Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

ניסיתי להניע אתמול את הרכב ולא הצלחתי, הבנתי שכנראה יש לי בעיה במצבר או ששכחתי כנראה איזה אור באוטו. הניעו אותי עם כבלים ולאחר מכן חניתי לשעה והצלחתי להניע בכוחות עצמי. לא ידעתי אם זו בעיה במצבר או ששכחתי אורות. לאחר מכן ניסיתי שוב להניע ולא הצלחתי, נסעתי למשך שעה וכשניסיתי לחנות ראיתי פתאום שההגה ננעל לקראת סוף החניה בזמן שהרכב דלוק.

נתונים: המצבר של שנפ ובן שנה ושמונה חודשים.

הרכב הוא מסוג טויוטה RUNX קורולה שנת 2004.

רציתי לדעת האם יש סכנה בטיחותית להניע את הרכב ולנסוע להחליף מצבר לאור הבעיה בהגה או שאני חייב לגרור את הרכב למוסך?

בבקשה רוצה להבין מה הקשר בין מצבר חלש להגה כוח, האם ייתכן שכשאין מצבר קשה לחנות?

בתודה

פורסם
שלום לכל החברים,

ניסיתי להניע אתמול את הרכב ולא הצלחתי, הבנתי שכנראה יש לי בעיה במצבר או ששכחתי כנראה איזה אור באוטו. הניעו אותי עם כבלים ולאחר מכן חניתי לשעה והצלחתי להניע בכוחות עצמי. לא ידעתי אם זו בעיה במצבר או ששכחתי אורות. לאחר מכן ניסיתי שוב להניע ולא הצלחתי, נסעתי למשך שעה וכשניסיתי לחנות ראיתי פתאום שההגה ננעל לקראת סוף החניה בזמן שהרכב דלוק.

נתונים: המצבר של שנפ ובן שנה ושמונה חודשים.

הרכב הוא מסוג טויוטה RUNX קורולה שנת 2004.

רציתי לדעת האם יש סכנה בטיחותית להניע את הרכב ולנסוע להחליף מצבר לאור הבעיה בהגה או שאני חייב לגרור את הרכב למוסך?

בבקשה רוצה להבין מה הקשר בין מצבר חלש להגה כוח, האם ייתכן שכשאין מצבר קשה לחנות?

בתודה

ברכבך קיים הגה כוח חשמלי כלומר מנוע חשמלי שהבחלט קשור למתח ולזרם שמערכת החשמל ברכב מסוגלת לספק.

1. בדוק/החלף את המצבר.

2. בדוק את מתח הטעינה וזרם הטעינה של האלטרנטור.

אם לאחר החלפת מצבר ובדיקת האלטרנטור ההגה מתפקד כרגיל אתה יכול להיות רגוע ולהמשיך לנסוע כרגיל.

איזה כייף לי :)

פורסם

ההגה לא ננעל, פשוט המגבר הגה החשמלי כנראה לא מקבל מתח, כלומר אין הגה כוח

עם הוא ננעל לחלוטין אז יש בעיה בסוויץ

פורסם

המצב שאתה מתאר הוא כזה:

ההגה אצלך הוא חשמלי. כאשר אין מספיק זרם\מתח למנוע של ההגה, התגבור לא יעבוד ותרגיש שההגה קשה כי התגבור לא עובד.

בנסיעה האלטרנטור מספק יותר זרם ולכן אתה לא מרגיש את זה.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...