Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כמו שאתם יודעים יש לי הרבה זמן מגבר קטן שסך הכל עושה את העבודה.

כבר הרבה מאוד זמן יש לי בעיות בצד השמאלי, הטוויטר מחרחר ורוב הזמן שומעים בצד ימין והרמקול השמאלי ליד הנהג והטוויטר שם פשוט משתגעים, אם אני לא טועה הרמקול שמאלי אפילו כבר לא מנגן.

רציתי לדעת האם זה יכול להיות חיבורים או שזה יכול להיות המגבר?אין לי כח לריצות האלו, אבל זה ממש מציק לי, מכות בדלת לא עוזר.

תודה !

פורסם

זה יכול להיות קרוס, יכול להיות מגבר. אני חושד שחיבור לא טוב באחד מהם.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני מבין שהקרוס בתוך הדלת? יכול להיות. גם קורוזיה בגלל לחות יכולה להיות. אני הייתי בודק את שתי האופציות האלה ראשונות. חיבורים, קרוס, מגבר.לשנות בין ערוצים במגבר, לראות אם בעייה עברה לצד שני.אחרכך קרוס אם הדבר לא עזר. עובר לקרוס

פורסם

דבר ראשון בודקים שהוא באמת הבעיה, נסה לחבר אותו בצד השני.

אם הוא גמור, אפשר להחליף אותו באחד אחר, זהה, אפשר גם להחליף את הקרוסים לקרוסים אחרים (אך סביר שיהיה הבדל שמיע).

SCANSPEAK

פורסם

אז בכל מקרה אתם אומרים שזה מצריך בדיקה שבכל מקרה תכלול עוד פעם את פירוק הדלת ?

וזה שהרמקול השמאלי כבר לא מנגן ורק יוצא מהטוויטר, זה גם קשור יכול להיות לחיבורים, כן?

אני מקווה שהוא תקין עדיין...

פורסם

כמו שכבר אמרתי ואמרו שוב. תחליף במגבר את הערוצים שמאל לימין וימין לשמאל. לא את הrca. חוטים שהולכים לקרוס. למרות שאם רמקול לא עובד בכלל וטויטר כן. זה בעייה בקרוס ולא מגבר. מגבר לא יכול לגרום לאחד הרמקולים באותו צד להפסיק לעבוד. או שזה קרוס. חיבור פיזי של חוטים כמו נתק או רמקול שרוף. אני חושב שבעייה בקרוס עצמו.

פורסם

גם אני כמעט בטוח שזה לא המגבר, אמנם אני לא מבין גדול אבל לא הגיוני שהוא ינתק את הצד השמאלי רק.

בכל מקרה, אני איאלץ לבדוק את זה.

סדר גודל של כמה זה עולה בדיקה כזו והחלפה?

פורסם
גם אני כמעט בטוח שזה לא המגבר, אמנם אני לא מבין גדול אבל לא הגיוני שהוא ינתק את הצד השמאלי רק.

בכל מקרה, אני איאלץ לבדוק את זה.

סדר גודל של כמה זה עולה בדיקה כזו והחלפה?

יכול מאד להיות שרק ערוץ אחד מזייף, בדיקה?

יש במגבר כניסות RCA? תצליב בינהם, תן שמיעה.

נשאר אותו הדבר, באותו הצד לא שומעים- בעיה בקרוס/מגבר. (אם הבעיה החליפה צד והצד התקול עובד לפתע, הבעיה בRCA, תפסיק לקרוא כאן.)

לא נפתרה הבעיה?

תחליף את ערוצי הרמקולים (ימין לשמאל-שמאל לימין, 4 ברגים), תן שמיעה.

הצד הבעייתי עבר לצד השני? בעיה במגבר, עדיין בעיה בצד הבעייתי? אז הבעיה בקרוס.

כל זה לא צריך לקחת יותר מחמש דקות ומברג.

SCANSPEAK

פורסם

זה מה שאמרתי כבר פעמיים. כדי לבטל הכל בדרך לפני שמגיעי לקרוס. כי כמו שאמרו, בדיקה הזאת של 10 דקות. אם לא עזר כלום, אז תפרק את הדלד ותבדוק את הקרוס.

• תוכן חדש...