Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מלחמה שנכפתה עלינו נגד רצונינו. מלבד העובדה שישראל הצליחה להדוף אויב בסדר גודל שכזה, ההישיגים שמדינת ישראל השיגה בזמן כה קצר הכניס אותה להיסטוריה של הלוחמה המודרנית.

נזכור את כולם, את אלה שחזרו הביתה בחיים ושלמים, את אלה שחזרו פצועים (אם בנפשם או גופם) ואת אלה שמעולם לא חזרו הביתה.

אני מודה לכולכם, בזכות אומץ ליבכם, התושיה, הנחישות וההקרבה אנחנו כאן היום.

רק כדרך אגב, יש כאלה הטוענים בנחישות שהמידע שהעביר המרגל אלי כהן על סוריה זה מה שגרם לניצחון הגורף של ישראל על סוריה. אל תקחו את החיים בארץ הזו כמובן מאליהם. הרבה הקריבו את חייהם בכדי שנהיה כאן היום. ועל כך אנחנו צריכים להיות אסירי תודה.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%AA_%D7%A9%D7%A9%D7%AA_%D7%94%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9D

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יהי זכר הנופלים ברוך. מי יתן ולא נדע עוד צער, ולא יישא עוד גוי אל גוי חרב. :-(

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מוזר מאוד, בזמנו כאשר פתחתי את השירשור הזה לא ראיתי כמעט שום איזכור כזה או אחר לגבי מלחמת ששת הימים שנחשבת עד היום להצלחה. לא בטלויזיה, לא באינטרנט ולא בעיתונים. לעומת זאת, מעכשיו כבר מתחילים לדבר על מלחמת יום כיפור שהייתה המלחמה העקובה ביותר מדם שידעה מדינת ישראל. מה קרה לאנשים? האם אנשים התמכרו לכאב שהם מדברים רק על הכשלונות ולא על ההצלחות?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4398581,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...