Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכם - פחות לי, כי בקושי ישנתי.

הסיפור הוא כזה:

מאז שחברתי עברה לגור איתי בדירה, אנחנו בסה"כ מסתדרים למעט נושא קריטי אחד.

בבקרים היא קמה לפניי, בסביבות 6:00 (לוקח לה 3 שעות להתארגן בבוקר - אמיתי לגמרי), וע"מ להתעורר

היא מכוונת את הסנוז של השעון המעורר בפלאפון לתזכורת לכל 7 דקות.

צלצול ראשון 6:00 - אני חוזר לישון ומתעלם.

צלצול שני 6:07 - אני מתעורר ואומר לה לכבות כי היא לא שומעת אותו, מכבה, מנסה להמשיך לישון.

צלצול שלישי 6:14 - אני מתעורר + צועק לעברה שתגרור את התחת שלה לסלון כי אני לא יכול ככה.

רוב הזמן זה מגיע לצלצולים רביעי, חמישי, שישי, שביעי ושמיני כמעט בכל יום + צעקות וריבים על הבוקר ובשורה התחתוונה - מיגרנות וכאבי ראש

מטורפים עם דקירות בעיניים מהצד שלי של הבעיה, עצבנות יתר עקב חוסר שעות שינה ונטילת כדורים בלי סוף.

אני אוהב אותה אך אני יודע שאני לא יכול להמשיך ככה יותר והדבר מעיב ומעיק מאוד על הקשר בינינו.

מצידה? בכיות, צעקות ונתק.

בהתחלה חשבתי על שעון מעורר עם חיבור אוזניות אך אני לא יודע אם זה יעזור.

אשמח לקבל פתרונות יצירתיים.

תודה, ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תלך לישון יותר מוקדם ותנצל את העובדה שאתה קם ב6-צא לריצה או כושר או לשטוף את הבית או לראות סדרה שאה עוקב אחריה

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

המצב שלך עוד טוב, לי לוקח חצי שעה של סנוזים כל שלוש דקות להתעורר... אשתי דווקא ישנה כמו גדולה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נראה לי שכדאי שתדון איתה על פיתרון שיהיה מקובל על שתיכם, לא איתנו.

אם עכשיו אתם לא מסוגלים לדבר וללבן ביינכם בעיות מינוריות כאלו, מה יקרה עם הקשר יילך לכיוון של חתונה ?

פורסם
תלך לישון יותר מוקדם ותנצל את העובדה שאתה קם ב6-צא לריצה או כושר או לשטוף את הבית או לראות סדרה שאה עוקב אחריה

ואז היא תתלונן למה הוא "נעלם" לה כבר ב 10 בלילה

הכל יעבור עם ילד הראשון...

אני מניח שאתה מתלוצץ נכון? הבאת ילד לעולם, לעולם אבל לעולם לא מוסיפה רומנטיות, אנרגיה או איך שלא תקרא לזה לקשר הזוגי. ילד זה מתחים, עומס, שעות ללא שינה וכיוצא בזה. להוסיף אהבה ורומנטיות זה ממש לא. הרבה זוגות חושבים שילד יחדש ויעצים את הקשר שלהם דבר שמתברר כלא נכון.

מה הבעיה? תישנו בחדרים נפרדים.

מה הפואנטה? הרי בשביל זה הם עברו לגור ביחד. לישון בחדרים נפרדים שווה לישון גם בדירות נפרדות.

היא צריכה לפתח משמעת עצמית בכך שהיא תקום עם הצילצול הראשון או השני מקסימום. אי אפשר לתת לשעון לצלצל שעות על הבוקר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• אחראי פורום
פורסם

עכברוני התכוון שעם הילד הראשון שניהם יהיו במצב "עירני" כבר משעות מוקדמות גם ככה (וזה אחרי שעוברים

את החודשים הראשונים שהלילות לא לילות).

ליאור, מתי אתה מתחיל את הבוקר רשמית?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני מניח שאתה מתלוצץ נכון? הבאת ילד לעולם, לעולם אבל לעולם לא מוסיפה רומנטיות, אנרגיה או איך שלא תקרא לזה לקשר הזוגי. ילד זה מתחים, עומס, שעות ללא שינה וכיוצא בזה. להוסיף אהבה ורומנטיות זה ממש לא. הרבה זוגות חושבים שילד יחדש ויעצים את הקשר שלהם דבר שמתברר כלא נכון.

באבא. אותי לא מפחידים עם ילדים. עם כל המתחים ובלאגן לדעתי זה שווה כל רגע.

אבל התכוונתי שהעניין של השכמה יהפוך לשולי עד זניח.

פורסם
עכברוני התכוון שעם הילד הראשון שניהם יהיו במצב "עירני" כבר משעות מוקדמות גם ככה (וזה אחרי שעוברים

את החודשים הראשונים שהלילות לא לילות).

ליאור, מתי אתה מתחיל את הבוקר רשמית?

קם בד"כ בין 8:00 - 8:30, יוצא לעבודה ב-9:00 בערך.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני לא מבין את אלה עם הSNOOZ, השעון מצלצל תקום.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ארחיב את מה שאמיר כתב -

למעשה התעוררות אצל רוב האנשים זה סוג של הרגל.

חלק מבינים שזה טימטום לכוון שעון 15 דק' או יותר לפני ולקום כל 5 דקות וחלק ככה רגילים.

אני חושב שבמקרה הזה השינוי חייב לבוא מהצד שלה. היא קמה יותר מוקדם - שתלמד לקום אחרי צלצול אחד -

מצידך אחרי צלצול אחד שתיקח את הטלפון ותלך לשכב על הספה ובסלון ותשים לעצמה עוד 15 סנוזים.

בלי קשר - יש מצב שהתעוררות שלה כל כך קשה כי היא פשוט לא ישנה מספיק שעות.

פורסם

אני דוגל בשיטה ש Apple הציע.

להיות יותר פרודוקטיבי אף פעם לא מזיק (אלא אם אתה עובד עד השעות הקטנות של הלילה כמובן)

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

יש לי חבר שסובל מאותו דבר, היא לא מתעוררת מהשעון מעורר של עצמה, והוא דווקא כן.

הוא בועט אותה מהמיטה, וזה עובד להם לא רע. תנסה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...