Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בגולן טלקון מבצע ששלושה חודשים רשונים הם בחינם, ואחר כך תשלום קבוע של 100 שקלים לחודש. יש לי חבר שטוען שאפשר להירשם למבצע (וכך הוא עשה), להינות משלושה חודשים חינמיים, ולאחר מכן להתנתק ולעבור לחבילה של הוט של 50 שקלים לחודש (הכל ללא הגבלה). קשה לי להאמין שאין כאן קאצ', כי זה נשמע פשוט מדי. מצידו, טוען החבר שהוא עבר על תנאי העסקה ואין שום התחייבות או עוקץ.

האם מישהו מכיר את החבילה? האם התכנית הזדונית שלו נשמעת לכם הגיונית? אם כן, מדוע כולם לא עושים זאת?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הגיוני מאוד. אין קאטץ'. אני עובר ככה תוכניות כל כמה חודשים ללא שום בעיות.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אין שום קאטצ'. היום אין התחייבות, אתה יכול להתנייד כאות נפשך בהתאם לתוכניות המתאימות לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בונים על זה שאם תהיה מרוצה, או לחילופין עייף מכדי להתעסק עם זה כל כמה זמן (או שניהם יחד) - תישאר אצלם כלקוח.

אני מניח שהחברות גם "מסמנות" אותך, כך שאם תבוא לעשות סיבוב שני בעוד כמה חודשים, יסגרו לך את הדלת...

פורסם

אין קאצ' לדעתי, מלבד העובדה שלעבור חברה דורש הוצאת SIM חדש בכל פעם - אאל"ט ברוב החברות ה- SIM הזה עולה כ 50 ש"ח וקצת מקשה על כל העניין.

תומר.

פורסם

כמפעיל סלולרי הוא חייב להגיע למספר מנויים מסויים אחרת יחלטו לו ערבויות

זו דרך להגדיל את מספר המנויים שלו, גם אם לזמן קצוב

ראה כתבה:

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3596553,00.html

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אין קאצ'.

אני איתם דיי מההתחלה ואני כל הזמן מקבלת את המבצעים השונים.

בהתחלה שילמתי 99 אחרי זה קיבלתי 3 חודשים חינם ואחרי זה עברתי לשלם 49 שח.

פשוט התקשרתי לשירות שלהם ואמרתי שאני רוצה לעבור כי מבחינה כלכלית זה יותר משתלם לי.

בלי בעיות נתנו לי את המבצעים.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אני מניח שהחברות גם "מסמנות" אותך, כך שאם תבוא לעשות סיבוב שני בעוד כמה חודשים, יסגרו לך את הדלת...

איך זה בדיוק יעבוד? אם "יסמנו" יותר מדי לקוחות "סוררים",בשורה התחתונה יפסידו די הרבה כסף..

אפילו אם לקוחות מנויים אצלך חודש-חודשיים ועוזבים,יוותרו על הכסף הזה?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה שיפה אצל גולן זה שאפשר לבחור מספר ולא להסתפק בכמה אפשרויות בודדות כמו שאר החברות

אחרך ממשיכים עם המספר הלאה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
איך זה בדיוק יעבוד? אם "יסמנו" יותר מדי לקוחות "סוררים",בשורה התחתונה יפסידו די הרבה כסף..

אפילו אם לקוחות מנויים אצלך חודש-חודשיים ועוזבים,יוותרו על הכסף הזה?

3 חודשים ראשונים חינם, הם יוותרו על מי שמנסה לקבל מהם רק את החינם.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...