Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים :wave2:

מה דעתכם על ההצעה הבאה (מנהלים תחשבו על זה)

ב http://www.detailingworld.co.uk זה נקרא The Swaps Section

הכללים מאוד פשוטים :

מפרסמים מוצר כולל תיאור מלא, למשל

מחליף אוטם צבע של "מנזרנה" 500ml, תכולה כ 90%.

מחפש בתמורה : ווקס של חברת "מגיוורס" או QD של חברת "CG" או סבון של חברת "סונקס".

הערות : כמו כן מוכן לשמוע הצעות לגבי מוצרים אחרים.

הערות נוספות: עלות אוטם מנזרנה חדש כ-200 ש"ח.

הערות נוספות למי שרוצה למסור ידנית - גר בגוש עציון

חבר פורום אשר מעוניין בעסקה מציע בתמורה משהו (עדיפות למה שמחפש הבחור הראשון) ובמידה וזה מתאים לשניהם סוגרים פרטים בשידור חיי על גבי הפורום עד שנמצאה הסכמה הדדית ואז עוברים לה.פ.

ברגע שבוצעה העסקה כל צד שולח לשני את המוצר בדואר, שניהם משלמים דמי משלוח (סכום סמלי של עד 15 ש"ח אני מאמין) ומרווחים מוצר חדש לאוסף וכולם מרוצים :), כמובן שאנשים לרוב יחפשו מוצרים שווי ערך להצעה שלהם (מי שמוסר אוטם איכותי סביר שלא ירצה מברשת דיטיילינג שעולה 15 ש"ח בתמורה)

מהיכרות טובה עם האתר הבריטי אני שם לב שהשרשור החלפות הזה ממש להיט שם, וכפי ששמתם לב שרשור המכירה הנעוץ כאן למעלה די גוסס בלשון המעטה. ההצעה שלי לא באה להחליפו כמובן אלא להתווסף אליו.

לדעתי זה יביא שדרוג לפורום. ויאפשר להרבה יותר אנשים להיחשף למוצרים חדשים.

המחשה למי שלא הבין את מהות הרעיון

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=309564

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=265561

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=254912

השרשור הזה צריך להיות, קליל, זורם, מוסיף הרבה נופך לפורום ואף מעמיק את השריטה של כולנו :mrgreen:

אז מה דעתכם?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

לא הבנתי מה ההבדל בין השרשור שאתה מציע לשרשור הקיים.

בשביל מה צריך את החטננות הזאת של לעקוב אחרי המשא ומתן?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא הבנתי מה ההבדל בין השרשור שאתה מציע לשרשור הקיים.

בשביל מה צריך את החטננות הזאת של לעקוב אחרי המשא ומתן?

אהלן צביקה,

ההבדל הוא שבקיים מציעים מוצר למכירה (סבון נוזלי, 60 ש"ח, מי רוצה?) ולכן הוא גם נקרא קנייה ומכירה.

אני מציע שרשור החלפה ( סבון נוזלי להחלפה , מחפש בתמורה סבון לא נוזלי)

במצב כזה אנשים מרגישים פחות "מפסידים" שכן הם לא מוציאים כסף על מוצר חדש אלא מחליפים מוצר במוצר.

תן לי ואתן לך.

לגבי החטטנות אתה צודק לחלוטין, לא התכוונתי שזה יהיה בסגנון האח הגדול.

הכוונה הייתה שבפוסט עצמו אנשים מציעים הצעות חילופיות אבל בהחלט מנהלים משא ומתן מאחורי הקלעים בשקט ובנחת.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

אוקיי, אבל כרגע אני לא רואה שהשרשור הקיים קורס תחת נטל ההודעות. אפשר להתחיל להשתמש בו גם כשרשור החלפות וברגע שתהיה הענות נפצל אותו לשני שרשורים חדשים.

אני חושב שכל הנושא הזה לא מצליח מסיבה אחרת לגמרי. בשביל 60₪ אני באופן אישי מעדיף לפנות ישירות לחנות ולא להתחיל להחליף מגבות משומשות עם חבר פורום שמעולם לא פגשתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אוקיי, אבל כרגע אני לא רואה שהשרשור הקיים קורס תחת נטל ההודעות. אפשר להתחיל להשתמש בו גם כשרשור החלפות וברגע שתהיה הענות נפצל אותו לשני שרשורים חדשים.

אני חושב שכל הנושא הזה לא מצליח מסיבה אחרת לגמרי. בשביל 60₪ אני באופן אישי מעדיף לפנות ישירות לחנות ולא להתחיל להחליף מגבות משומשות עם חבר פורום שמעולם לא פגשתי.

להשתמש בשרשור הקיים זו אחלה אופציה :-)

לגבי הערה השניה שלך יש משהו בדברייך אבל זה לא בהכרח נכון.

כל אדם שקנה למשל אוטם צבע יודע שהמוצר פשוט לא נגמר בחיים, אני מוצא את עצמי עכשיו עם 50% מהאוטם של מנזרנה וכבר יישמתי אותו כמה וכמה פעמים על כל מיני מכוניות והוא פשוט לא נגמר. בא לי להתחדש "ולטעום" מוצר חדש.

אוטם חדש יעלה לא מעט (הרבה יותר מ-60 ש"ח), ואם יש מישהו שנמצא בדיוק במצב שלי רק יש לו אוטם של jetseal של כימיכל גייז אז אני אשמח לעשות איתו החלפה ושנינו נרוויח.

פורסם

אני דיי מסכים.

שרשור שיעבוד לדעתי הרבה יותר טוב (או יותר נכון מסמך מסודר ב google docs) הוא קניה קבוצתית של מוצרים, כפי שהיה עם המגבות או כפי שהעלו רכישה מאוטוסטור והתחלקו בכמויות החומרים.

פורסם
אני דיי מסכים.

שרשור שיעבוד לדעתי הרבה יותר טוב (או יותר נכון מסמך מסודר ב google docs) הוא קניה קבוצתית של מוצרים, כפי שהיה עם המגבות או כפי שהעלו רכישה מאוטוסטור והתחלקו בכמויות החומרים.

אין קשר בין ההצעה שלך להצעה שלי.

אתה מדבר על קניית מוצרים חדשים ואני מדבר על להיפטר ממוצרים קיימים בצורה שתיהיה נוחה עבור 2 אנשים שונים.

לקנות זה תמיד נחמד בין עם זה קבוצתי או אישי.

אבל המטרה של ההצעה שלי היא לא לקנות ולא להוציא עוד כסף. למשל לכימיכל גייז אין דוגמיות של מוצרים ואני מאוד רוצה לנסות ווקס שלהם אבל אין לי כסף לקנות אחד חדש שעולה הרבה. במידה ומישהו יספק לי את ה"השאריות" של הווקס שלו ואני אספק לו את "השאריות" של המוצר שלי שנינו מרווחים. אם אהבתי אולי אחליט אכן לרכוש מוצר חדש.

פורסם
אין קשר בין ההצעה שלך להצעה שלי.

אתה מדבר על קניית מוצרים חדשים ואני מדבר על להיפטר ממוצרים קיימים בצורה שתיהיה נוחה עבור 2 אנשים שונים.

לקנות זה תמיד נחמד בין עם זה קבוצתי או אישי.

אבל המטרה של ההצעה שלי היא לא לקנות ולא להוציא עוד כסף. למשל לכימיכל גייז אין דוגמיות של מוצרים ואני מאוד רוצה לנסות ווקס שלהם אבל אין לי כסף לקנות אחד חדש שעולה הרבה. במידה ומישהו יספק לי את ה"השאריות" של הווקס שלו ואני אספק לו את "השאריות" של המוצר שלי שנינו מרווחים. אם אהבתי אולי אחליט אכן לרכוש מוצר חדש.

אוקיי, אני מתחיל לראות בזה משהו מעניין..

פורסם

דוגמא נוספת רכשתי ONR וזה מוצר מאוד פופלרי כידוע

התאכזבתי שכן הוא לא מקציף ואני אוהב מסיבת קצף.

דני רכש מיסטר פינק שזה גם מוצר פופולרי והתאכזב שיש יותר מדי קצף.

אני ודני עושים החלפה.

מכיוון ש ONR יקר יותר אז ייתכן שאני ודני נסכם שאני נותן לו חצי מהתכולה עבור המיכל שלו (זה כבר סיכום אישי בנינו וזה לא עניינו של אף אחד) יש הסכמה > שנינו מאושרים.

בכל אופן צביקה אמר שניתן לפרסם בשרשור הקיים. נראה איך זה יזרום.

פורסם

אז אולי נעשה את זה מעניין ונלך קצת יותר רחוק?

כל אחד שמעוניין - יפרסם בשרשור, בקובץ או אפילו בחתימה שלו את כל המוצרים שיש לו.

(כי בינינו, אנחנו משוויצים במוצרים שלנו בדיוק כמו האלה מהפורום השכן שכותבים בחתימה את מודל הרכב או את סוג המחשב האישי שלהם..)

אם יש לך מוצר שאתה מוכן להחליף/לחלוק, תסמן לידו (בחתימה) "להחלפה/למכירה/מוכן להתחלק".

אני מאמין שזה יכול לעזור.

ולראיה - כשדימה שם את הלינק ל-UBER בחתימה שלו, כולם נכנסו דרך החתימה ולא דרך השרשור המקורי

פורסם

liork1 אתה מציע שהחתימות שלנו יהיו כמו של חברי פורום אודיו (פירוט של המערכת) ?

כי זאת צריכה להיות שלי:

gold class liquid wax

unlimited wash&wax

מגבת מיקרופייבר

clay bar DIY kit

Mr. pink

מברשת צמיגים

silk shine

clay bar

luber

מגבת מיקרופייבר (gold)

סט מברשות דיטיילינג

אוטם צבע PL

black light

ספוג יישום מיקרופייבר כחול

wax pad (שחור)

כפפה

פד כתום ידני

פוליש V36

glassworkz

ONR

מגבת ייבוש

ערכתי, זה היה ארוך (44 שורות ויש עוד אחרי).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כי זאת צריכה להיות שלי:

gold class liquid wax

unlimited wash&wax

מגבת מיקרופייבר

clay bar DIY kit

Mr. pink

מברשת צמיגים

silk shine

clay bar

luber

מגבת מיקרופייבר (gold)

סט מברשות דיטיילינג

אוטם צבע PL

black light

ספוג יישום מיקרופייבר כחול

wax pad (שחור)

כפפה

פד כתום ידני

פוליש V36

glassworkz

ONR

מגבת ייבוש

מים מזוקקים

מגבות מיקרופייבר

מרסס לחץ ידני

שפריצר

שפריצר

ג'ילדה עור צבי

ג'ילדה סינטטית

אלכוהול 70%

אלכוהול 70%

מסקנטייפ 19MM כחול

ספוג יישום לווקס

ספוג יישום לווקס (זוג)

סכין שמשות

מברשת ג'אנטים

שפריצר

דלי

נוזל שמשות

נוזל לחידוש צמיגים Endurance

meg's APC

אפליקיטור צמיגים

מטלית שמשות

מברשת ג'אנטים

מטלית מיקרופייבר

זה בחלט בעייתי לציין בחתימות.

אני חושב שאין צורך גם לציין את כל הרשימה כי זה סתם ארוך.

פשוט כל מי שוצה שיפתח פוסט חדש בשרשור מכירה.

אפשר להחליף הכל, מגבות, מברשות, חומרי דיטיילינג וכו'.

פורסם

כי זאת צריכה להיות שלי:

...

ערכתי, זה היה ארוך (44 שורות ויש עוד אחרי).

טוב אז לא.. לפעמים רעיונות הם פשוט לא מוצלחים :?

• תוכן חדש...