Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה- HTC ONE בן 4 ימים.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה או החלפה-

HTC ONE, דגם אמריקאי מחברת T-Mobile, תומך בכל תדר של כל חברה בישראל שרק יש, וכמובן סים פרי.

את המכשיר כולם מכירים- מסך 4.7 FHD מדהים, מעבד מרובע ליבות Snapdragon 600 1.7Ghz , מצלמת ה Ultrapixels והרמקולים כנראה הכי טובים שהיו על כל מכשיר נייד כלשהו מעולם, עם הגברת Beats.

מפרט מלא-

http://www.gsmarena.com/htc_one-5313.php

המכשיר נמצא בשימוש אצלי 4 ימים (כתחליפי, עד שקיבלתי מכשיר חליפי אחר. מכרתי את שלי.) , ואין עליו שום שריטה, שפשוף, סימן או כל פגם כלשהו, גם לא מיקרוסקופי.

כל האביזרים לא נפתחו ולא היו בשימוש, והם אטומים בעטיפתם המקורית.

המכשיר מגיע ללא קופסה. החברים הנחמדים במכס טרחו להשמיד אותה טוטאלית בזמן פתיחה לבדיקה.

מעבר לזה, כאמור, 4 ימים ובשימוש רק אצלי. חדש לגמרי.

תמונות-

dhRb4on.jpg

yBPdEOy.jpg

מחיר מבוקש- 2550 ש"ח.

החלפה- אך ורק על Galaxy S4 I9505, בבקשה לא להציע שום מכשיר אחר.

יצירת קשר- ה"פ או מייל [email protected]

פורסם

אני לא מבין למה כולם מפציצים אותי במיילים כבר כמה ימים, סוף סוף מצאתי את ההודעה הסוררת.

המכשיר נמכר ונשלח לקונה בדואר גוביינא- במידה ולא יאסוף אותו מסיבה כזו או אחרת, הת'רד יעודכן. אם הוא לא מעודכן ב 3-4 ימים הקרובים, המכשיר נמכר.

• תוכן חדש...