Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2006 אוט' 5 דל' PACK AU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש לאחרונה רכב בשביל החברה (GIRLFRIEND) ודי נסגרנו על הרכב הזה, התמורה שמקבלים תמורת המחיר שמשלמים היא בכמה רמות מעל מבחינת אבזור, בטיחות ופיצ'רים (חלק יגידו גם תקלות :)) אם משווים לרכבים אחרים.

קראתי הרבה כאן, חלק מהאנשים אומרים לא לגעת ברנו וחלק מהאנשים מאוד אוהבים, השורה התחתונה שהבנתי היא שאם הרכב טופל בזמן ואין בהיסטוריה שלו תקלות רציניות אז אין ממה לחשוש, תקנו אותי אם אני טועה. לי היו פיז'ו 205 ו 206 בעברי ואין לי תלונות.

ראיתי היום רנו מגאן מהדגם שמופיע בכותרת ההודעה, הרכב נראה מטופל, יד שניה, עבר טיימיניג ב 40K ק"מ, כרגע עומד על 100K בנסועה וכנראה אקח אותו לבדיקה ביום ראשון.

מחירון לוי יצחק המשוקלל הוא 30K, בעל הרכב רוצה מחיר של 22K ונתגמש כנראה על מחיר של טיפול טיימיניג קרוב (כל 4 שנים) ותקלות קריטיות שימצאו בבדיקה.

השאלה שלי:

האם זה מחיר ריאלי לדגם ושנתון זה? אין לי בעיה לקנות מתחת למחירון וגם למכור מתחת למחירון, כל עוד זה המחיר הריאלי, בכמה נמכרות בשוק מכוניות מהדגם הזה?

פורסם

נמכרות הרבה מתחת למחירון.

להערכתי נכון להיום מתחת ל 20 אלף, הכל תלוי במצב של הרכב הספציפי.

בדגמים האלה גם מכוניות שטופלו היטב מראות תקלות רבות, בעיקר בכל מה שקשור לרכיבים האלקטרוניים/חשמליים. זה המון עניין של מזל. תקנה רק אם אתה קונה מתוך ההבנה שייתכן ו"תיעקץ" בכמה אלפי שקלים טובים בשנים הקרובות ואין לך בעייה עם זה (הכנסת את זה לשקלול של הקנייה ואתה מסוג האנשים שתקלה ברכב מדי פעם לא פוגעת בבריאות שלהם).

אגב, אישית אני מסכים אתך כי מדובר בתמורה מאד גבוהה ביחס לעלות. אני מאד מחבב את המגאן מהשנים הללו.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

תודה חברה על העזרה, זה כבר לא רלוונטי, הבחור ביקש 22K מחיר בסיס על רכב שמחירון לוי יצחק המשוקלל שלו הוא 30K. בנוסף לכך יש לי טיפול טיימינג לעשות (כ 1500 ש"ח), הצמיגים ישנים, הוחלפו לפני 4 שנים (כ 1400 ש"ח) וטיפול יישור קו, וזה עוד לפני בעיות שדורשות טיפול בבדיקת הרכב במכון. על הטיימינג והצמיגים הוא לא מוכן להוריד.

תודה,

פורסם

היי חבר

אתה מחפש רכב שאין בישראל תמורה למחיר יותר טובה מרנו מגאן 2

הייתה לי כזו כמה שנים נדירה מאוד אך גיר ידני

לגבי הגיר האוטומטי מדובר בגיר מדגם AL-4 שמפורסם בשל תקלות רבות

דגם זה של גיר חולק בכול מכונית צרפתית אוטומטית למעט הדגמים החדשים

במגאן 2 גם ידועות המון תקלות חשמל שאת רובם רנו פתרה משנים 2006 ועד 2009

יש לקחת בחשבון שאם הגיר לא שופץ ועבר מעל 100,000 קמ תכין כ-2000 שקלים במקרה הטוב על שיפוץ

אך מדובר גם במזל

לי הייתה מגאן 2 שנת 2004 כ-4 שנים וחוץ מפעם אחת שהחלפתי כוייל לפלאג לא היו לי תקלות כלל

רכב מאוד אמין אבל שוב זה גם תלוי המון במזל

ממליץ מאוד על מנועי הטורבו דיזל אך נדיר למצוא במצב שפוי

בהצלחה

פורסם

לאשתי יש מגאן 2005 הדגם EX המאובזר יותר. ביחס של מחיר-תמורה אין הרבה רכבים בשוק עם יחס כמו המגאן II אבל בכפוף לכך שלא נפלת על רכב "לימון". הזכירו פה את הכויל - מחלה ידועה של הרנו, גם אני החלפתי לפני כמה שנים ומאז שקט. למעשה פעם בשנתיים הרכב נכנס לטיפול במוסך רנו וזהו. לא זכורות לי תקלות מיוחדות (ייתכן ופה ושם היו כמה בכל השנים הללו שתוקנו במסגרת הטיפולים אבל לא משהו יקר או רציני שאני אזכור). בסה"כ רכב חביב, קצת כבד, אבל מרווח, נוח ומאד בטוח.

לגבי האגדות הארובניות על רנו והצרפתיות - נו, כבר נאמר כאן הרבה על כך (לי יש לקוחה עכשיו עם הונדה סיביק חדשה מהיבואן שבכמה חודשים שהיא על הכביש, היא יותר במוסך מאשר אצל הלקוחה שלי ואני עדיין חושב שהונדה הוא יצרן מעולה) וממילא יש לך ניסיון עם צרפתיות ככה שזה לא אמור להפחיד אותך. כמובן צריך להקפיד לטפל רק במוסכים ש"מבינים צרפתית" אחרת בהחלט ייתכן ויהיו צרות.

• תוכן חדש...