Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מעניינת על האימפוטנצייה של רשויות האכיפה אל מול החוק נגד עישון במקומות ציבוריים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4389156,00.html

מילה לחלק מהמעשנים (אולי רובם, אני כמובן נזהר להכליל את כולם כי אני מכיר מעשנים שהם אחלה אנשים): תפסיקו להיות כאלה חארות, אגואיסטים, נרקסיסטים ומיזנטרופים.

זה שאתם מחליטים להאיץ את הסיכוי שלכם לחטוף סרטן לא אומר שאסור לי לצאת לבלות, לחכות לאוטובוס או לרכבת או לעמוד איתכם באותו תור מבלי להחשף לעשן המזוהם שלכם.

פורסם

זה לא נשלט אצלם.

לפחות לא ברמה שבה אתה מצפה שתהיה להם שליטה בזה.

בסופו של דבר כולנו מעשנים פסיביים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בלתי נסבל הדבר הזה, יש לי בני משפחה, עושים ארוחות משפחתיות על האש בכיף ופתאום - גל של עשן מסריח לתוך הפה שלך באמעצ הביס בסטייק הפילה העסיסי שאתה כ"כ מתענג עליו.

אישית אני מקבל חשק להשתעל ולהוציא הכל החוצה.

האנשים האלו אף פעם לא מבינים, אולי בעצם הם כן מבינים אבל פשוט שמין עלייך ז*ן. אם אני אספור ואספר כמה פעמים רבתי עם האקסית שלי שלא מעשנים לידי, לא באוטו שלי, ולא מנשקים אותי אחרי סיגריה, אלא אם אני חרמן אחוש**טה :p

ובתאכלס - כן אגואיסטים זה לרוב.

מתי בפעם האחרונה נכנסתם עם חבר שלכם לרכב שלו, כשהוא אוסף אתכם, והוא מדליק לכם סיגריה בלי ממש לשאול אם זה מפריע?

Opel Adam S 2017

פורסם

יותר אגואיסטי זה שאסור לי לעשן בקולנוע, נמאס לי מכל הלא מעשנים למינהם, ראבאק, גם אני בן אדם ואני משקיע את מיטב כספי בסיגריות, תנו לי להנות, אני לא יכול לשבת בבר עם סיגריה וכוסית, לא יכול להתרווח לי במסעדה החורבנת הזאת שבדיוק סיימתי לאכול ב$200 ובא לי ככה להדליק אחת בקטנה עם הקפה., אני רוצה אזור מעשנים בכל מסעדה, בכל פאב, בכל בית קולנוע, מטוס ומה לא. גם לי מותר.

haters will hate

פורסם

בנצי אתה כמובן מקצין, אבל יש לך נקודה נכונה. בעיני האיסור צריך להיות בחירה של בעל המקום ולא עפ"י חוק.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
כתבה מעניינת על האימפוטנצייה של רשויות האכיפה אל מול החוק נגד עישון במקומות ציבוריים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4389156,00.html

מילה לחלק מהמעשנים (אולי רובם, אני כמובן נזהר להכליל את כולם כי אני מכיר מעשנים שהם אחלה אנשים): תפסיקו להיות כאלה חארות, אגואיסטים, נרקסיסטים ומיזנטרופים.

זה שאתם מחליטים להאיץ את הסיכוי שלכם לחטוף סרטן לא אומר שאסור לי לצאת לבלות, לחכות לאוטובוס או לרכבת או לעמוד איתכם באותו תור מבלי להחשף לעשן המזוהם שלכם.

תרשה לי לתקן אותך, זה לא קשור למעשנים.

זה קטע של ישראלים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

מתי בפעם האחרונה נכנסתם עם חבר שלכם לרכב שלו, כשהוא אוסף אתכם, והוא מדליק לכם סיגריה בלי ממש לשאול אם זה מפריע?

תגיד, זה לא נראה לך חוצפה מה שאתה כותב?

פורסם

קצת הגזמת,

הרכב שלו, אתה יודע שהוא מעשן, אתה כנראה גם יודע שהוא מעשן ברכב - למה אתה מצפה כשאתה "מתארח" ברכב שלו?

נכון אם בא לו להיות ממש נחמד הוא יכול לשאול אותך אם זה מפריע לך, אבל זה כבר מעל ומעבר וזה לא ממש אגואיסטי לא לשאול אותך אם זה מפריע לך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כשאתה נכנס למבצרו של אדם (בית \ רכב - כל דבר בבעלותו) הוא לא אמור לשאול אותך מה כן או מה לא יפריע לך. אם מפריע לך - אתה יכול לבקש בנימוס - אבל לדרוש שישאל את דעתך? חוצפה.

עוד שניה גם תגיד שאנשים צריכים לשאול אותך אם מותר להם להסתובב בבית שלהם בתחתונים.

פורסם

זה אחד הדברים שיגרמו לי יום אחד לאבד את הסבלנות ולצאת על מישהו.

אבא שלי חצוף שהיה מעשן בבית בזמן שהיתי שם,

מהאנשים האלה שעד שלא תעוף עליהם ימשיכו לשים עלייך זין. אז יום אחד אמרתי לו שאם אתה רוצה שאמשיך להגיע אליכם לארוחות, תתחיל לצאת למרפסת או למזדרון-שגם שם יש חלונות וספת ישיבה.

מאז כל פעם שאני מגיע הוא לא מעשן יותר. אבל לצערי אמא שלי סובלת פסיבית (הקטע ההזוי שהוא כמו טוני סופרנו, אוהב חיות ומכוניות יותר מאנשים, אז כשאמרתי לו שאם אתה תעשן ליד התוכי הוא ימות תוך כמה חודשים, הוא הקשיב ולא מעשן כשהתוכי בסלון). כל הבית מריח כמו מעפרה, כולל בגדים,רהיטים,וילונות.

במרחב הציבורי, אני בא יושב בספסל ברציף ברכבת ומתיישב/ת ומדליק/ה סגרייה

לפאבים מעשנים אני לא מתקרב, אבל כשתוקפים אותך ללא התראה מוקדמת זה בעיה

כרגע מתקיים טורניר היורו עד 21 בארץ, הישראלים מתיישבים בכיסאות שלא שלהם ואם מישהו רוצה להסתבך, שינסה להריב עם מי שלא מוכן לקום מהמקום. במקרה הטוב זה מישהו פלצן, במקרה הפחות טוב זה עבריין שיסגור איתך סיפור אחרי המשחק בחניה.

לגבי להסתובב עם תחתונים ולהדליק סגריה ברכב, אם זה מפריע אז אפשר להגיד בנימוס. רוב הסיכויים שהצד שעושה את זה יתעצבן אבל יבליג, מצד שני זה תלוי באופי יש סיכוי שיהיה ויכוח קשה. בן אדם שמראש החליט להסתובב לך עם תחתונים מול הפנים עם החבילה מול הפנים , כנראה שהדבר האחרון שמעניין אותו זה מה אנשים חושבים, לרוב זה לא משהו אישי. לא טוב לך? אל תבוא. זו הגישה שלהם.

בקשר לסיגריה ברכב, קצת בעייתי לא לדרוש ממישהו לא לעשן ברכב שלו, מקסימום שיוציא את היד מהחלון.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

לגבי להסתובב עם תחתונים ולהדליק סגריה ברכב, אם זה מפריע אז אפשר להגיד בנימוס. רוב הסיכויים שהצד שעושה את זה יתעצבן אבל יבליג, מצד שני זה תלוי באופי יש סיכוי שיהיה ויכוח קשה. בן אדם שמראש החליט להסתובב לך עם תחתונים מול הפנים עם החבילה מול הפנים , כנראה שהדבר האחרון שמעניין אותו זה מה אנשים חושבים, לרוב זה לא משהו אישי. לא טוב לך? אל תבוא. זו הגישה שלהם.

בקשר לסיגריה ברכב, קצת בעייתי לא לדרוש ממישהו לא לעשן ברכב שלו, מקסימום שיוציא את היד מהחלון.

מהומה רבה על לא דבר - בעצמך אתה אומר שאתה לא יכול להכתיב למישהו את ההתנהגות ברכב שלו בדיוק כמו שאתה לא יכול להכתיב למישהו את ההתנהגות בבית שלו, אתה יכול לבקש, ויכול לומר שלא תבוא - אבל אתה לא יכול להכתיב התנהגות.

התחתונים היו דוגמה שאולי הייתי צריכה להסביר - אם אתה בא לחבר שלך הביתה, והוא יושב בבוקסר וחולצה (לא בא ומנפנף לך מול הפנים), האם הוא חייב לשאול אם זה בסדר מצידך? אני חושבת שלא.

פורסם

אני לא אומר להכתיב, אבל לדעתי יש דרך להעביר את המסר (בצורה עדינה או אולי בהומור), אם כי עדיין לא מצאתי אותה , לפחות לא באופן שבה האדם שמולך לא יחשוב שאת/ה חצוף.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אני חושב שזה בעיקר תלוי בבנאדם. יש לי חבר אחד שמעשן, ועוד לא הייתה פעם אחת שהוא לא שאל אותי אם זה בסדר שהוא יעשן לידי. גם כשבכל מקום אני עונה לו שזה בסדר, הוא עדיין ממשיך לשאול.

בתוך הרכב שלו הוא גם לא מעשן. זה גם עושה ריח מסריח, וגם עוד אנשים נוהגים בו. חוץ מזה, כשאתם מעשנים ברכב, אתם מורידים לכם 50% מהלקוחות הפוטנציאלים, שיסרבו לקנות את הרכב בעתיד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם שעשנתי רגיל היו לי חוקים: לא לעשן בבית בכלל (מה אישתי אשמה שאני מעשן?), ובאוטו זה היה בהתחלה רק עם חלון פתוח ובנסיעה מהירה ואז עברתי ללא לעשן באוטו.

גם כמעשן לא יכלתי לסבול ריח סיגריות במקומות סגורים.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...