Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בעבר (לפני 5-6 שנים) היתה לי ברכב מערכת שכללה :

מורל פולס

מגבר JBL GTO (לא זוכר את הדגם המדוייק, אך זה פחות עקרוני)

סאב וופר ורמקולים אחוריים 6x9 גם כן (לא מוגברים)

המערכת עדיין אצלי (ללא הסאב וופר שנמכר)

היום יש ברשותי רכב חדש (סוויפט 2013), והייתי רוצה להתקין את המערכת ללא האחוריים , אלא רק מגבר וקומפוננט קדמי

אשמח לכמה עצות בנוגע לשאלות הבאות :

1. זה שהקומפוננט בן 5-6 שנים (שמור במצב טוב), אומר משהו על מצבו מבחינת השמעה או שהיום קומפוננט חדש ב 500 ש"ח ישמע יותר טוב ?

2. הבנתי שעליי לרכוש מנחת כיוון שאני רוצה לחבר את המגבר לRH הקיים כרגע ברכב.

אשמח לדעת מה המונח המקצועי באנגלית (RCA adapter זה קצת כללי לא?) ואשמח לדעת כמה דגמים פשוטים שלדעתם יהיה שווה לי לקנות (אני חושב שאני אזמין מ eBay).

3. מה שנשאר לי מקיט ההתקנה זה כבל RCA ארוך, ומין כבל RCA to RCA קטן שאני לא זוכר בדיוק מה היה תפקידו...

האם אצטרך לקנות קיט התקנה שלם ? או רק כבלי מתח ?

גם כאן, אשמח לקצת דגמים וכיוונים כדי שאוכל לרכוש זאת עצמאית.

תודה רבה

ושבת שלום.

פורסם

1. התיישנות חומר וגם זה לא שהקופוננט הזה ברמה גבוהה שיש פה הפסד...

2.מנחת זהו חלק שהופך את היציאות לרמקול שיש לך מהHU המובנה ברכבים החדשים לRCA שיכול לצאת למגברים

בארץ יעלה כ100-200 ש"ח כמחיר סביר

3. קיט טוב שלם כולל RCA וכולל הכל למערכת כזאת יעלה סביבות ה150 ש"ח ויעשה עבודה מצויינת

פורסם

לגבי המנחתים, זה לא מומלץ באופן כללי, פה ופה יש דוגמאות לנמחתים מבית טוב, אין לי איתם ניסיון, או עם מנחתים בכלל, זה וזה.

מילת החיפוש HI LOW SPEAKER LINE LEVEL.

לגבי הסט, הפולס גם ככה לא נחשב גבוה, תחבר אותו, מקסימום תחליף אחר כך.

לגבי קיט התקנה, אם אתה מתכנן לעשות את הכל לבד אז אפשר לקנות קיט, או להרכיב אחד (כבלי רתכת, פיוז ובית פיוז מאיביי), לבחירתך.

SCANSPEAK

פורסם
לגבי המנחתים, זה לא מומלץ באופן כללי, פה ופה יש דוגמאות לנמחתים מבית טוב, אין לי איתם ניסיון, או עם מנחתים בכלל,

לגבי קיט התקנה, אם אתה מתכנן לעשות את הכל לבד אז אפשר לקנות קיט, או להרכיב אחד (כבלי רתכת, פיוז ובית פיוז מאיביי), לבחירתך.

נכון שכבל רתכת הוא יכול לעבוד אך אל תתן לעובי להטעות אותך הוא לא רב גידי באותה צורה כמו כבל למערכת רכב ולא נותן אפקטביות כמו של 0 גייג' כבל של רוקפורד

פורסם

עידו שני דברים, דבר ראשון קיט התקנה ב150 שקל זה קיט מהפשוטים והבסיסיים ביותר. דבר שני לגבי כבל רתכת , הוא מעולה ועשוי נחושת מלאה החסרון היחידי שלו היא גמישות, ככה שאני לגמרי לא מבין על מה מתבססת ההודעה האחרונה שלך.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
לגבי המנחתים, זה לא מומלץ באופן כללי, פה ופה יש דוגמאות לנמחתים מבית טוב, אין לי איתם ניסיון, או עם מנחתים בכלל, זה וזה.

לא מומלץ מאיזו סיבה ?

אני כרגע לא מתכוון להחליף את ה HU שקיים ברכב למשהו חליפי... ככה שמבחינתי אם לא אוכל להתקין את המערכת על הנוכחית אאלץ לוותר, ככה שאשמח לדעת מה עומד מאחורי זה

תודה !

פורסם
1. התיישנות חומר וגם זה לא שהקופוננט הזה ברמה גבוהה שיש פה הפסד...

2.מנחת זהו חלק שהופך את היציאות לרמקול שיש לך מהHU המובנה ברכבים החדשים לRCA שיכול לצאת למגברים

בארץ יעלה כ100-200 ש"ח כמחיר סביר

3. קיט טוב שלם כולל RCA וכולל הכל למערכת כזאת יעלה סביבות ה150 ש"ח ויעשה עבודה מצויינת

הבנתי... תודה !

יש מצב לקבל לינק לקיט התקנה טוב באייביי ?

אשמח לדעת על מה להסתכל כדי לדעת האם קיט הוא טוב או לא

תודה !

פורסם

אני דווקא הייתי רוכש בארץ את כבלים הדרושים להתקנה, וקונה אותם בנפרד ולא בקיט, כך תוכל להתאים את רמת ואורך כל כבל למה שאתה צריך ולא לקבל ברירת מחדל שחלקה מספיק טוב וחלקה לא.

זה נכון שעל פניו, קיט פשוט ב- 150 שקל יחזיק רק זוג קומפוננט פשוט, אבל במידה ותרצה להוסיף סאב למשל בעתיד, יכול להיות שתצטרך להחליף את הכבל מתח. יש סיכוי שתהיינה בעיות חשמל מסוימות.

לכן ני ממליץ להשקיע עוד 50-100 שקל ולקחת כבלים שיהוו תשתית מספיק טובה, ושלא תצטרך לחשוש משמיעה בווליום גבוה או הוספה של סאב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
לא מומלץ מאיזו סיבה ?

אני כרגע לא מתכוון להחליף את ה HU שקיים ברכב למשהו חליפי... ככה שמבחינתי אם לא אוכל להתקין את המערכת על הנוכחית אאלץ לוותר, ככה שאשמח לדעת מה עומד מאחורי זה

תודה !

כמו שרשמתי, אישית אין לי ניסיון עם מנחתים, אבל אני יודע שלמי שתר אחר האיכות יוצאת הדופן או הspl לא מומלץ להתעסק עם הנחתת האות מהרדיו דיסק, במידה ואתה רק מחפש להנות מקצת יותר וולים ואיכות זה בסדר גמור, היו כמה וכמה התקנות עם מנחתים ואנשים מרוצים.

לגבי הקיט, כמו סרול גם אני לא רואה טעם בהזמנה מחו"ל של קיט שלם, אצל מתקינים ניתן למצוא את הכל.

במידה ואתה מחפש לחסוך:

כבל רתכת (25 ממ"ר, מקביל ל4 גייג, אל תקח פחות.) עולה באזור ה 20 שקלים למטר, והוא מעולה, לא מתחמצן, אין משחקים עם עובי המוליך כמו בקיטים סיניים למינהם, ונמצא בשימוש אצל הרבה חברה כאן בפורום, קצת פחות נוח לעבוד איתו אבל מתעסקים איתו רק פעם אחת.

פיוז ובית פיוז- מסוג anl/mini anl, יהיה זול יותר באיביי, אבל יקח לו שבועיים להגיע, אם שווה לחכות בשבילו זה שיקול שלך.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...