Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולא לפי סוג רכב

דהינו אם מעונין לחפש רכבים במחיר 15-20 אלף אוכל למצוא את כל הרכבים שאלו המחירון שלהם

אם אהיה מעונין ב 45-50אלף גם אוכל למצוא את כל הרכבים שזהו מחיר המחירון שלהם

תודה

פורסם

באתר יד 2,ביצרן הרכב אתה בוחר הכל,הולך למתקדם ומשם חיפוש לפי תקציב ומזין את שני קצוות התקציב.

בהצלחה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
באתר יד 2,ביצרן הרכב אתה בוחר הכל,הולך למתקדם ומשם חיפוש לפי תקציב ומזין את שני קצוות התקציב.

בהצלחה.

-----------------

אני מחפש אפשרות לחפש לפי מחיר ולא לפי יצרן

אם חיפ]שתי ב 15 אלף אז מקבל את כל הסוגים ההמחירון ב 15 אלף

אם חיפשתי ב 40 אלף - את כל הסוגים שהמחירון הוא 40

להכנס לכל יצרן זו עבודה סזיפית מדי

פורסם

באתר יד 2 אתה יכול לחפש ללא בחירת יצרן, אלא לפי כל פרמטר שתרצה, כולל לפי מחיר איך שאתה רוצה.

מערכת החיפוש מאוד גמישה, יש גם חיפוש מתקדם עם עוד יותר פרמטרים שאפשר לבחור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
באתר יד 2 אתה יכול לחפש ללא בחירת יצרן, אלא לפי כל פרמטר שתרצה, כולל לפי מחיר איך שאתה רוצה.

מערכת החיפוש מאוד גמישה, יש גם חיפוש מתקדם עם עוד יותר פרמטרים שאפשר לבחור.

----------------

זה נכון לגבי הרכבים המוצעים לא לגבי המחירון

המחירון הוא בקבפיצות של 08-20אלף 20-40 40-60

פורסם

יש לך שם קטגוריה "ממחיר" "עד מחיר". תמלא שם את המחיר המקסימלי ואת השאר תשאיר ריק ותריץ חיפוש. אם גם שנתון מהוווה אצלך כחסם אתה יכול גם למלא אותו. עשיתי חיפושים מהסוג הזה המון פעמים ואני יודע בוודאות שזה אפשרי.

אתה כנראה נכנס ליד 2 דרך הסלולר ששם זה באמת מוגבל לקפיצות של 20000

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
יש לך שם קטגוריה "ממחיר" "עד מחיר". תמלא שם את המחיר המקסימלי ואת השאר תשאיר ריק ותריץ חיפוש. אם גם שנתון מהוווה אצלך כחסם אתה יכול גם למלא אותו. עשיתי חיפושים מהסוג הזה המון פעמים ואני יודע בוודאות שזה אפשרי.

אתה כנראה נכנס ליד 2 דרך הסלולר ששם זה באמת מוגבל לקפיצות של 20000

----

גיא אלו מחירם מבוקשים , להבדיל ממחיר מחירון

זה המחירון

http://pricelist.yad2.co.il/?gclid=CPfgwOD1qrgCFQFf3god7AQA-w

תודה על הניסיון (:

• תוכן חדש...