Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסטים מצטברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קיבלתי הצעה לקנות אופנוע בלי טסט מ2008 ,המוכר אמר לי שהוא שמע על החוק ששונה שלא משנה כמה זמן לא היה טסט,מה שצריך הוא לשלם על שנתיים ובדיקת מעבדה,האם המידע נכון או שגוי ?

תודה מראש

פורסם

שלום

קיבלתי הצעה לקנות אופנוע בלי טסט מ2008 ,המוכר אמר לי שהוא שמע על החוק ששונה שלא משנה כמה זמן לא היה טסט,מה שצריך הוא לשלם על שנתיים ובדיקת מעבדה,האם המידע נכון או שגוי ?

תודה מראש

פורסם

המידע שבידך נכון באופן חלקי.

רכב ללא טסט מעל שנתיים אכן צריך בדיקת מעבדה, אבל אם המוכר לא הפקיד את הרשיונות במשרד הרישוי, אז יש לשלם את כל הטסטים שהחסיר..... (אלא אם זה הופך לאספנות שזה לא המקרה שלך... 2008)

פורסם

עיניין בדיקת המעבדה מתייחס לרכב ישן היינו מעל 20 שנה. הרכב הנדון משנת 2008 ולכן לא נדרשת בדיקת מעבדה.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

וגם זה לא מדוייק.

כלי רכב בני מתחת לעשרים שנה משלמים את כל הטסטים שחסרים ולא חייבים בבדיקת מעבדה.

כלי רכב בני מעל עשרים שנה שהטסטים שחסרים להם הם לתקופה שהרכב היה מעל גיל עשרים משלמים אגרות של שנתיים וחייבים בבדיקת מעבדה.

כלי רכב בלי מעל עשרים שנה משלמים את הטסטים עד הגיעם לגיל עשרים (או שנתיים הארוך בניהם) וחייבים בבדיקת מעבדה.

האמור לעיל הוא רק אם הרכב לא רשום אספנות - רכב שרשום כאספנות לא צובר אגרות ולא חייב בבדיקת מעבדה.

"החוק" הזה הוא בכלל לא חדש. מה שעומד מאחורי הכללים שכתבתי הוא שרכב מעל גיל עשרים שלא עבר טסט במשך שנתיים מבוטל מהמחשב באופן אוטומטי ולכן מבחינת אגרות זה כאילו הרשיון הופקד, כי הרכב לא היה יכול לנסוע בדרכים כי רשיונו היה מבוטל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מנצל שרשור.

אם אני ארצה מתישהו להעביר אופנוע שנת 82 טסט , אצטרך לשלם על כל השנים שלא שולמו?

אם לא תרצה לשלם את הטסטים האמורים, יהא עליך לרשום אותו כאספנות (דבר בלתי הפיך), ואז אתה פטור מתשלום חובות, כמו גם מבדיקת מעבדה.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
אם לא תרצה לשלם את הטסטים האמורים, יהא עליך לרשום אותו כאספנות (דבר בלתי הפיך), ואז אתה פטור מתשלום חובות, כמו גם מבדיקת מעבדה.

אכן כך היה גם גם עם האופנוע שלי, לפני שבוע טסט ללא מעבדה ולאחר שינוי לאספנות אך חשוב לציין שחייבים אישור מוסך מורשה על בדיקת מערכות כללית(רכב מיושן) שלרוב מסתכם ב150 ש"ח +- . במקרה שלי + זוג צמיגים חדשים ולוחית זיהוי חדשה.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

כלי רכב בני מעל עשרים שנה שהטסטים שחסרים להם הם לתקופה שהרכב היה מעל גיל עשרים משלמים אגרות של שנתיים וחייבים בבדיקת מעבדה.

כלי רכב בלי מעל עשרים שנה משלמים את הטסטים עד הגיעם לגיל עשרים (או שנתיים הארוך בניהם) וחייבים בבדיקת מעבדה.

quote]

אז רכב בן יותר מעשרים שהרישיון שלו לא היה בתוקף 5 חודשים ולא הוקפא חייב לשלם על שנתיים?

פורסם

אם הרשיון שלו לא היה בתוקף 5 חודשים ולא הופקד - זה החוב שלו וזה מה שצריך לשלם (עדיף לשלם כבר שתי אגרות חצי שנתיות ולחסוך טסט אחד)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

שאלה מתחכמת.

יש לי רכב מיושן שלא עשה טסט כ 7 שנים.

בבדיקה האחרונה עם הבעלים (לא העברנו בעלות עדיין) החוב היה כ 5אלף.

האם יכול להיות שבבדיקה עכשוית הרכב יהיה חייב רק עבור שנתיים ובדיקת מעבדה?.

אני לא רוצה לטרטר את הבעלים למשרד הרישוי סתם. אם החוב ירד אולי כדאי לעשות טסט ובדיקה.

פורסם

גם אם אומרים לך במשרד הרישוי שאתה חייב עבור X שנים אתה יכול לתת את הטיעון של הביטול האוטומטי. את הטיעון הזה קיבלתי מעוזרת ראש אגף הרישוי. אינני זוכר את שמה אבל היא כבר ז"ל לצערי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...