Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אחרי צילום של הצד השני נדע,בנתיים אי אפשר לדעת,אולי שעשו חיישני רברס פירקו את הפנס והמתקין לא החזיר אותו כמו שצריך.

אבל לפי התמונות באינטרנט הגימור שם צריך להיות יותר גבוה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הי חברים

תודה רבה על התגובות.

אז ככה:

1. כמובן שבדקתי עוד לפני ששאלתי. הצד השני נראה בדיוק בדיוק אותו דבר, אני יכול לצלם אבל תסמכו על המילה שלי... :wink:

2. הריתוכים זוועתיים, זה נכון. שאלתי על המרווח אבל גם לגבי הריתוך נראה חשוד.

3. ofir106 - הרכב עולה מעל 200K.... ובכ"ז זה מה שאבי קיבל.

4. ARIK - נראה לי שפספסת את הנקודה, הבעיה לא אסתטית אלא מה קורה אם נכנס מים, לכלוך וכו'....

5. חיישני רוורס לא נעשו בארץ, כמו כן לא היתה תאונה וכאלה. האוטו נקנה חדש. נקנה מהסוכנות (לפני יותר משנה).

התכוונתי לחסוך את הנסיעה לצ'מפיון כי אולי יש מבינכם אנשים עם פאסאט חדשה. נסיעה לבני ברק זה בזבוז של זמן יקר, אבל אם צריך אז זה מה שיקרה.

ושוב תודה לכם!

פורסם

הסיכוי שכך יצא הרכב מהמפעל הוא נמוך, אבל אפשרי.

הסיכוי שטיפלו ברכב בארץ, פירקו, הרכיבו ו"שכחו" להרכיב כמו שצריך גבוה מאוד.

זו דעתי בלבד ואינה משמשת ייעוץ או הכוונה.

בהצלחה.

פורסם

לא נראה לי שיצרן כמו פולקסווגן יעשה גימור כזה! יכול להיות שהחליפו פנסים אני יודע שפעם היו מחליפים לרכבים חדשים פנסים בגלל תקן, ויכול להיות משהו אחר, לא רוצה לדבר יותר מידי אבל קורה שלפעמים רכבים חדשים חוטפים מכה עוד באוניה, בנמל , במובילית שלוקחת אותם והיבואן לא חייב לדווח עד כמה אחוזים.

בכל זאת אני מתקשה להאמין שזה הגימור המקורי.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

טוב, כנראה שאין לי ברירה אלא ללכת ליבואן. אני אקפוץ כנראה ביום שישי.

אני אעדכן...

פורסם

כמו שאמרתי,חסרים 2 פלסטיקים,זה ברור בהרבה תמונות של הרכב בגוגל.

בצע חיפוש וגש עם זה לצ'מפיון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...