Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלק שהתפרק בגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הערב מצאתי את חלק הפלסטיק שמצולם בתמונה במושב האחורי של הגולף מודל 2011 שלנו.

כן, המכונית נוסעת, הדלת נפתחות ונסגרות - בקיצור הכל בסדר טפו, טפו אך עדיין אני מעוניין לדעת מהו החלק.

אני משוכנע, שהוא שיך למכונית מכיוון שטבוע עליו: VWAG.

המק״ט שלו:

1K8.837.209

תודה!

שי

image.jpg

פורסם

לדעתי, זו רפידה שאמורה להיות מחוץ לרכב באחת הדלתות הקדמיות, בין הדלת למנעול שליד ידית הפתיחה החיצונית.

z0tdjzdamkjm.jpg

תבדוק אם אני צודק ונסה לעדכן כמובן.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לדעתי מישהו התעסק עם הנעילה, פירק המנעול, כשהחזיר כנראה שכח או לא ידע לאן החלק שייך והשליך לרכב (לפחות לא לפח).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

במאזדה 3 הדור היוצא הקודמת שהייתה לנו, גם אני מצאתי חלק דומה מאוד ובסופו של דבר גיליתי שהוא היה הכיסוי של אחד הברזלים במסילת מושב הנהג או מושב הנוסע, תבדוק אם חסר בצד אחד או אם קיים חלק כזה בצד השני.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
למסקנה שלי הגעתי כמובן לפי המק"ט.

אם הגעת למסקנה על פי המק"ט אז כנראה שאתה צודק.

למרות שלאחר שחיפשתי את המק"ט בגוגל לא מצאתי שום דבר, יש אתר ייעודי שמאפשר לבדוק את המק"ט?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

השאלה איך הגיע החלק למושב?

כניראה היה לו תיקון בדלת ובעל המקצוע לא החזיר את כל החלקים. (ויש הרבה כאלה לצערנו ש"תמיד נשארים ברגים ספייר" )

קובי

:-)

פורסם
לדעתי מישהו התעסק עם הנעילה, פירק המנעול, כשהחזיר כנראה שכח או לא ידע לאן החלק שייך והשליך לרכב (לפחות לא לפח).

התשובה הכי הגיונית, והחלק באמת נראה כמו החתיכה השחורה שיושבת מסביב למנעול (חיצונית), למזלך זה נזרק לתוך הרכב ולא לרחוב.

הרכב שלך ממוגן טוב?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
לדעתי, זו רפידה שאמורה להיות מחוץ לרכב באחת הדלתות הקדמיות, בין הדלת למנעול שליד ידית הפתיחה החיצונית.

תבדוק אם אני צודק ונסה לעדכן כמובן.

אהלן

כן, פירקתי את כיסוי המפתח, ואכן, חלק הפלסטיק מאוד דומה לפרופיל של מסגרת המנעול - אבל גדול יותר.

ממשיך לחפש...

תודה!!!!!!

שי

פורסם
התשובה הכי הגיונית, והחלק באמת נראה כמו החתיכה השחורה שיושבת מסביב למנעול (חיצונית), למזלך זה נזרק לתוך הרכב ולא לרחוב.

הרכב שלך ממוגן טוב?

אהלן

בקשר למיגון, הוא עונה לדרישות חברת הביטוח. האם זה אומר שהוא ממוגן? אני לא מאמין ...

בקשר לחלק, כפי שכבר עניתי, הוא באמת דומה למסגרת של מנעול הדלת, אך גדול יותר.

אני עדיין לא נכנע וממשיך לחפש.

תודה!

שי

• תוכן חדש...