Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
שנה טובה לשוכני הגיבוב, יש לי מסורת כל שנה של החלטה לשנה החדשה, משהו קונקרטי שמפריע לי בעצמי ושאני רוצה רוצה לשפר.

השנה זו לא החלטה אלא הצהרה שאשתדל לפעול לפיה, עם השנים ומכות החיים נדחקתי יותר ויותר לפינה הצינית של החיים, והפחד להפגע מאנשים אחרים הפך אצלי ממש לפוביה ובתורו דחק אותי להיות יותר ויותר מבודד חברתית ביוזמתי, אז ההצהרה לשנה הזאת היא "יש אנשים טובים", לא יותר ולא פחות, סה"כ 3 מילים, לא משהו גרנדיוזי, משהו שבתקווה ישאר איפשהו אצלי במוח בשנה הבאה ויכוון את מעשי לכיוון החברתי יותר.

שנה טובה לכולם.

אני חושבת שכבר התחלת עם הגישה הזאת בחודשים האחרונים, מקווה שתמשיך באותו הכיוון וזה יעשה לך טוב (רציתי לכתוב "לא תתאכזב" ואז נזכרתי בהודעת "אי השלילה" של חולגי והחלטתי ללכת על האופטימי יותר [emoji12] ).

שנה טובה ומוצלחת לכל כותבי וקוראי הגיבוב [emoji3]

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חושבת שכבר התחלת עם הגישה הזאת בחודשים האחרונים, מקווה שתמשיך באותו הכיוון וזה יעשה לך טוב (רציתי לכתוב "לא תתאכזב" ואז נזכרתי בהודעת "אי השלילה" של חולגי והחלטתי ללכת על האופטימי יותר [emoji12] ).

שנה טובה ומוצלחת לכל כותבי וקוראי הגיבוב [emoji3]

שנה טובה מורזי!

בהצלחה בלימודים

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
זה ג'אנטים ברזל. אמנם המקוריים, אבל מי גונב ג'אנטים מברזל?

לי פעם גנבו מגב אחורי של קסנטיה, וניסו לגנוב גלגל ספייר (הוא תלוי מתחת לאוטו, ככה שאתה לא רק מזיע, אלא גם מתלכלך).

כנראה מישהו עיקם ג'אנט, אבל ג'אנט מפירוק עולה 50-150 שקל, וזאת בעיה, כשאתה צריך לבחור בין לנסוע על ג'אנט עקום או להישאר בלי מנת קראק יומית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ולי ניקבו פעם 2 צמיגים דיי חדשים,ועוד באינפיניטי.

זה כאב בכיס.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

תאחלו לי בהצלחה לקראת מחר בצהריים...

מעניין באמת איך תיפתח השנה.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
איך אתה מתעתד לפתוח את השנה החדשה ? משהו שלא עשית בישנה ? :lol:

(עבודה חדשה / ישנה / תנומת בוקר לעבר הצהריים החמימים)

עבודה ישנה בסימן שאלה.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

שיהיה שבוע טוב ושנה טובה לכוווווווווווווווווולם וכמובן כולן (לנה יוליה ושאר נשות הפורום) :)

רק טוב,כי זה מה שחשוב =)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שתהייה לכולנו שנה טובה ומוצלחת, עם עבודות מעניינות ורווחיות, שנזכה להכיר רק אנשים נורמליים ושנהייה לראש של כבש ולא של דג (כי זה מסריח).

מה הכוונה 70 ש"ח ליחידה? כלומר כפול 4?

לאחד משומש מאיביי. אני פוחד לשאול כמה עולה להזמין אחד בצ'מפיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שונא זלזול. מתייחסים אליך כמו ילד רק כי אתה בן 18, שם כסף שאם לא הייתי אומר את הגיל האמיתי שלי היחס אלי היה שונה ב-180 מעלות.

שונא צרות עין של אנשים. פתאום נכנסתי לשוק, לעולם האמיתי, עובד עם אנשים לא בגילי, עושים תואר, חלק עם משפחה, ופתאום אתה כבר לא תמים.

מגלה שכל אחד דואג לתחת של עצמו, יפיל אותך לקרשים כדי להתקדם. לא יפרגן, אלא יעקוץ. יקנא.

יש בעולם הזה צד מגעיל.

עריכה - כל הפסקת פריקה הזאת מדברת על החיים האמיתיים שלי, לא כאן בפורום.

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

פורסם

אני זוכר את הרגע שפגעה בי ההבנה הזו בגרותניק.

זה היה רגע לא נעים בכלל

שתהיה שנה מצויינת לכולם

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

חכה שתתגייס לצבא. לי נפקחו העיניים רק אז. אדם לאדם זאב ובגלל זה צריך לשאוף להיות כמה שפחות תלוי באנשים אחרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...