Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך משהו בסיסי - שיהיה חסכוני ואמין בעיקר. מיועד בעיקר לעצמי לנסיעות תוך עירוניות (דרכים שטוחות) ואולי מדי פעם טיול לצפון\אילת. חייב להיות אוטומט.

חשבתי לקנות יד 2 מפרטי אבל אחרי מספר שעות שביליתי בלקרוא סיפורי זוועה של אנשים באינטרנט אני ויתרתי על הרעיון. אז אני מחפש לקנות ממקום מכובד שלא יזיין לי את המוח וינסה לגנוב לי את המכנסיים.

יש אפשרות לקנות חדש אם יש משהו ממש שווה עד 80K.

אשמח להצעות :)

פורסם

תתחיל לחפש במגרשים של החברות והיבואנים. אם יש לך כסף תוכל למצוא מציאות

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אתה צריך משפחתית או סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום feiqk,

בסכום של כ-60 אלף ₪ תוכל למצוא מגוון רחב מאוד של רכבים שיתאימו לדרישותיך. סוזוקי ספלאש היא דוגמא טובה למשל. מדובר במכונית קומפקטית של סוזוקי, קטנה מבחוץ אבל די מרווחת מבפנים. היא חסכונית מאוד בדלק, אמינה מאוד ועלויות האחזקה שלה נמוכות.

אם אתה מחפש משהו קצת גדול יותר אז גם פורד פיאסטה תוכל להתאים לך. יש לה מנוע קצת יותר גדול (1.4 לעומת 1.2 ליטר) וגם קצת יותר איבזור, אבל צריכת הדלק שלה טיפה יותר גבוהה וכך גם עלויות האחזקה השוטפות.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

צריך משהו בסיסי - שיהיה חסכוני ואמין בעיקר. מיועד בעיקר לעצמי לנסיעות תוך עירוניות (דרכים שטוחות) ואולי מדי פעם טיול לצפון\אילת. חייב להיות אוטומט.

חשבתי לקנות יד 2 מפרטי אבל אחרי מספר שעות שביליתי בלקרוא סיפורי זוועה של אנשים באינטרנט אני ויתרתי על הרעיון. אז אני מחפש לקנות ממקום מכובד שלא יזיין לי את המוח וינסה לגנוב לי את המכנסיים.

יש אפשרות לקנות חדש אם יש משהו ממש שווה עד 80K.

אשמח להצעות :)

• תוכן חדש...