Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב?

חושב אולי לרכוש קטנה וספורטיבית ליום יום.

הדרישות שלי הם:

*זריזה, "חזקה" גם הולך ;)

*חסכונית יחסית...

*שנתון כמה שיותר חדש (2010+)

איביזות למיניהן

פולו GTI

OPC

לא באות בחשבון...

תאכלס נראה שה DS היא הבחירה הכי משתלמת כש 2011 נסחרת סביב ה85+-

מה אומר השבט?

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

לא במיוחד, רק אם זה טורבו ידני.

גרסת ה 1,600 האוטומטית מניבה ביצועים של סוזוקי אלטו באריזה מהודרת.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הסיטרואן thp נמכר בכמויות קטנות לדעתי(צביקה פיק יוכל לשפוך אור),רכב לא רע בכלל,הקליאו רכב עם סכין בין השיניים,מנוע לא מוגדש ועיצוב פנימי משמים.מה שמשאיר את הפיאט המהממת,חיצונית ופנימית,והמיני קןפר אס שנראה רכב מרשים מאד.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

כנס עכשיו ליד 2, 2011 טורבו ב87

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=30&SubModelID=1709&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

למה שללתי? לא מתחבר לרכבים הנ"ל, לא מאמין שיש להם "אופי", אם כבר אני "מתפשר" על הנעה קדמית (כי תאכלס הייתי מת לS2000 אבל המחירים הזויים) אז לפחות שיהיה רכב עם יציבה כלשהי...

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

נהגת על ה OPC?

כי להגיד עליה שאין לה אופי זו איך נאמר, לא ממש מדויק!

עזוב אמונות ותזמין עליה נסיעת מבחן. אדיש, היא לא תשאיר אותך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כנס עכשיו ליד 2, 2011 טורבו ב87

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=30&SubModelID=1709&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

למה שללתי? לא מתחבר לרכבים הנ"ל, לא מאמין שיש להם "אופי", אם כבר אני "מתפשר" על הנעה קדמית (כי תאכלס הייתי מת לS2000 אבל המחירים הזויים) אז לפחות שיהיה רכב עם יציבה כלשהי...

התקשרת לברר על הרכב? בדקת אותו?

אותי זה קצת מחשיד כאשר מפרסמים רכב כזה ב-30% מתחת למחירון [שגם הוא מלכתחילה נמוך מאוד].

בקיצור, לא הייתי בונה על זה..

אגב, קצת מצחיק לקבוע את העובדה הזו:

תאכלס נראה שה DS היא הבחירה הכי משתלמת כש 2011 נסחרת סביב ה85+-

על בסיס מודעה אחת תמוהה.
  • תוכן חדש...