Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mercedes A45 AMG v BMW M135i [כותרת נערכה]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעבר לפער באיכות הצמיגים (הוא מדבר על זה בסרטון), אנחנו מדברים על הקפה בפחות מ50 שניות. כלומר, מסלול קצר מאוד. אני מאמין שאם תבדוק את שני הרכבים ברינג לדוגמא, ההבדל משמעותי הרבה יותר.

אכן מסלול של 50 שניות לא משאיר מקום לפער גדול אבל עדיין המרצדס יותר מהירה בסיבובים ויתר מהירה בישורת. הייתי מצפה גם במסלול קצר כזה לפער של שניה או יותר.

השאלה היא כמה מדידות הוא עשה עם כל אחת מהן. אם הוא עשה רק מדידה אחת עם כל אחת אז יכול להיות שהוא התחיל עם המרצדס וסביר להניח שבסיבוב שני הוא יכול ללכת קצת יותר על הקצה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניב הי!

ה 250 בגימור amg כבר בארץ מזה מספר חודשים, לשכן שלי יש אחת כזו. לצערי כה רב אנשי המכירות אינם מעודכנים והם אינם. כתובת לשאלות הללו, מציע לך לדבר עם מנהל המותג ולהתעדכן אצלו ממקור ראשון.

פורסם
ניב הי!

ה 250 בגימור amg כבר בארץ מזה מספר חודשים, לשכן שלי יש אחת כזו. לצערי כה רב אנשי המכירות אינם מעודכנים והם אינם. כתובת לשאלות הללו, מציע לך לדבר עם מנהל המותג ולהתעדכן אצלו ממקור ראשון.

לשכן שלך יש A ולא CLA

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מעניין איך המנוע הזה יעמוד בחום שלנו

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ניב הי!

אין cla בארץ עדיין ממה שהבנתי היא תגיע רק לקראות סוף השנה

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
אין cla בארץ עדיין ממה שהבנתי היא תגיע רק לקראות סוף השנה

יש CLA200 שחורה שהביאו לתקינה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

בכל מקרה לי נראה שקריס הריס נהנה יותר בבמוו אבל ציין שה45 יותר מהירה .

הבמוו לא מכונית M ALL THE WAY ולכן עצם העובדה שהיא בכלל עומדת{בכבוד יש לומר} מול "FULL BLOWN AMG CAR" היא הישג בפני עצמו.

נהגתי על ה250AMG ואם מדובר באיזה שהיא קירבה לA45 לא אהבתי בכלל ואני לא מדבר על המנוע אלא על הדברים שמסביב-

מירוווח הפנים ותא המטען קטנים מהבמוו ובטח שמגולף,הגה מת לחלוטין,נוחות נסיעה פשוט מחפירה,תת היגוי סטייל סיאט לאון וגיר אוט מבולבל לחלוטין בתפעול ידני באמת שלא יכולתי לחכות כבר שנסיעת המבחן תיסתיים והמחיר -מחיר הבמוו .

אחרי שקראתי,צפיתי בכל המבחנים וההשוואות שנעשו בעולם עד עכשיו ההתרשמות שלי מה45AMG שמדובר בעוד "אודי" מהירה מאד מאד מאד, רוצה לומר-היו הרבה הוט האץ מהירות מהקליאו ספורט הקודמת אבל לא כיפייות כמוה וכידוע -אי אפשר לקרוא לבמוו "לא מהירה" ..., ומכיוון שנורבורינג זה בגרמניה ואנחנו מקסימום ננהג ב"נורבורינג הישראלי " הכייף יותר חשוב ואיתו-העלות מול התועלת.

פורסם
ומכיוון שנורבורינג זה בגרמניה ואנחנו מקסימום ננהג ב"נורבורינג הישראלי "

אין נירבורגרינג ישראלי.

יש חמור אחד שמוכר לכולנו שטבע את הביטוי הזה ביחס לכביש/כבישי הצפון - ומשום מה אנשים משתמשים בו.

אין דין כביש ציבורי כמסלול מירוצים - ולא משנה אילו טיולי נהיגה נערכים שם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
בכל מקרה לי נראה שקריס הריס נהנה יותר בבמוו אבל ציין שה45 יותר מהירה .

הבמוו לא מכונית M ALL THE WAY ולכן עצם העובדה שהיא בכלל עומדת{בכבוד יש לומר} מול "FULL BLOWN AMG CAR" היא הישג בפני עצמו.

נהגתי על ה250AMG ואם מדובר באיזה שהיא קירבה לA45 לא אהבתי בכלל ואני לא מדבר על המנוע אלא על הדברים שמסביב-

מירוווח הפנים ותא המטען קטנים מהבמוו ובטח שמגולף,הגה מת לחלוטין,נוחות נסיעה פשוט מחפירה,תת היגוי סטייל סיאט לאון וגיר אוט מבולבל לחלוטין בתפעול ידני באמת שלא יכולתי לחכות כבר שנסיעת המבחן תיסתיים והמחיר -מחיר הבמוו .

אחרי שקראתי,צפיתי בכל המבחנים וההשוואות שנעשו בעולם עד עכשיו ההתרשמות שלי מה45AMG שמדובר בעוד "אודי" מהירה מאד מאד מאד, רוצה לומר-היו הרבה הוט האץ מהירות מהקליאו ספורט הקודמת אבל לא כיפייות כמוה וכידוע -אי אפשר לקרוא לבמוו "לא מהירה" ..., ומכיוון שנורבורינג זה בגרמניה ואנחנו מקסימום ננהג ב"נורבורינג הישראלי " הכייף יותר חשוב ואיתו-העלות מול התועלת.

אתה אומנם משוחד, אבל עדיין לא הבנתי איך הגעת למסקנות שהגעת אם בסרטון הוא אומר במפורש שאם הוא היה צריך לבחור בין השתיים והיה לו התקציב- הוא היה הולך על ה-AMG.

ה״ביקורת״ המרכזית שהיתה לו על המרצדס זה שהיא לא הנעה אחורית כפי שהוא אוהב, אבל הוא ציין שם הגה, מתלים ובלמים טובים יותר וכמובן יחידת כח בשרנית יותר.

הפער בצמיגים במבחן הוא משהו שאי אפשר להתעלם ממנו ובמסלול ארוך יותר הפער בזמנים היה נמדד בשניות במקום בעשיריות שניה.

אגב אאודי, הוא ציין שגם מערכת ההנעה הכפולה טובה משמעותית מזו של אאודי.

בשורה התחתונה 2 המכוניות מצויינות ושתיהן יהיו בחירות ראויות וסופר מהנות אבל זה לא המבחן הראשון בו ידה של המרצדס על העליונה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בהתחשב בכך שהפער במחיר בארץ יהיה 100K או יותר, לא בטוח שהיא עד כדי כך יותר טובה.

חוץ מזה, כריס האריס הוא נהג מקצועי. הוא עושה דריפטים בעיניים עצומות. אז נכון שמדובר בפורום רכבים וחברים פה בד"כ אוהבים רכבים ולנהוג עליהם אבל רובינו לא מקצועיים. אני למשל מאוד נהנה מיציאה מהירה מסיבוב מה שאין לי בפולו GTI. תמיד אחרי סיבוב כשאני מנסה להדביק את הדוושה, מנורת הבקרה דולקת קבוע ולוקח לרכב כמה שניות עד שהצמיג נדבק לכביש ומתחיל באמת להאיץ.

בפן הזה המרצדס טובה יותר.

פורסם

אין התייחסות לתמורה למחיר. יש התייחסות של רכב מול רכב, ולדעת כריס האריס ה-AMG טובה יותר. זה הכל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יצא לי לנהוג ב-2 דגמי M ויצא לי לנהוג במתחרות הישירות מחטיבת AMG, כל המכוניות היו מצויינות אבל כששמתי אותן אחת מול השניה הדגמים של AMG היו מלהיבים הרבה יותר, יש בדגמים של AMG סוג של ״אטרף״ שאמנם קיים גם בדגמי M רק שבאלה האחרונים זה ברמות פחותות משמעותית.

הדבר שקצת הופתעתי ממנו זה התלונה לגבי סאונד המנוע ב-AMG, אומנם זה מנוע 4 צילינדרים מול ה-6 טורי של ב.מ.וו שידוע בסאונד משובח, אבל AMG ידועה גם כסדנא שלא פוסחת על סאונד מפלט (הודות לשיתוף פעולה עם EISSENMAN) וכאן מאכזב לשמוע שהאוטו קצת אנמי בסאונד.

אומנם די קל לשפר את הסאונד אבל ברכב של AMG הייתי מצפה לסאונד משובח מהמפעל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...