Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיג'ו 407 מזה כשנה ושמתי לב לתופעה מוזרה.

כל פעם שהאוטו נרטב במים (ממטרות,שטיפה וגשם) אני

מקבל אין ספור התראות אזהרה מהמחשב של האוטו.

לאחר מספר ימים ההתראות הולכות ונעלמות ולעיתים

נשארת התראה אחת (כל פעם אחת אחרת) למשך

זמן רב.

לקחתי למוסך שעשה לי איפוס אבל זה שוב חזר.

מישהו נתקל בבעיה כזאת?

פורסם

ברור שהמים יוצרים "קצר" ברכיב כל שהוא (סנסור מחבר מוליך וכו...)- אם תרשום את ההודעות הספציפיות , אלו שמכירים את הרכב

יוכלו אולי לסייע באיתור אזור הבעיה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
בלי קריאת סוג התקלות (על מה המחשב מתלונן) יהיה קשה לדעת לאן לגשת לבדוק.

איציק

למה אתה מתכוון?

פורסם

שנדלקת לך מנורת ABS\ESP לרוב נרשמת תקלה במחשב של ה ABS. הולכים למוסך וקוראים תקלות.

ממה שזכור לי ב 407, ולא בהקשר של מים, הוא שלפעמים פה ושם מתקלקל חיישן ABS (חיישן חדש עולה בערך 400-500 שח, סביר לגמרי).

מאחר ובמקרה שלך מדובר בתקלה שצצה רק עם מים, כדאי לבדוק איזה סוג של תקלה נרשם במחשב. האם מדובר בתקלת תקשורת עם מחשב אחר ? תקלת חיישן ספציפי ? וכד'.

בקיצור, גש למוסך לקריאת תקלות ואבחון.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק,

בזמנו עשיתי את זה והמוסך פשוט עשה לי איפוס.

זה לא יעזור כל הקריאות תקלה הללו כי לא באמת

יש תקלה ב ABS או במנורת הבלם...אז מה יתנו

הקריאות הפקיטיביות האלה?

פורסם

כנראה שהסיכויים שלך לאבחון יותר מוצלח, נעוצים בבעל במקצוע (מחיקת התקלות כל פעם לא תביא כפי שהבנת לפתרון הבעייה. עיין ברשימת בעלי המקצוע המומלצים בפורום לצרפתיות).

alfa 156 2.5.

• ספונסר פורום
פורסם

כאשר נרשמת תקלה בזיכרון היא מצביעה על מקור הבעיה, כך אפשר לאבחן מה גורם לתקלות(הלא פקטיביות) בזמן שרכיב מסוים נרטב, אחרת אי אפשר לזהות מאיפה זה מגיע.

אורן

• תוכן חדש...