Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם!

אתמול התחשק לי להחליף את הריפודים המגעילים שיש לי באוטו, לריפודים חדשים ששכבו אצלי בבית (של Louis Royal), כמה איכותי? לא יודע, בינתיים נראה מדהים.

על הדרך העברנו שואב לרכב שהיה במצב מגעיל :oops: .

היו ברכב היו ריפודים של HR, אבל המתקין כנראה היה כ"כ עצלן או אידיוט, הוא פשוט עשה עבודה על הפנים.

6jq7bt.jpg

fbmb68.jpg

2ltiq9h.jpg

6r4q6x.jpg

השמאלי נראה קצת עקום, זה ככה רק בתמונה.

4s0185.jpg

אמבטיה קצרה לפלסטיקה שמתלווה לכיסא:

qn4ft0.jpg

התוצר הסופי:

xmsnxz.jpg

JL Audio

פורסם

עבודה יפה.

לא כדאי לנקות את הריפודים המקוריים ולהנות מהם?

אני תמיד מעדיף את המקוריים, רק פעם אחת עד היום הרכבתי ריפודים על רכב.

פורסם

אעשה זאת בהזדמנות, כרגע נמנע מפאת חוסר ידע וחוסר מוטיבציה בעיקר (בשותף לצערי עם אחי הגדול שמעשן באוטו- את ההמשך אתם כבר יודעים, אין חורים בריפוד המקורי, אבל היו חורים בריפוד של הדר רוזן מעדיף שישאר ככה).

JL Audio

פורסם

דברים קטנים שמשפרים את המראה בגדול.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

בפולו שהייתה לאשתי(דור אחד לפני) פשוט פירקתי את הכיסוי המקורי(מושב אחורי,היה עם כתמי שוקולד ישנים) וכיבסתי אותו-יצא חדש!

שווה לבדוק אם אפשר לפרק את הקדמיים ולכבס אותם,הרבה יותר שווה מכל כיסוי.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

הכל אפשרי, אבל יש תכשירים שאמורים להתגבר על הלכלוכים ללא בעיה (אין לי כתמים, רק לכלוכים שחורים שבאים עם שנים של שימוש).

JL Audio

פורסם

צר לאכזב אותך, אך הריפודים ממש לא איכותיים. ברכב שלי מולבשים הריפודים האלה וכבר אחרי כמה חודשים נקרע החלק התחתון של הריפודים במושבים הקדמיים, סביר להניח בגלל ג'ינס או חגורה אבל אני לא רואה סיבה שריפודים איכותיים נקרעים מזה. עוד דבר, אפשר להלביש את הריפודים בלי להוציא את המושבים.

פורסם

אבי, את הריפודים קיבלתי במתנה, זה שהם לא איכותיים אני יודע, אך עדיין זה יפה יותר מהריפודים של הדר רוזן.

העדפתי לפרק את הכיסא כדי להגיע לתוצאה מקסימלית.

JL Audio

פורסם

נראה טוב מאוד כרגע.

אבל גם למיטב ידיעתי לא מדובר בריפודים מאיכות גבוהה,

זכור לי שנמכרו ב-50 ש"ח עם משלוח עד הבית בחוברות של ישרכארט לפני כמה שנים.

גם לשכן שלי יש כאלה והם נראים שם על הפנים, כמו כל שאר הרכב שלו.

תשמור עליהם והם ישרתו אותך פרק זמן סביר. עד שתחליף לסט הבא :wink:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם כוונתך לפירוק והרכבת המושבים, דע שזה צעד מיותר,

אפשר להתקין ריפודים כשהמושבים עדיין במקומם.

וזה שהריפוד היה רופף, לאו דווקא אומר שמי שהרכיב אותו חיפף. לפעמים משתחררות רצועות לבד. צריך לתחזק את זה בצורה כלשהי כדי לשמור על הריפוד מתוח.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...