Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hifonics

Mati0608
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

רציתי לשמוע את דעתכם על חברת hifinics

האם ההצהרות שלהם אמיתיות ובכללי

דגם ספציפי txi 1508

והאם הוא חזק יותר מהסאנדאון 1000

המונו אמור להגביר dc level 4

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

פורסם

מדובר במגבר מסידרת Titan הבסיסית של הייפוניקס המגברים הנ"ל לא עונים לתקן CEA

וההצהרות שלהם אוברייטד ,הייתי ממליץ לך אבל בחום על מגברים מסידרת הברוטוס ,טובים מאוד.

בניהם הייתי הולך על הסאנדאון SAE-1000D.

פורסם

בפועל, הפרשי העוצמה בין המגברים קטנים, הייתי ממליץ על מגבר חזק יותר ואיכותי יותר.

מעבר לכך שהסאב שלך מנגן בתיבה קטנה יותר מן המומלץ, ולכן כדי להפיק ממנו את המרב, הייתי ממליץ על מגבר אשר מסוגל להפיק קצת יותר ממה שהסאב מוצהר.

אודיו קינג הקדים אותי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני ממליץ לך לחסוך את הכסף והמאמץ על רכיבים זמניים שלא יקדמו אותך יותר מדי ולהתרכז ברכיבים ברמה סופית שאליהם אתה שואף להגיע.

שוב אודיו קינג הקדים אותי :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...