Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטוטו צריך לעשות טיפול, אני עומד על 78,000 ומחפש מוסך מתמחה שלא יקרע אותי.

XXXXX ,YYYYYYY הם מורשים, ולכן הם שוחטים .

הערת ההנהלה

קרא בבקשה את כללי הפורום הטכני בכלל ואת ההתייחסות לעניין לשון הרע בפרט.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1757690#post1757690

לעניין לשון הרע אצרף לך כאן חלק ממה שרשום בהוראות:

2א. תרד'ים אסורים ותגובות אסורות (לשון הרע) : אין לפרסם נושאים העלולים לפגוע בשמו הטוב של אדם / עוסק /עסק מסחרי /חבר פורום /וכל גוף משפטי אחר. להדגיש שלעניין נותני שירותים/ מוסכים / בעלי מקצוע, מה שמותר בלבד הוא כדלקמן:

.............

..............

.............

למען הסר ספק, תגובות כמו " נותן השירות הזה (או חבר פורום אחר שהגיב בתרד') שקרן/ רמאי/ גנב/ לא מקצועי/ לא מבין /לא יודע/ הזהרו ממנו/ או כל השמצה אחרת, וכו.. אסורות בתכלית האיסור וחושפות את כותביהם לתביעות הוצאות דיבה / לשון הרע. יד קשה תונהג כלפי עוברים על הוראה זו, ויוכנסו למעקב, לא יוכלו לפרסם תגובה / לפתוח תרד' ללא אישור ההנהלה.

התיאורים המאוד לא מקובלים שלך מסומנים כעת בקו תחתון. שמות המוסכים שרשמת נמחקו.

בפעם הבאה לא יהיה מנוס אלא לתגובה אגרסבית יותר של ההנהלה ובדוק כפי שמתואר בהוראות .

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

• ספונסר פורום
פורסם

שני מוסכים כלליים (לא מורשי יבואן) באזור ירושלים שיוכלו לעזור לך הם מוסך חיים לוי והמוסך של Bosch Car Service בירושלים.

שני המוסכים קיבלו חוות דעת מאוד טובות, היכנס לקישורים שנתתי לך והתרשם בעצמך. מבחינת מחירים, רוב הסיכויים שהם יהיו זולים יותר מהמחירים במוסך המורשה של היבואן, למרות שבמוסך של Bosch למשל משתמשים בחלפים איכותיים מתוצרת Bosch העולמית.

פורסם

תודה על ההמלצות, לא נראה לי שאני אסע עד לחולון, אבל בכל זאת תודה.

יש אולי אנשים שמכירים עוד מוסכים מתמחי פיג'ו באזור ירושלים?

פורסם

מוסן ראנדן ברחוב בעלי המלאכה 2 , מתמחים בסיטרואן ופיגו' .

אני מטפל שם כבר שנים בסיטרואן שלי, תמסור להם שמיכאל עם הBX שלך אותך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יש לך את מוסך על גלגלים באזור בליליוס בתלפיות ממש מול מוסך פחחות של מדינה ומאחרי בית ספר לנהיגה של רמזור.

בעל הבית בשם אריה, בחור בסדר. אמינים ומחירים סבירים.

אני בעבר הייתי מטפל שם בפיזיו 306 של אשתי לפני שמכרתי אותה (האוטו ולא האישה, הא הא הא) והיום מטופל שם הסובארו של אשתי.

טלפון 6736233

6736244

התעשייה 5 תלפיות

פורסם
יש לך את מוסך על גלגלים באזור בליליוס בתלפיות ממש מול מוסך פחחות של מדינה ומאחרי בית ספר לנהיגה של רמזור.

בעל הבית בשם אריה, בחור בסדר. אמינים ומחירים סבירים.

אני בעבר הייתי מטפל שם בפיזיו 306 של אשתי לפני שמכרתי אותה (האוטו ולא האישה, הא הא הא) והיום מטופל שם הסובארו של אשתי.

טלפון 6736233

6736244

התעשייה 5 תלפיות

תודה על ההמלצה על ראנדן - אני אבדוק את זה.

לגבי מוסך על גלגלים - אתה יודע אם הם מתמחים בפיג'ו או באירופאיות בכללי, או שמדובר במוסך כללי?

• תוכן חדש...