Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 110K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להשוואת בין שני הרכבים עושה עוול למגאן, המגאן בסגמנט גבוה יותר מבחינת מרווח, גודל, פרקטיות וכח (במצב סטוק), את הקורסה אפשר להשוות לקליאו ספרט, פולו גיטיאי, איביזה קופרה, את המגאן תצטרך להשוות אם וכאשר לאסטרה או גולף

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה צודק. לא ניסיתי להשוות ביניהן, למגאן הרבה יתרונות על פני ה-OPC.

לזכות ה-OPC העובדה שניתן לרכוש חדשה במחיר מאוד אטרקטיבי - עם אחריות ושקט נפשי (יחסי כן?).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה כבר ענין אחר למרות שרכב ספורטיבי יד 2 בן שנה-שנתיים לא אמור להיות יותר מדי פרובלמטי באחזקה ואת מרבית ירידת הערך האוטו סופג בשנה הראשונה, לרובנו זה גם שיקול אבל על זה יעיד בעל המאה (הבחור שרוצה לרכוש רכב)

אין כמו אחריות וריח של חדש בזה אני מסכים במאת האחוזים אבל זה עולה, ולא מעט

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

השאלה היא בכמה נסחרות בימינו מגאן 250. האם המחיר זהה לשל קורסה OPC - ליאור יצטרך להחליט אם הוא מעדיף כוח / התנהגות או לעשות ויתורים מסויימים בנושאים הללו ולקבל רכב חדש עם אחריות.

ליאור, לאן נעלמת? ספר לנו אם יש חדש בגזרה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא נעלמתי (:

אני חייב לציין שלא חשבתי על רכב חדש עד שהועלתה אופצית האופל, היום יצרתי קשר עימם כדי לראות איך מקבלים נסיעת מבחן, אמרו שיחזרו אליי ביום ראשון, נמתין בסבלנות. למרות שישנה חריגה של 30k מהתקציב המקורי, עדיין אני שוקל ברצינות לבקש הלוואה בתנאים טובים, במידה וזה יסתדר, אלך עליה בלב שלם.

ירידת הערך לא ממש מעניינת אותי, מי שמכיר אותי יעיד על כך שאני לא מתחשבן על הדברים האלה.

אופצית ה500 עדיין על הפרק, אך מכיוון שאני לא בחור קטן, אני צריך לראות איך אני נדחס לאוטו הזה.

אני לוקח את הזמן ובודק היטב את כל האופציות כדי לבצע רכישה שתתאים לי מכל הבחינות ללא פשרות, דבר שנפלתי איתו עם האימפרזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
להשוואת בין שני הרכבים עושה עוול למגאן, המגאן בסגמנט גבוה יותר מבחינת מרווח, גודל, פרקטיות וכח (במצב סטוק), את הקורסה אפשר להשוות לקליאו ספרט, פולו גיטיאי, איביזה קופרה, את המגאן תצטרך להשוות אם וכאשר לאסטרה או גולף

אני מסכים איתך, אבל ההשוואה היא לרכבים ספורטיבים בתווח מחירים דומה/זהה לכן לדעתי לגיטימי...

אגב המיאטה היא אפשרות מאוד מעניינת שלא כדאי לפסול, רכב שמתנהג נפלא, אומנם מחסור קטן בכח בהשוואה למתחרים הגודשים.

פורסם

כפי שציינתי, אני לא מעוניין במנוע אטמוספרי, חזק ככל שיהיה.

מה גם שמיאטה לא ממש מתאימה לי, בלשון המעטה. :-P

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יבגני, רק הרגע שמתי לב שאתה רכשת OPC. שמתי לב שכתבת שהמחיר הוא 144K, אפשר לשאול אם זה מחיר לאחר מיקוח ארוך או שזה ''מחירון''.

דרך איזה סוכנות רכשת?

אתה יודע משהו לגבי אופציות מימון שהם מציעים?

וסתם מסקרנות נטו, מה עלויות הביטוח לרכב ומה הדרישות מיגון? יש אפשרות לבטח ללא מערכת איתור?

אם לא נוח לך לענות פה, אפשר גם בה''פ.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
GOLF GTI MK 5 או אולי תצליח לגרד MK6 2009-10

כנ"ל - במצבך לשנתיים הקרובות ( ויהיו קצת ,, כאבים ), תרגיע , ונסה למצוא רכב שמור .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

סלח לי יקירי אבל באמת שלא הצלחתי להבין את תגובתך, אם תוכל להסביר אשמח.

בכל מקרה, אני לא מתכוון להוציא סכום שקרוב ל150K(קיבלתי אישור מהבנק :-D ) על רכב פשרה, כן, בעיניי הGTI היא סוג של פשרה. לא נהגתי כך בעבר עם האופנועים והרכבים ולא אנהג כך בהווה ובעתיד.

את אופל אני לא כל כך מבין...יוצרים איתי קשר היום מסניף הרצליה המרוחק מאוד ממקום מגוריי(אשדוד) ועבודתי (חולון) למרות שבפנייה ציינתי את הסניפים הרלוונטים אליי, כעת מבקשים ממני ליצור קשר עם סוכנות בניר צבי ולהזמין דרכם נסיעת מבחן, שם לא כל כך מבינים מה אני רוצה. השארתי להם שוב הודעה די ברורה, סך הכל מעוניין ברכישת קורסה OPC. כנראה הם בעצמם לא מכירים את הרכב הזה שכן הם בטוחים שאני מתכוון לקורסה הרגילה. מקווה שאקבל מהם תשובה עוד היום.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

רק בהרצליה?

כי בטלפון התבקשתי ליצור קשר עם ניר צבי שגם שם יש OPC, זה מה שעשיתי ושם לא הבינו אותי כל כך.

בכל מקרה צריכים לחזור אליי עוד היום, אמתין ואם לא יחזרו אני אגש לסניף הרצליה וזהו, למרות המרחק.

אם יש נציג בפורום שיכול לעזור זה יהיה מצוין, למרות שזה לא נשמע ממש טוב. מי שלא בפורום, צריך לטרטר את עצמו מסניף לסניף? נשמע קצת מוזר.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

נישמע הזוי מאוד האמת, היבעתי התעניינות ברכב בפורום ונציג מחיפה יצר איתי קשר דרך ההודעות הפרטיות באופן מידי.

לאחר יום כבר יצר איתי קשר הבחור שעושה את נסיעות המבחן והגיע כמעט עד איזור מגורי לביצוע נסיעת מבחן.

הוצע לי גם סיבוב על הרכב במסלול בכוכב יאיר.

פורסם

כרגע אתה אחרי ריסוק קל , ומחפש רכב ספורטיבי עם קצת ..

הייתי במצב הזה לפני כשנה - אבל הייתי חייב רכב חדש ( נכה צה"ל )

שני הרכבים שנתנו לי תשובה היו ה אלפא ג'ולייטה TCT , וה GTI .

כניסה נוחה ישיבה , ויציאה מהרכב , וכאשר קצת כואב , הם גם רכבים נוחים לנהיגה מינהלתית .

אני בחרתי בג'ולייטה , ואומרים כי עם קופסת ניהול טובה + קצת השחזות היא נחמדה .

ובתוספת המשפט הנחמד בחתימה שלך ( ''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10 )

מהבנתי אתה מחפש רכב קצת יותר מושחז - לך על ה GTI שנים 2010 +-,

ושפר קלות תותבים פוליאוריטן + קופסת ניהול ואתה מסודר ב 4000-5000 ש"ח.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=320457&highlight=%D7%AA%D7%95%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%9D

רצוי יד שניה שעברה את ירידת הערך הרצינית , גם כייף להתאוורר , ואחזקה וביטוח סבירים.

עם תמיכה וטיפול של מוסך רון , אתה מסודר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...