Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידרוג מחשב ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני יודע שזה פורום מכוניות, אבל ראיתי שיש פה אנשים שמבינים עניין ואולי תוכלו לעזור לי.

אז ככה: לפני 4 שנים קניתי את המחשב הכי טוב שהיה בשוק .

מפרט

מעבד INTEL Core i7 920

לוח אם GIGABYTE GA-EX58-EXTREME

שתי קשייח KS 500WD

ספק כוח OCZ700GXSSLI 700W

מארז COSMOS S-1100BLACK

כרטיס מסך 295 gtx

מסך DELL2408-A01-

זיכרון OCZ OCZ3P1600LV3GK 3X1GB 1600MHz

שדרוג שבוצעו

1 לוח אם הוחלף לפני חודש .

2 מסך נרכש חדש

אז השאלה שלי את איזה חלק כדי לשדרג ?

זה התמונה של המחשב

20743_1103621689693_4374950_n.jpg

פורסם

תלוי תקציב ודרישות. בגדול, נראה לי כרטיס מסך וזכרון. אפשר לשדרג ל8GB זכרון בגרושים היום, בהנחה שיש לך מערכת 64 ביט.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אני משתמש במערכת הפעלה ויסטהאולטימט 64

התקציב

2000 ש"ח

בנוסף 500 ש"ח לבלוק קירור מים .

אין צורך בהחלפת הכרטיס מסך. הוא חזק מאד. כפי שהוצא למעלה, אפשר להוסיף קצת זיכרון.

מהם השימושים במחשב?

פורסם

GTX295? ממתי? הכרטיס הזה חלש פי 2 מה5850 שלי, שלט נדבר שהוא לא מתקרב אפילו ל650 או 660... אני משחק קרייסיס 3 עם מדיום ומטה עם ה5850 לי (כשבא למחשב לעבוד), אז מה אפשר כבר להריץ עם כרטיס שהבנצ'מארקים שלו באיזור ה1000 (לצורך העניין, 670 עומד על איזור ה5000-5500)

Stay tuned

פורסם
GTX295? ממתי? הכרטיס הזה חלש פי 2 מה5850 שלי, שלט נדבר שהוא לא מתקרב אפילו ל650 או 660... אני משחק קרייסיס 3 עם מדיום ומטה עם ה5850 לי (כשבא למחשב לעבוד), אז מה אפשר כבר להריץ עם כרטיס שהבנצ'מארקים שלו באיזור ה1000 (לצורך העניין, 670 עומד על איזור ה5000-5500)

ה-295GTX משתווה ל-570GTX, שמריץ היום כמעט כל משחק על גרפיקה מקסימלית בצורה חלקה.

הכרטיס שלך די סביר.

פורסם

אל תגע כרגע בכרטיס מסך כיוון שאם תרצה משהו איכותי ברמה גבוהה ממה שיש לך כרגע, הוא יעלה לך גם כאלפיה.

בתאכלס עם מחשב כזה לא הייתי נוגע בכלום, קנית מחשב מתקדם מאוד יחסית לזמנו ואני בטוח ששילמת עליו כ 8K לפחות.

הדבר היחידי שהייתי משדרג כרגע הוא זכרון - 2 סטיקים של 4GB יעלו גרושים.

אתה מבצע OC?

אם כן, עם הקירור הנוכחי שיש לך אתה לא צריך בלוק מים (איכותי יעלה יקר) אתה יכול להמשיך עם הקירור סטוק אבל לא בהגזמה.

הספק כוח יחזיק יפה.

הדבר הכי חשוב להחליף פה הוא המערכת הפעלה - תעבור לוינדוס 7 או 8. (לדעתי עדיף 7), יתן לך בוסט מעט במשחקים, אבל ממש מעט. הויסטה זה הזבל של של המערכות הפעלה.

urban.racer כנראה שהמחשב שלך מתוחזק גרוע, כי אם אני במחשב הישן שלי שהוא E4300 שרץ על 2700MHZ (ובחיים לא יגיע לרמה של ה I7), וכרטיס מסך מדגם 6760HD והמשחק הזה רץ על 1376*768 על איכות גבוהה מעל 30-40 FPS, אז שלו יאכל את המשחק הזה בקלות.

Opel Adam S 2017

פורסם

המחשב נרכש לפני 4 שנים , באותו זמן המעבד I7 + כרטיס מסך נכנס לשוק .

זה תושבת 1366 הראשונה . [רק הלוח נרכש ב 1800]

המחשב נרכש ביותר מ 15K**

הכרטיס מסך מספיק לי, אבל יש משחקים שאני לא יכול לשחק בגלל שלא תומך בDX11

יש אפשרות לשלב את 295, וכרטיס נוסף חדש שתומך DX11

SLI

בקשר לזכרון חשבתי להוסיף, אבל אני צריך לקנות את אותו דגם בגלל התזמונים.[OC]

זה בא ב 3 סטיקים.

בקשר לקירור יש שתי לופים

1 למעבד -עבר OC עומד על 3.20Ghz

2 לכרטיס מסך - זה יותר לשקט +הכרטיס לא מתחממם .

פורסם

המחשב שלי אכול בעיות. לא ברור מאיפה זה נובע.כרגע אני הולך להחליף את HDD. כל השאר נראה תקין.

בקשר לרזולוציה, לא רואה סיבה לשחק על רזולוצייה מתחת ל1920X1080. בשביל מה קניתי מסך HD אחרת? אי אפשר להגיד שהמשחק רץ נורמלי כשאתה משחק על ביצועים גובהים אבל רזולוצייה מחורבנת. ואגב, לא בדיוק ברור איך אפשר להשוות בשום צורה 295 ל570, לא בתימכה בפיזקס, לא בכמות שיידרים ולא בכמות זכרון. לשחק היום משחק בלי DX11 (זו הסיבה שקניתי 5850 כשקניתי אותו) מוריד דרסטית מהאיכות.

מצ"ב ההשוואה של פסמרק

http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+GTX+295&id=1446

אגב, בהוואה של נתונים יבשים, כן, ה295 אפילו חזק יותר מה 570, כי הוא ליבה כפולה לעומת יחידה של ה570, ועדיין, שים בשניהם קרייסיס 2, או בנצ'מארק ריאלי לDX10, ונראה.

Stay tuned

פורסם

קצת סדר, הלוח של פותח השרשור דורש זכרונות בשלישיות, כך שנוח יותר להתקין 3X4GB וגם לא בשמיים מבחינת המחיר.

כרטיס המסך הוא ישן, ואמנם חזק מאד לזמנו כבר לא עומד בקנה אחד אל מול סדרת הGTX 6XX או ה GTX 7XX החדשה מבחינת טכנולוגיות, צריכת חשמל, פיזיקה וכו'.

אין אפשרות לשים את ה295 בSLI עם כרטיס חדש, אולי רק להשתמש בו ככרטיס נפרד לפיזיקה אבל אני חושב שמיותר מבחינת צריכת חשמל.

בתקציב שלך כרטיס חדש יעשה לך שיפור מעולה, המעבד שלך מצויין, גם לימינו ואין צורך לרכוש שילוש חדש.

ומי שהעלה כאן השואה של נתונים יבשים, זה לא קרוב השוואה אמיתית, רוחב אפיק הזכרון בכרטיסים חדשים גדול בהרבה ומשפיע הרבה על הביצועים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

חפש מישהו שעובד באינטל,

לפניי מספר ימים קראתי על דיל מטורף שהציעו להם שכולל מעבד I7 4770K, לוח אם בסיסי H87 של אינטל, SSD 256GB בחיבור MINI PCIE ואם אני לא טועה היה עוד משהו.

בכל מקרה זה הוצע בסביבות 1600₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
המחשב נרכש לפני 4 שנים , באותו זמן המעבד I7 + כרטיס מסך נכנס לשוק .

זה תושבת 1366 הראשונה . [רק הלוח נרכש ב 1800]

המחשב נרכש ביותר מ 15K**

הכרטיס מסך מספיק לי, אבל יש משחקים שאני לא יכול לשחק בגלל שלא תומך בDX11

יש אפשרות לשלב את 295, וכרטיס נוסף חדש שתומך DX11

SLI

בקשר לזכרון חשבתי להוסיף, אבל אני צריך לקנות את אותו דגם בגלל התזמונים.[OC]

זה בא ב 3 סטיקים.

בקשר לקירור יש שתי לופים

1 למעבד -עבר OC עומד על 3.20Ghz

2 לכרטיס מסך - זה יותר לשקט +הכרטיס לא מתחממם .

בגלל זה לא קונים מחשב בכזה מחיר, גם הכי חזק יהיה חלש בשנתיים שלוש, אבל את הנעשה אין להשיב, תדע להבא להשקיע בפריטים הנכונים, כמו כן יש לזה פורום יעודי שנקרא HWZONE שמיועד למחשבים תחת המון קטגוריות, שווה לך לבדוק (מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום בפרסום פורום אחר, אלא הקשור למחשבים בלבד ולא לרכבים או מתחרה).

בכל אופן מזלך שכרטיס מסך הוא בר שדרוג, אתה יכול לעבור לכ"מ חדש יותר אבל זה יעלה לך, יש לך GTX 760 שאמור להגיע (אם לא הגיע עדיין), יעלה 1500 ש"ח בקירוב, מה שמשאיר לך 500 ש"ח לעוד 2 סטיקים של זכרון ואפשר לומר שפתרת לך את הבעיה.

urban.racer - מסך HD בעל רזולוציה כזו מן הסתם מחייב כרטיס מסך חזק שיעבוד טוב איתו במשחקים שכאלה, אבל אתה מבין מספיק ויודע שגם המעבדים היקרים של היום מהווים אחלה של צוואר בקבוק

Opel Adam S 2017

פורסם

מכיוון שאתה גם כך שוקל החלפת HD אני ממליץ להתקין 2 ב-raid0 או raid1

תוספת עלות מזערית תוספת מהירות מדהימה.

• תוכן חדש...