Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קודם כל גם הרכב (2008 או 2009 של החברה, לא זוכר) התחיל לסבול מיותר מדי פעמים של החלפת נורה. בפעם האחרונה הסתבר שזה התושבת פלסטיק השחורה, ועכשיו נורה אחרת נשרפה.

בכל מקרה יש לי שתי בעיות עיקריות:

1. החלפת הנורה האמצעית הקטנה בין שתי הנורות הגדולות בפנס בצד של הנהג. בספר רכב כתוב שזו נורת חניה (?) ושההחלפה שלה מורכבת ונעשית רק במוסך. מאחר ואין לי כוונה להגיע למוסך בקרוב מישהו יכול לומר לי איך אפשר להחליף אותה?

2. לא הצלחתי למרות אינספור קללות לסגור את הקליפס מתכת של הנורה הראשית, הוא סגור חצי כזה. אני יודע שזה לא אופטימלי, יש איזה שיטה שבטוח תעבוד? מי שתכנן את זה פשוט צריך לקחת לו את הרשיון מהנדס.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

1)אתה לא צריך שום מוסך, בצד של הנהג אם אני לא טועה יש מן מכסה פלסטיק כזה שמכסה את אזור הפנס. המכסה תפוס בעזרת קליפסים, תוציא את המכסה בעדינות ואז תהיה לך גישה לבית נורה.

את הבית נורה אתה מוציא באמצעות חצי סיבוב נגד השעון.

2)אם אתה לא מצליח לסגור את הקפיץ ברזל אז כנראה אתה עושה את זה לא נכון,תנסה לחוש עם היד היכן הוא צריך להיות ובלי עצבים ולחץ תתחיל לנסות עד שתקלע. אם לא תצליח אז תן למישהו אחר לנסות כי זה הורס לך את כיוון האור וגם לכלוך חודר פנימה.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

1. הייתה לי הרגשה שזה של משהו של חצי סיבוב, אבל לא רציתי לעשות משהו לפני שאני יודע מה זה.

2. אני סגרתי את זה חצי סגירה וזה יושב סביר, ושמתי את הגומי כך שנראה לי שמנעתי לכלוך. אני אנסה משהו שמצאתי בשרשור אחר וזה לשחרר קצת את הבורג שמחזיק את הקפיץ, אולי יהיה אפשר להכניס אותו יותר בקלות ככה ולסגור עליו את הבורג. פשוט בלתי נתפס כמה עקום התכנון של הדבר הזה.

פורסם
מי שתכנן את זה פשוט צריך לקחת לו את הרשיון מהנדס
:mm_yeah::mm_yeah:

הגישה מחורבנת, לפנסים בשני הצדדים. בצד הנהג מוציאים את מכסה הפלסטיק, ולמרות הכל- הגישה לבית הנורה פשוט נוראית.

את הנורה הקטנה עוד איכשהו קל לסובב, אבל הראשית הוציאה לי כמעט את הציפורניים מהמקום, והצמיחה לי 3 שערות לבנות... :-(

קרא כאן על מלחמתי בנורה הראשית :-D מקווה שזה יעזור.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...