Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוניק החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבצע נסיעה בכמה רכבים ואז תהיה לך אפשרות להשוות.

ה-I25 היא אפשרות טובה.

אני לא מבין למה הנושא של סדאן מול האצ'בק מפריע לך. אני נוסע ברכב עם מרכב האצ'בק שהרבה יותר מרווח מהסוניק ודומותיה כשגם תא המטען לא נפגע.

פורסם
תבצע נסיעה בכמה רכבים ואז תהיה לך אפשרות להשוות.

ה-I25 היא אפשרות טובה.

אני לא מבין למה הנושא של סדאן מול האצ'בק מפריע לך. אני נוסע ברכב עם מרכב האצ'בק שהרבה יותר מרווח מהסוניק ודומותיה כשגם תא המטען לא נפגע.

ה-I25 חורגת לי יחסית בהרבה לגרסא הפשוטה ביותר. בכל מקרה, אני אברר גם עליה. לגבי תא המטען - אין לי את הבעיה הזאת בהאצ'באק, אני בקושי שם משהו בתא מטען. זה עניין ויזואלי בלבד.

פורסם
והקשר היחיד כיום בין דייהו לבין שברולט הוא פסי הייצור אותם קנתה שברולט מיצרן הרכב הדרום קוריאני. הפלטפורמות (מנוע, שלדה, טכנולוגיה וכ'), העיצוב ובקרת האיכות היא מבית שברולט ושברולט בלבד. ככלל, כל יצרן רכב גדול מייצר את רכביו גם במפעלים הנמצאים במדינות אחרות. נסו לנחש היכן פיג'ו מיוצרת? או סיאט?)

רכבי שברולט מציעים לצרכן עיצוב מושך, שימושיות בולטת, טכנולוגיה מתקדמת, ביצועים מרשימים, חדשנות, אמינות ותמורה לכסף יותר מכל יצרן עולמי.

אנו מזמינים כל אחד מכם לקחת את הרכבים של שברולט לנסיעת מבחן ולהיווכח בעצמכם.

אז איך תסביר את הויואנט/ אוואו / אופטרה / אפיקה ה״מאוד מאוד״ מוצלחות , אמינות עמידות ונסחרות ( והכל בלשון הלצה כן?!)

אותן מכוניות בדיוק מסתובבות בעולם תחת סמלון אחר לדוגמא האפיקה הדור הקודם שקיימת גם כסוזוקי, והאוואו שקיימת גם כדייהו. וסליחה שאני אומר את זה, אבל הזבל הכי גדול שהגיע לארץ זה מUMI והתוצרת הקוריאנית (אני לא מדבר על האמריקאיות)

ואני אומר את זה בתור מעריץ מושבע של שברולט ( משנת 99 ועד היום)

אז גיא, עם כל הכבוד ( ויש כבוד) אל תספר לנו על תהליכים גלובלים אלא זה בסך הכל נסיון לחסוך עלויות ולהנצל מקריסה גלובלית

וסליחה אם הייתי תוקפני מדי

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

hijo,

אין ספק שלפני כמה שנים, היו רכבים של דייהו לא מוצלחים. אבל קוריאנים לומדים על טעיות, ורכבים ש-UMI משווקת כרגע טובים לא פחות ולפעמים אפילו יותר מרכבים של חברות אחרות. הסטיגמה נשארה - וזאת הבעיה העיקרית.

אז איך תסביר את הויואנט/ אוואו / אופטרה / אפיקה ה״מאוד מאוד״ מוצלחות , אמינות עמידות ונסחרות ( והכל בלשון הלצה כן?!)

אותן מכוניות בדיוק מסתובבות בעולם תחת סמלון אחר לדוגמא האפיקה הדור הקודם שקיימת גם כסוזוקי, והאוואו שקיימת גם כדייהו. וסליחה שאני אומר את זה, אבל הזבל הכי גדול שהגיע לארץ זה מUMI והתוצרת הקוריאנית (אני לא מדבר על האמריקאיות)

ואני אומר את זה בתור מעריץ מושבע של שברולט ( משנת 99 ועד היום)

אז גיא, עם כל הכבוד ( ויש כבוד) אל תספר לנו על תהליכים גלובלים אלא זה בסך הכל נסיון לחסוך עלויות ולהנצל מקריסה גלובלית

וסליחה אם הייתי תוקפני מדי

פורסם
ה-I25 חורגת לי יחסית בהרבה לגרסא הפשוטה ביותר. בכל מקרה, אני אברר גם עליה. לגבי תא המטען - אין לי את הבעיה הזאת בהאצ'באק, אני בקושי שם משהו בתא מטען. זה עניין ויזואלי בלבד.

הבעיה שהI25 מגיע או עם מנוע 1.4 שלדעתי הוא חלש לרכב,אם בכול זאת אתה שוקל,רק את ה 1.6.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ל-i25 יש גם גרסת 1.6. אני הייתי מחפש רכב שפחות נפוץ בליסינג. כשהוא ירצה למכור אותו, הוא יתקשה מאוד ויחטוף בומבה רצינית במחיר.

• תוכן חדש...