Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עשית לי חשק לאכול ברובן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניקו, גרמת לי להשפריץ מרק תימני ליד ההורים עם התמונות האלו, יש דברים שלא עושים:screwy::wink:

אגב, גיליתי שיש לי בעיה רצינית עם המין הנשי, מתלבט אם לפתוח שרשור.

(אל דאגה אני לא אוהב HOT DOG)

רועי

פורסם

אגב, גיליתי שיש לי בעיה רצינית עם המין הנשי, מתלבט אם לפתוח שרשור.

(אל דאגה אני לא אוהב HOT DOG)

?????

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

חזק ניקו.

אגב האחוריים של הבחורה נראה כמו כריות אוויר לאחר תאונה.

לבעיות שלי עם נשים.

כפי שאתם יודעים, נשים לא עינינו אותי מאז ומתמיד, עניין אותי רק רכבים ובזה השקעתי את כל המאמצים ללמידה,

תיקון, קארספורום וכו'.

פתאום הגעתי למסקנה, שלא הייתה לי חברה, וזה יפגע בי בעתיד, כי אני לא יודע לדבר עם בנות (אולי רק על אוכל, אבל יש נדירות כאלו).

והקטע הכי מוזר, שהגעתי למסקנה הזאת שהייתי בתל ברוך וראיתי 5 אנשים יוצאים מקיה פיקנטו.

(איך הם עשו את זה בה?:shock:)

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

תמיד חשבתי שהדלתות האחוריות ברכב הזה זה סתם ליופי, כמו מכונית צעצוע עם דלתות שלא נפתחות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדאי להתקין אורות ערפל מאחורי הגריל?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כדאי להתקין אורות ערפל מאחורי הגריל?

זה יחסום זרימת אוויר לרדיאטור, לא?

חוץ מזה, יש לך שם מקום בכלל (למרות שזה וולבו, יש שם מקום לשים אורגן אורות ממפגשים מהסוג השלישי)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...