותר מDSG7 ואין לו את המחלות שלו, תמשיך לעקוב ותראה אם חוזר, לדעתי אולי נהיית טיפה פרנואיד בגלל שלל התקלות שקורים עליהם אבל זה בDSG7

• תוכן חדש...