Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו שמעניין אותי:

כמה זמן עובר מהרגע בו החלטתם לרכוש / לשדרג את הרכב שלכם, עד שאתם מגיעים לקניה ממש? ספציפית, אני מתייחס אל התחום הפיננסי של העניין. האם אתם קודם כל חוסכים סכום כסף ואז קונים (ולפי מה אתם קובעים את הסכום)? כמה זמן אתם מקציבים לעצמכם לחיסכון? או האם אתם קונים, ומשתמשים בהלוואות?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגיל 18 קניתי רכב תוך יומיים ואכלתי קש בתיקונים...

היום לוקח לי כמה ימים להחליט, ועוד כמה לבצע את הרכישה....

אלא אם כן נופלת 'מציאה':lol:

משאיר את כולם בעשן:fist:

פורסם

לפני שנה החלטתי לקנות אוטו, לקח יומיים להחליט איזה אוטו אני רוצה ( איביזה ) ועוד 8 שעות מרגע ההחלטה עד לרגע הקניה.

פורסם

לי לקח חודשיים מרגע ההחלטה עד לרכישה.

כל יום נכנס עשרות פעמים ליד 2,עד שמצאתי רכב שהתאים לנתונים שחיפשתי.

אני מניח שרכב חדש יותר פשוט לרכוש רק צריך לבחור איזה דגם. במקום להתעסק עם מוכרים שמשקרים ביד 2.

פורסם

לפני למעלה מ 30 שנה החלטתי שאני אקנה 911.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני למעלה משנתיים החלטתי שאני רוצה רכב מנהלים יפה. אבל לא יכול לוותר על הגיר הידני. מכרתי את הטרנטה שהייתה לי,

חסכתי כסף, הייתי בטוח שעוד מעט אקנה. עברו שנתיים- עד עכשיו לא קניתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

קניתי בדיוק שני רכבים בחיים, בשתי הפעמים לקח לי פחות מיום להשלים את הרכישה, ולא התחרטתי לרגע על אף אחת מהן.

כשזה זה, זה זה.

פורסם

אם תוכלו להוסיף פרטים על הצד הפיננסי זה יהיה נהדר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אמנם קניתי רכב בסכום קטן(בכל זאת רכב ראשון), אבל קודם כל הגדרתי לעצמי סכום שאני רוצה להקצות לרכישת רכב, חסכתי את הסכום ורק התחלתי לחפש/לבדוק איזה רכב יענה על הדרישות שלי.

פורסם

אוקיי, אז מהצד הפיננסי של העניין, אני קודם כל אני חוסך את רוב הסכום הנדרש (בערך 80%) עבור הרכב אשר אני רוצה לרכוש, ולאחר מכן מפרסם את רכבי הנוכחי למכירה.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

הרכב הראשון , קניתי לאחר חצי שנה של חיפושים, ואחרי הרבה רמאים, ובדיקות, היתי מיואש, התקציב היה 40 ובסוף מרוב יאוש כבר היתי מוכן לכל רכב, רק שיהיה מבן אדם אמין ושהרכב יהיה במצב טוב, מצאתי כזה ב 20.

נהנתי ממנו מאד, אחרי כשלוש שנים הרכב התחיל קצת להתנהג "לא יפה", קפצתי לקרסו ב 18:00 בערב. ובשעה 14:00 למחרת היה בבעלותי.

הרכישה נעשתה בטרייד אין. ולא היתה לי העדפה לשום רכב, רק חיפשתי עלות מול תועלת ברמה גבוהה.

אני חייב לציין שלפני כן היתי בשלמה סיקסט ואלבר,אלדן ואפילו בדקתי טלפונית מול אוויס, ושום עסקה לא היתה משתלמת,ועל הרכב שלי רצו לתת 5 אלף.

בקרסו נתנו לי עליו 15 מחירון,ועוד הוסיפו הנחה ויצא שהם נתנו על הרכב שלי מחירון מול מחירון 19 אלף!

פורסם

יש כסף - קונה, אין כסף - לא קונה.

בגדול, נסגר על דגם או שניים וחורש בלוחות. מנסיון, אני מחפש באטרף ובסוף מוצא מתחת לאף. קרה לי בשתי המכוניות האחרונות שקניתי שהיו יחסית מבוקשות.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
נו ו?

כנראה שצדקתי...ההחלטה לא השתנתה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...