Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mercedes A45 AMG v BMW M135i [כותרת נערכה]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מכיר תוספת כזאת ברכבי AMG שכן הם מגיעים בסטנדרט עם מערכת פליטה של AMG (שוב, בשת״פ עם EISSENMAN המצויינת), אבל אולי יש משהו חדש שאני לא מכיר.

בכל מקרה מדגם של AMG אני מצפה לקבל סאונד מצויין גם לפני תוספות כאלה ואחרות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני משער שלא יעבור זמן רב עד שתופיע M1. אז זה יהיה מעניין יותר.

אבל בשורה התחתונה, אני חושב שכל ההתלבטות בין M ל-AMG מיותרת כשיש רכב מסוים אשר משלב בין כל היתרונות של שני הרכבים הללו ועוד.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כן, אבל אתה לא יכול ישר לזרוק מישהו למים העמוקים.

רצוי שהנהג הממוצע ישתפשף לפני כן על רכבים נחותים יותר כמו הA45AMG ורק אח"כ ישתדרג לפאביה.

V5

פורסם
אני לא מכיר תוספת כזאת ברכבי AMG שכן הם מגיעים בסטנדרט עם מערכת פליטה של AMG (שוב, בשת״פ עם EISSENMAN המצויינת), אבל אולי יש משהו חדש שאני לא מכיר.

בכל מקרה מדגם של AMG אני מצפה לקבל סאונד מצויין גם לפני תוספות כאלה ואחרות.

א. אני מסכים אבל כנראה ש 4 צילינדרים מקשים מאוד על קבלת סאונד נאות

ב.

פורסם

אגב, רק עכשיו שמתי לב שה A250 מתומחרת ב 265 אלף ש"ח לפני הנחה. אם כך, אין שום סיבה בעולם שה A45 לא תתומחר ב 400 אלף ש"ח לפני הנחה מה שאומר מעל 400 על הכביש עם התוספות הבסיסיות.

• תוכן חדש...