Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ברשותי סיוויק 2007 היבריד, יש כפתור של AUX במערכת אך אצלי אין כניסה כזו, לאחר שחקרתי באינטרנט מצאתי כבל והזמנתי מאיביי, אבל במקום בו הוא אמור להיכנס ישנו כבל אחר ולו יש שני חיבור

אשמח אם תאמרו לי מהם, אם ניתן, והאם אם אנתק אותם והעביר אותם לקונקטור החדש זה יהיה טוב, אם אפשרי בכלל לשלוף ולהעביר אותם.

צירפתי 3 תמונות, אחת של המערכת מאחור בה רואים את החיבורים ואת הקונקטור עם שתי החוטים שמחוברים

אחת של הכבל שרכשתי וסימנתי היכן החוטים המחוברים יכולים להיכנס

ואחרונה נוספת של הכבל

תודה

WP_20130710_004.jpg

WP_20130712_002.jpg

WP_20130713_003.jpg

פורסם

הצלחתייי!!! תודה בכל אופן, למקרה שמישהו יחפש איך עושים את זה

שני החוטים שהיו קודם במחבר המקורי הם של השליטה מההגה, הוספתי אותם לכבל עם המחבר החדש והכל עובד יחד (-: ממש שווה! ד"א הכבל נרכש באיביי בעלות של 10$ שווה כל שקל!!!

פורסם

תודה רבה לך, אני מחפש המון זמן סוג של חיבור כזה ופשוט לא מצאתי!

אז מספר שאלות לפני שאני מזמין כבל כזה גם ושולח לך הביתה מתנה

א. ברשותי סיוויק 2008 5 דלתות דגם חללית מנוע 1.8, דגם FK2, האם גם אצלך מדובר בא-ו-ת-ה המכונית? לדגם הסדאן אין בעיה, שם מדובר במערכת אחרת ויש מחברים בשפע.

ב. בדגם ה5 דלתות שלי, ישנם 2 סוגי מערכות, האחת יותר מתקדמת (בדרך כלל נמצאת בסיוויקים באירופה) והאחת פשוטה בדיוק כמו שלי שנמצאת בדגמים שבארץ, האם תוכל לצלם את המערכת שלך בשביל לאמת שזה אותו הדבר?

ג. האם תוכל לתת לינק בבקשה למוצר מאיביי?

ד. האם תוכל בבקשה לפרט יותר בדיוק מה עשית, איזה 2 חוטים, מה הכנסת לאן, ובכללי, איך פירקת את הקונסולה? בתמונה שתצלם את המערכת המקורית, אם תוכל לסמן במספר חצים פשוטים בתוכנת הצייר מה מפרקים קודם.

באמת תודה,

אוהד.

פורסם

א. לא, אצלי זה סיוויק 2007 היבריד, אבל התמונה של האחורה אצלך היא אותו הדבר אותם החיבורים לכן נראה לי שזה מתאים

http://images.sc1.netdna-cdn.com/P/Factory-Radio-R-2508-main-image.jpg

זוהי המערכת כמו שיש אצלי

צירפתי תמונות של האחורה עם החיבורים ועם הכבל והכל מקווה שזה עוזר

http://www.ebay.com/itm/321146578890?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

זה המוצר שהזמנתי

הפירוק הוא מאוד פשוט, אצלי.. לא יודע בדיוק איך זה אצלך, הפלסטיק שמתחת להגה נשלף החוצה, ואז מצד שמאל להגה יש בורג שתופס את החופה-הפלסטיק שמעל ההגה איפה שכפתור הVSA והקודנית נמצאת, תוציא את הבורג ותשלוף את החלק העליון, מתחת למערכת יש את החיבור למצת ויש מקום כזה לשים בו דברים שם יש פלסטיק ששולפים עם מברג שטוח, אם תסתכל מתחת למערכת לאחר שהוצאת את הפלסטיק תראה שני ברגים.. פתח אותם ואז המערכת יכולה להישלף החוצה(כל הפלסטיק)

דבר איתי לכל דבר אשמח לעזור

ככה זה אצלי, חיפשתי לדגם שלך אבל לא מצאתי, מה השם המסחרי שלו? civic fk2?

WP_20130710_004.jpg

WP_20130710_005.jpg

WP_20130710_006.jpg

פורסם

זה מה שמצאתי לשלך, אבל האחורה נראה בדיוק אותו הדבר (בסרטון הוא מחבר משהו אחר וזה עם שקע לבן אל תתיחס-זה יקר יותר, 60 ומשהו דולר)

פורסם

שמע תותח אתה!

דבר ראשון, באמת תודה על ההסברים והכל, אבל המערכת שלך שונה משלי.

אצלך יש את אותה המערכת (אפילו שהחיבור דומה\זהה) כמו בסיוויק דגם סדאן.

בקשר לסרטון שצירפת ליוטיוב- זה באמת זה! עכשיו נשאר למצוא את זה באיביי כי באתר שמצורף שם:

http://www.dsound.lt/en/catalog/278

מדובר על EURO ואני מעדיף לא להתעסק איתם מבחינת תשלום מהסיבה שאיני מכיר אותם.

כתבת שיש מוצר שעולה 60ומשהו דולר? למה התכוונת ואיפה?

תודה,

אוהד.

פורסם
שמע תותח אתה!

דבר ראשון, באמת תודה על ההסברים והכל, אבל המערכת שלך שונה משלי.

אצלך יש את אותה המערכת (אפילו שהחיבור דומה\זהה) כמו בסיוויק דגם סדאן.

בקשר לסרטון שצירפת ליוטיוב- זה באמת זה! עכשיו נשאר למצוא את זה באיביי כי באתר שמצורף שם:

http://www.dsound.lt/en/catalog/278

מדובר על EURO ואני מעדיף לא להתעסק איתם מבחינת תשלום מהסיבה שאיני מכיר אותם.

כתבת שיש מוצר שעולה 60ומשהו דולר? למה התכוונת ואיפה?

תודה,

אוהד.

קודם כל, בשמחה!

לדעתי שווה לך להזמין את אותו הכבל כי הוא מיועד לסיוויק ולעוד דגמים כמו הcrv, במקרה שזה לא מתאים תחזיר אותו ובמקרה הגרוע ביותר תפסיד 40+-₪ שווה לדעתי..

המוצר שיש נמצא באיביי וזה גם לסיוויק

פורסם

וואוו מעולה!

חרשתי במשך שבועות את האינטרנט, כולל פורומים מחול, מצאתי כל מיני דברים אבל באף אחד מהם אין התאמה 100% לסיוויק שלי.

אתה בטוח שזה מתאים לדגם FK2? (דגם הסיוויק שלי, רשום FK2 במספר שלדה) ולמערכת שבאה איתה?

שוב באמת תודה!

אוהד.

אגב, הייתי מזמין כבל כמו שלך אבל המערכות שלנו שונות למרות שהיציאה מאחורה היא זהה, למיטב הבנתי במערכת שלי יש צורך בסוג של "מפענח" (זו הסיבה שזה מגיע עם קופסא ולא סתם כבל) מהסיבה שהיציאה המקורית במערכת שלי מתאימה לCD ג'ינגר (הונדה לא חשבו שב2008 אף אחד לא משתמש בזה?!) ויש צורך בסוג של "המרה" ופה בעצם באה הקופסא הזו.

פורסם
וואוו מעולה!

חרשתי במשך שבועות את האינטרנט, כולל פורומים מחול, מצאתי כל מיני דברים אבל באף אחד מהם אין התאמה 100% לסיוויק שלי.

אתה בטוח שזה מתאים לדגם FK2? (דגם הסיוויק שלי, רשום FK2 במספר שלדה) ולמערכת שבאה איתה?

שוב באמת תודה!

אוהד.

אגב, הייתי מזמין כבל כמו שלך אבל המערכות שלנו שונות למרות שהיציאה מאחורה היא זהה, למיטב הבנתי במערכת שלי יש צורך בסוג של "מפענח" (זו הסיבה שזה מגיע עם קופסא ולא סתם כבל) מהסיבה שהיציאה המקורית במערכת שלי מתאימה לCD ג'ינגר (הונדה לא חשבו שב2008 אף אחד לא משתמש בזה?!) ויש צורך בסוג של "המרה" ופה בעצם באה הקופסא הזו.

לא, אני לא בטוח שזה מתאים לדגם שלך, אבל סה מתאים לסיוויק, לא רשום איזו, חכה תן לי לעשות,חיפוש

פורסם

אתה יכול לצלם את הדגם המדוייק שלך מהרכב וגם את החלק האחורי שלו? אפשר לשלוח הודעה למוכר ולשאול אם זה מתאים

פורסם

ד"א גם למערכת שלי כל החיבורים שראיתי בהתחלה הם דרך החיבור של הצנגר,ההבדל הוא שדרך האביזר הזה יש לך שליטה ואתה יכול להעביר שירים דרך המערכת, אצלי זה הכל דרך המכשיר טלפון עצמו

פורסם

אני מחפש בדיוק את אותו דבר לסיוויק 5 דלתות 2009.

אני רוצה להוסיף USB שאין בדגם קומפורט,

אשמח אם תעדכן לגבי החלק הזה.

• תוכן חדש...