Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

אשמח לקבל המלצה לחשמלאי רכב או מישהו שמבין בקסנונים מקוריים יש לי פנס שלם מקורי של מיני קופר עם מתזים והכל, ניסיתי לחבר הכל לחיווט הקיים ברכב אך משום מה הפנסים לא נדלקים מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

האם הפנס שרכשת הוא זהה לחלוטין לפנס המקורי?, בקסנון יש מערכת המרה למתח לנורות, אם היא לא עובדת המנורה לא עובדת,

בנוסף יש גם ממסרים שאמורים להפעיל את הנורה , אם זה אותם קוננקטורים הייתי בודק תחילה עם המנורה של הצד שני על מנת לפסול תקלה חשמלית.

פורסם

לרכב לא היה קסנון כאשר הוא הגיע מהחברה אבל לאחר בירורים שעשיתי בדקתיי שאם אני מביא פנס קסנון מקורי הוא אמור לעבוד, מי שמכיר קצת את הפנסים של מיני יודע שהם מגעים קומפלט עם השפריצרים והכל ככה שאין עם זה בעיה מבחינת החוקיות.

2 הפנסים כרגע לא עובדים על הרכב

פורסם

אם לרכב במקור לא היו פנסי קסנון אז אין לך את הממירי מתח של נורות הקסנון

ולכן הנורות כנראה לא יעבדו כמו שכבר כתבו פה לפני.

פורסם

לפי מה שהבנתי אני אמור להעביר את הזרם מ55 ל 35 איך עושים זאת ? ניתן להתקין ממיר מתח??

פורסם

אתה בטח שחסרים רק ממירי מתח?

אני לא אתפלא אם צריך לקודד משהו במחשב הרכב כדי שהוא "יכיר" את הפנסים.

במקומך הייתי פונה למתקין איכותי או בודק היטב בפורומים בחו"ל. תנסה לחפש משהו כמו:

Retrofitting Xenon lights in Mini

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

55 ו 35 הם הספקים נפוצים של מערכות HID פשוטות

אין קשר

או שתשתף קצת יותר מידע, תמונות לינקים של הפנסים הישנים והחדשים דגם וכו.. ואז נוכל לעזור לך

או שפשוט תפנה לאיש מקצוע

פורסם

צירפתי מספר תמונות של הפנסים, מקווה שתצליחו להבין משהו.

אשמח גם לבעל מקצוע שמבין טוב בתחום.

IMG_4533.JPG

IMG_4536.JPG

IMG_4537.JPG

IMG_4538.JPG

minilight1.jpg

minilight2.jpg

• תוכן חדש...